Top Local Places

Glasbena šola Slovenska Bistrica

Ozka ulica 1, Slovenska Bistrica, Slovenia
School
advertisement

Description

ad

Glasbena šola Slovenska Bistrica
Ozka ulica 1
2310 Slov. Bistrica

Osnovno glasbeno in baletno izobraževanje

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ali znamo ceniti?

facebook.com

Ko so pred tremi leti nožice malčkov poljčanskega vrtca odkorakale v novo stavbo, se nam je nasmehnila sreča, ko je naša prošnja naletela na prava ušesa, in od takrat v stari stavbi ob železnici, med stenami, polnimi nekdanjega otroškega smeha, domujemo učenci in učitelji glasbene šole. Dislocirani oddelek bistriške glasbene šole vzgaja zelo dobre glasbenike, ki blestijo na mnogih zahtevnih glasbenih tekmovanjih ter tujih in seveda domačih odrih. Slednjega - in z njim novo koncertno dvorano - so nekateri izmed njih okusili in preizkusili - in oder njih - že prvi dan novega šolskega dne, kajti v poletnih mesecih se je v prostorih nekdanje kuhinje zgodilo rojstvo dvorane z bleščečim se črnim klavirjem in velikim odrom, pa se bodo odslej med temi zidovi "kuhale" nove umetnine; glasba, zvoki. (B. Bučar)

facebook.com

GLASBENI VRTEC (Predšolska glasbena vzgoja) VABI :)

facebook.com

VABIMO VAS K NAKNADNEMU VPISU V PROGRAM "PREDŠOLSKA GLASBENA VZGOJA" ZA ŠOLSKO LETO 2017/2018. Pridite, imamo se fantastično :)

facebook.com

VABLJENI K VPISU V BALETNO ŠOLO!

facebook.com

facebook.com

Smo jih le dočakali - POČITNICE!

facebook.com

Ponosni na naši profesorici citer: Nastop Irene Anžič in Franje Kočnik - Slavnostna seja Državnega zbora ob dnevu državnosti (na 15.30 minuti)

facebook.com

VABLJENI K VPISU V BALETNO ŠOLO!

facebook.com

Odlična Neven in Domen sta prejemnika "Županove petice". Naj bo odličnost še naprej vajina spremljevalka. Iskrene čestitke za vse uspehe s strani Glasbene šole Slovenska Bistrica, mentorjema (Matjažu Stošiću in Petru Skrbišu) pa želimo še veliko tako izvrstnih učencev.

facebook.com

Na 40. Regijskem srečanju godb na pihala, ki se je 18. junija odvijalo na Spodnji Polskavi, je sodeloval tudi pihalni orkester Glasbene šole Slovenska Bistrica. Iskrene čestitke vsem nastopajočim in mentorju Jerneju Senegačniku, ml..

facebook.com

facebook.com