Top Local Places

Genijator Slovenija - David Hlupič S.P.

Stari trg 97, Slovenj Gradec, Slovenia
Motor Vehicle Company

Description

ad

Varčujete z gorivom, ohranite motor, zmanjšajte emisije izpušnih plinov. Več o raznih tehnikah osveževanja vašega vozila preberite na spletnem mestu Genijator se ukvarja z razvojem tehnologij in naprav za izboljšanje energetske učinkovitosti in okoljskih rešitev.Glavna dejavnost je povečanje učinkovitosti motorja z notranjim zgorevanjem, ki se kaže v izboljšani učinkovitosti porabe goriva, podaljšuje življenjsko dobo in bistveno zmanjšati negativni vpliv na okolje.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj proizvodnje, montažo in vzdrževanje teh sistemov, ne moremo zagotoviti, smiselnih rezultatov in uspešne poslovne odnose z mlado in dinamično inovativno Genijatorjevo ekipo.

Naša vizija je, da v obojestransko zadovoljstvo pri uporabi sodobnih okoljskih tehnologij za boljšo izrabo vašega motorja (avtomobili, čolni, črpalke, ...), ki dodatno krepi vašo konkurenčnost na trgu.

Genijator sistemi se uporabljajo pri vseh motorjih z notranjim izgorevanjem in dosegajo večjo učinkovitost kateregakoli motorja glede na vrsto goriva (bencin, plin, dizel).


Dekarbonizacija

Ali ste vedeli, da nikoli v celoti ne izkoristite gorivo, ki ste ga plačali

Povprečni izkoristek pri motorjih z notranjim zgorevanjem, je približno 30%. Zaradi različnih dejavnikov, zaradi nepopolnega izgorevanja v vašem motorju zbira nečiste depozite. Dekarbonizacija je nova metoda na trgu, ki bo vaš avto hitro, učinkovito in z minimalnimi stroški, očistila vaš motor in mu tako omogočijo, da delajo bolj stabilno in bolj učinkovito. Poleg tega, da bolj učinkovitodelujejo bo razširila svojo življenjsko dobo, in je možno znižati porabo goriva.


Po le 1 uri dekarbonizacije sprostimo vaše vozilo pred neželenimi depoziti. Efekt se občuti 3-6 mesecev ali 2500km mestne vožnje.


Stranski učinki uporabe Genijator sistema:

- Manj emisij
- Zmanjšanje porabe goriva
- Podaljšanje življenjske dobe motorjev
- Redke, spremembe motornega olja
- Gladko in tiho delovanje motorja
- Zmanjša količino kontaminantov v motorju

Te prihranke so dosegli s posebno tehnologijo, predvsem okrepljeno z našo ekipo lokalni izumitelj, ki je izpopolnil gradnjo generatorja.

Zapisani prihranki goriva so za 10-40%.
Količine nevarnih plinov so znižana do 70%

Zaradi boljšega zgorevanja goriva se pojavi veliko manj umazanije v motorju, kar poveča življenjsko dobo motorja in motornega olja. Manjše količine škodljivih plinov, odvaja v okolje, zato je to zelo okoljsko učinkovit sistem.

Motorji, ki delujejo pretežno v niskohodnem režimu (čolni, avtobusi, tovornjaki, črpalke), ta sistem je še bolj učinkovit.


Pomen sodelovanja z drugimi inovatorji

Genijator ekipa želi podpreti druge mlade inovatorje s svojimi dragocenimi izkušnjami, pridobljenimi na način razvijanja novosti v končni uvedbi lastne proizvodnje, da bi olajšali upravne in druge ovire, in skupaj prispevali k Slovenskem gospodarstvu, varstvu narave in družbe kot celote.

Quiz

BLIZU Genijator Slovenija - David Hlupič S.P.