Top Local Places

Mladinski Svet Slovenj Gradec

Ozare 18, Slovenj Gradec, Slovenia
Youth Organization
advertisement

Description

ad

Mladinski Svet Slovenj Gradec je združenje aktivnih mladinskih organizacij in organizacij za mlade v lokalni mestni skupnosti Slovenj Gradec

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vabljeni v soboto točno ob 20:00 na premiero 5 min za SG! Kino-KD Slovenj Gradec :)

facebook.com

Ta vikend v Špajzu koncertirata "Profesorja bluesa" brata Erič! Vabljeni :)

facebook.com

facebook.com

Sobota v špajzu koncert NLV. Vabljeni :)

facebook.com

Danes v Špajzu Reggaa koncert!! akcija :)

facebook.com

Intervju Mihe Glaviča o urbanih športih, šoli urbanih športov, sceni pri nas in splošno. Zanimivo, sproščeno in informativno :)

facebook.com

Ta vikend v naravo in deželo škratov :)

facebook.com

Ya man! Že skoraj desetletje smo priča reggae večerom, ki jih v Slovenj Gradcu dokaj redno prirejajo domači Reggaeneration sound. Z največjim veseljem pa z vami delimo novico, da bo v soboto 14.10.2017 v Špajzu prvič v Slovenj Graških 750 tudi reggae band! V goste prihajajo kranjski Raggalution!

facebook.com

Vadba ob drogu za otroke - POLE KIDS - začnemo v SREDO, 11.10. ob 16.00 uri, v program se je potrebno prijaviti preko spodaj navedenih kontaktov, vabljeni! :-)

facebook.com

Prispevek o dogodku Noč plesa v odmevih!

facebook.com

Nekaj utrinkov iz sobotnega dogodka v Slovenj Gradcu, kjer se je ekipa Yoni pole team predstavila s treningom na prostem in plesno koreografijo, prav tako so v vadbi ob drogu uživali otroci, ki so se udeležili street pole delavnice.

facebook.com

V parku pred upravno enoto že potekajo športne aktivnosti. Vabljeni na urbane športe, pole-dance, slackline in elektronsko glasbo. Ob 20:00 štartajo impro/stand-up gostje Lastniki humorja :)

facebook.com

Recommended Before and After transformation