Top Local Places

Zavod Slokva so.p.

P.E.: Pod gradom 4, Slovenj Gradec, Slovenia
Local Business

Description

ad

»LOKALNA–NARAVNA–ZDRAVA–SVEŽA–OKUSNA
HRANA«   Dostava na dom.    http://slokva.si/
Vedno več ljudi se dandanes zaveda, da hrana z daljšanjem verige od proizvajalca do potrošnika izgublja na okusu in kakovosti. Ker nam ni vseeno kakšno hrano uživamo in ker zelo cenimo trud lokalnih pridelovalcev, smo se odločili, da vam ponudimo lokalno pridelano in ekološko hrano, brez posrednikov in transportnih poti, z  ljubeznijo pridelano,  v istem dnevu dobavljeno od lokalnih pridelovalcev iz Koroške.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Morda še nimate Božično-novoletnih daril?

facebook.com

ponudba novoletnih daril

facebook.com

Spoštovani, ste že razmišljali kaj boste svojim najdražjim, zaposlenim in poslovnim partnerjem podarili ob koncu leta. Izberite nekaj drugačnega in si sestavite darilo iz naše ponudbe lokalnih pridelkov in izdelkov: www.slokva.si

facebook.com

facebook.com

Spoštovani,, ste že razmišljali kaj boste svojim najdražjim, zaposlenim in poslovnim partnerjem podarili ob koncu leta. Izberite nekaj drugačnega in si sestavite darilo iz naše ponudbe: www.slokva.si. Kolektiv zavoda Slokva, so.p.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

ŠE NIMATE ZVEZKOV ZA ŠOLO? Pri nas lahko naročite Stylish Notebook, zvezke, ki vas bodo očarali z zanimivimi motivi ob robovih. S Stylishe notebook vam v šoli oziroma na predavanjih nikoli ne bo dolgčas. NORE AKCIJSKE CENE: Na voljo velikosti A5 za 1,5 € in A4 za 2,5 €.) Za najmlajše in vse mlade po ❤️. 🛍 V primeru poštne dostave se plača še poštnina, lahko pa jih prevzamete tudi na sedežu zavoda Slokva v Slovenj Gradcu. Naročila na telefon 041 873 907. https://www.facebook.com/stylish.notebook.7

facebook.com

TRŽNICA SLOVENJ GRADEC V NOVI PREOBLEKI Vabljeni na novo lokacijo tržnice na prenovljeni ploščadi ob parkirišču pri Upravni enoti oz. na začetku Meškove ulice! Vsak dan lahko tam kupite sezonsko zelenjavo domačih proizvajalcev.

facebook.com

Zavod Slokva so.p.

facebook.com

Quiz

BLIZU Zavod Slokva so.p.