Top Local Places

Kanali-Sg1 D.O.O.

Gozdna pot 7, Slovenj Gradec, Slovenia
Company

Description

ad

Čiščenje, odmaševanje odtokov in sanacije odtokov.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Če boste imeli težave z odtoki = dežurna številka 070 900 100 !

facebook.com

facebook.com

Po novem letu bomo pričeli z dodatnim programom oziroma ponudbo - HIŠNI SERVIS in ASISTENCA NA DOMU. Ta ponudba zajema pogodbeno sodelovanje z lastniki nepremičnin. Naše podjetje prevzame določena dela po pogodbi o vzdrževanju in urejanju stanovanjskih in poslovnih objektov in njihove okolice. Asistenca pa pomeni, da smo vam na voljo 24 UR za morebitne defekte na objektu.

facebook.com

Pripravljamo novosti na področju vzdrževanja stanovanjskih in poslovnih objektov. Nimate časa oziroma ne morete več opravljati dela zaradi bolezni ali starosti. Pokličite ali pa nam pošljite vaše želje in z veseljem vam bomo izdelali ponudbo za vzdrževanje vašega objekta. kanali.sg1@gmail.com ali 070 900 100 !

facebook.com

Izvajalci kanalizacijskih odtokov! Dajte več pozornosti na izvedbo krivin in priklopov. NE izvajat raznih priklopov oziroma krivin pod kotom 90 stopinj! Vsi ti odtoki se čez čas zamašijo in jih ne moremo očistiti. Vsi priklopi in krivine se izvajajo z koleni 2X45 ali 3X30 stopinjami.

facebook.com

facebook.com

Rešujemo, pomagamo in svetujemo. 070 900 100 !

facebook.com

Danes primer : Stranka je porabila denar in čas za odmašitev odtoka - in nič ? Ne vem za kaj se sami lotevate takšnih projektov, ki so dražji. Smo podjetje, ki smo specializirani za takšne storitve. Pokličite in z lahkoto bomo rešili vaše težave - 070 900 100 !

facebook.com

Prikaz kako deluje čistilna šoba.....Prvo prebije zamašen del cevi, na to pa temeljito spere obode cevi, kar je bistvenega pomena za nemoteno delovanje odtoka. 070 900 100 !

facebook.com

facebook.com

Neverjetno kaj se nabira v odtočnih ceveh. Pokličite preden se odtoki zamašijo. 070 900 100 !

facebook.com

Res sem presenečen nad odzivi na naši strani. Vse več imamo problemov, ki so posledica nerazumnega ravnanja z odtoki. Dajte razumet, da so odtoki v vašem stanovanju ključni del vašega življenja.

facebook.com

Quiz

BLIZU Kanali-Sg1 D.O.O.