Top Local Places

Histomer Slovenija

Cesta v Ograde 14, Sezana, Slovenia
Health/Beauty

Description

ad

Zahvaljujoč Histomerju je kozmetika prihodnosti že med nami. Privošči inovativnost svoji koži in sebi, odkrij Histomer na naši spletni strani. Zahvaljujoč Histomerju je kozmetika prihodnosti že med nami. Privošči inovativnost svoji koži in sebi, odkrij Histomer na naši spletni strani.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Histomer se predstavlja tudi v tej številki priljubljene revija za kozmetiko, lepoto in zdravje Dermanova.😍😀

facebook.com

KAJ DRŽI TA KOLEDAR?😀😉

facebook.com

Bravo Sara,👏 kar pogumno naprej!

facebook.com

Iz napredne raziskave Histomer prihaja izjemna revolucija linija BIO HLS anti-age. Klinično dokazana linija za:  preprečevanje staranja,  zmanjša gube,  izboljša čvrstost,  obnavljanje kože,  takojšni lifting učinek.

facebook.com

Želimo Vam, prijetne praznične dni polne notranjega miru in moči za nove izzive, čim več ustvarjalnosti in zadovoljstva v letu 2018. Ekipa Histomer.

facebook.com

Lepa Martina with Histomer products!!

facebook.com

Darilca 🎉🎁za naše zveste kozmetičarke 💝 so že pripravljena.

facebook.com

Roke si zaslužijo biti mladi in lepi.🤲 Krema za pomlajevanje rok anti-aging HISTOMER obogatijo 3 izredne aktivne sestavine: ❄️ Vitamin C, daje koži elastičnost, ❄️ matične celice Buddleje Davidii, preprečuje proces staranja, ❄️ Centella Asiatica matične celice za vlaženje kože in boj proti draženju in suhost, ❄️ zaščitni faktor 10.

facebook.com

facebook.com

Roke🤲 pozimi❄️ potrebujejo posebno nego in pozornost! Treba jih je zaščititi pred močnimi zunanjimi vplivi🌬️❄️🌤️. VESTE, KAKO PREPREČIT, DA BI SE VAŠE ROKE PREHITRO POSTARALE ZARADI TEGA? Histomer je razvil izjemno kremo za pomlajevanje rok, ANTI – AGINGE . Temelji na matičnih celicah botaničnega izvora in visokih odmerkih vitamina C in SFC 10: idealna kombinacija za preprečevanje in boj proti vsem znakom starosti, od temnih pik na kožno krhkost, ki posreduje na izgubo tonov in trdnost tkiv.

facebook.com

facebook.com

Tudi letos nas lahko obiščete na sejmu BEAUTY FORUM, ki bo v Ljubljani, 7. in 8. aprila 2018.😊. Ekskluzivna predstavitev novih izdelkov Histomer.

facebook.com

Quiz

BLIZU Histomer Slovenija

Atren

Sezana, Slovenia
Local business