Top Local Places

NOE Café & Wine Bar

Polje 12, Sempeter pri Gorici, Slovenia
Wine Bar
advertisement

Description

ad

Vabimo Vas, da nas obiščete in spoznate naš sproščujoč ambient, prijazno postrežbo in vrhunsko ponudbo primorskih vin in prigrizkov. Vljudno vabljeni! NOE Café & Wine bar vas bo presenetil s pestrim izborom vin domačih in tujih vinarjev, bogato ponudbo butičnega piva in omamno dišečo kavo. Pričakujemo vas v Šempetrju pri Gorici, Polje 12.

Opening Hours

ponedeljek
07:00 - 23:00
torek
07:00 - 23:00
sreda
07:00 - 23:00
četrtek
07:00 - 23:00
petek
07:00 - 01:00
sobota
09:00 - 01:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ta torek v 🎙Robinovih🎙 Korakih do uspeha Seni Pegan iz podjetja BeerPro. 🎧Prisluhnite🎧 na 💯ki Radio Robin v torek, 17.aprila med 11. in 12. uro!

facebook.com

facebook.com

Sinoči je večer v NOE Café & Wine Bar popestrila ekipa 🎶🎉🍇Praznika rebule in oljčnega olja!🍇🎉🎶 Hvala ekipi in čim lepšo izvedbo praznika to soboto in nedeljo v Višnjeviku!

facebook.com

Ekipa Praznika rebule in oljčnjega olja je že v akciji pri nas v NOE Café & Wine Bar💪💪💪 Vabljeni v našo družbo!

facebook.com

Jutri v NOE Café & Wine Bar pripravljamo poseben dogodek! Obiskali nas bodo organizatorji Praznika rebule in oljčnega olja ter nas razvajali z vzorci rebule in oljčnega olja. Zaupali nam bodo tudi novosti in ponudbo letošnjega praznika v briškem Višnjeviku. Jutri, 12. april, od 19. ure dalje! Prijazno vabljeni!

facebook.com

V današnji oddaji 📈Koraki do uspeha📈 MATEJA LAVRIČ! Pogovor lahko spremljate v živo na Radio Robin ali pri nas v NOE Café & Wine Bar. Ponovitvi oddaje lahko prisluhnete na 💯 Radia Robin ob 19. uri ali torkovo oddajo Koraki do uspeha v arhivu na www.robin.si📻

facebook.com

Ta torek bo gostja na valovih 🎙📻 Radio Robin 📻🎙 MATEJA LAVRIČ! 🎧Spremljajte🎧 zanimiv pogovor v oddaji 📈 #KorakiDoUspeha 📈 takoj po 11. uri. Na 💯 ali v živo v NOE Café & Wine Bar. Vabljeni!

facebook.com

POSEBNA PONUDBA v NOE Café & Wine Bar!!! SAMO TA PETEK IN SOBOTO!!!

facebook.com

V zadnji uri pred kosilom lahko na valovih Radio Robin prisluhnete oddaji #KorakiDoUspeha, ki jo goriški radio pripravlja skupaj s Primorski tehnološki park v NOE Café & Wine Bar. Današnji gost je Elvis Janežič, direktor solkanskega podjetja Instrumentation Technologies d.d. Pogovor, ki ga vodi Sanja Gorjan, lahko spremljate tudi v živo v NOE Café & Wine Bar! Vabljeni v našo družbo! Ne pozabite: Ponovitev oddaje lahko na 💯 ulovite takoj po 19. uri ali oddajo poiščete v arhivu oddaj na spletni strani Radia Robin.

facebook.com

Jutri bo gost oddaje KORAKI DO USPEHA, ki jo Radio Robin pripravlja skupaj s Primorski tehnološki park v NOE Café & Wine Bar, Elvis Janežič, direktor solkanskega podjetja Instrumentation Technologies d.d., ki je iz garažnega startupa zraslo v podjetje s 40 zaposlenimi, iz katerega sta nastali kar 2 spin-off podjetji. Danes so vodilni svetovni ponudniki instrumentacije za vse velike pospeševalnike osnovnih delcev, v letošnjem letu pa praznujejo 20-letnico delovanja. Oddaji lahko prisluhnete med 11. in 12. uro, obenem vas prisrčno vabimo k ogledu oddaje v živo.

facebook.com

V četrtek, 12. aprila 2018, bomo v NOE Café & Wine Bar gostili organizatorje 19. Praznika rebule in oljčnega olja! Praznik rebule in oljčnega olja že 19 let v rojstni kraj rebule Višnjevik privablja ljubitelje vinske sorte, ki v zadnjih letih doživlja pravi svetovni bum. Tudi letošnjo degustacijo bo bogatilo preko 100 vzorcev iz Brd, Collia in Vipavske doline. Pokušino praznika boste, kot rečeno, okusili že četrtek 12. aprila med 19. in 23. uro. Obiskali nas bodo tudi briški oljkarji. Ne zamudite priložnosti doživeti rebulo in briško olje v NOE Café & Wine Bar!

facebook.com

V soboto, 12. maja 2018, vabljeni v NOE Café & Wine Bar! Nastopil bo duo Beti Blu. Gre za novogoriški uigran glasbeni tim, ki ga sestavljata pevka in pianistka Beti Strgar in kitarist ter back vokalist Lovro Velušček. Oba sta šolana glasbenika, ki se po odrih potikata vsaj že kakšno desetletje. Na njunih koncertih lahko prisluhnemo ušesom znane melodije, ki se gibljejo od popa, rocka, soula, jazza, grunga and you name it - preoblečene v njune zvočne obleke. Tako se v repertoarju istočasno znajdejo Jim Morrison, Janis Joplin, Etta James kot tudi Adele, Katie Melua, Nirvana in Dan D; in tako hiti iz leta 60., kot tudi tisti, ki so bili spisani krepko po letu 2000.

facebook.com

Recommended Before and After transformation