Top Local Places

Televizija Rkanal

GORENJSKA CESTA 10, Ribnica, Slovenia
Media/News Company

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Vabljeni , v sredo, 25. oktobra 2017, ob 19. uri v skedenj Škrabčeve domačije po dvojno dozo optimizma in samozavesti v pogovoru med dr. Noahom Charneyem in Valentino Smej Novak. Noah Charney ve, kaj Slovenci radi slišimo, zato v Slovenologiji (Beletrina, 2017) pohvali taščo, naravo in socialni paket. Ko je ob tem izdal še strokovno monografijo o Plečnikovi veličini z naslovom z naslovom Večni arhitekt (MGML, Totaliteta, 2017).

facebook.com

V začetku septembra je dolžnost slovenskega veleposlanika v Nemčiji v Berlinu prevzel Franci But, ki je nadomestil dosedanjo veleposlanico Marto Kos.

facebook.com

Ali odslej po nakupih ne bomo več odhajali v Ljubljano in Kočevje?

facebook.com

facebook.com

14 dni pred Ribniškem sejmom so člani Ribiške družine Ribnica in prostovoljci očistili reko Bistrico od Čolnarskega mostu pa do cerkve. Poglej video.)

facebook.com

Struga reke Bistrice v samem centru Ribnice med Čevljarskim mostom in cerkvijo je postala “Mrtva reka”. Gladino je pokrila gosta mreža zelenih alg in poginilo je kar nekaj rib. Na takšne razmere že vrsto let opozarjajo člani Ribiške družine Ribnica. O problematiki reke Bistrice nam je povedal predsednik Ribiške družine Ribnica, Vojko Štanfelj.

facebook.com

GRAJSKI VEČER - RIBNIŠKI HUMOR Radio Mlajku, o tem ali bo Hrovača dobila kanalizacijo?:)

facebook.com

GRAJSKI VEČER -RIBNŠKI HUMOR Letos so se na tem večeru predstavili tudi nepogrešljivi in z vsemi žavbami namazani Radio Mlajku, ki je vedno aktualen in 'na tekočem' z vsem, kar se dogaja v Ribniški dolini;)

facebook.com

GRAJSKI VEČER V RIBNIŠKEM GRADU - VEČER RIBNIŠKEGA HUMORJA Oglejte si video : insert Društva DramŠpil in Medarda Pucelja, ki so skupaj nastopili v kratki satiri z naslovom 'Občinski svet.' katero je spisala Andreja Škrabec.

facebook.com

ORATORIJ V RIBNICI 2017-letošnja himna

facebook.com

Vabljeni na Grajske večere v ribniški grad, vsak petek ob 20.00:) v juliju in avgustu.

facebook.com

Quiz