Top Local Places

Mct Mladinski Center Trbovlje

Ulica 1. junija 18, Trbovlje, Slovenia
Performance & Event Venue

Description

ad

Mladinski center Trbovlje je javni zavod, ki ga je leta 2001 ustanovila Občina Trbovlje, za opravljanje mladinskega dela oz. dela z mladimi. Mladinski center Trbovlje je javni zavod, ki ga je leta 2001 ustanovila Občina Trbovlje, za opravljanje mladinskega dela oz. dela z mladimi na območju Občine Trbovlje.

Mladinski center Trbovlje v okviru osnovne dejavnosti opravlja zlasti naslednje dejavnosti:

•   zbira in posreduje informacije za mlade,

•   koordinira in izvaja dejavnosti za mlade s poudarkom na stalnih prioritetah v okviru nacionalnega programa za mladino in evropskega sodelovanja na mladinskem področju,

•   nudi servisno dejavnost (tehnična, organizacijska, strokovna in svetovalna pomoč) mladinskim organizacijam, mladinskim neformalnim skupinam  in mladim posameznikom,

•   organizira in izvaja aktivnosti širšega pomena in pridobiva sredstva zanje.

Mladinski center Trbovlje bo leta 2020 razvojni izobraževalni center regionalne skupnosti, ki ustvarja pogoje za boljše standarde mladih in napredek celotne lokalne skupnosti, ter spodbuja mlade k splošni družbeni odgovornosti.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

PEGLEZN PRH 1.6. Warm up @MCT: Straightline, Linterno, Pičke vrište, Rdeči alarm

Koncertna interesna skupina mladih "Peglezn", vabi v kavarno in klub MCT, danes od 21:00 naprej;-)! https://www.facebook.com/events/219885248370081/

PEGLEZN PRH 1.6. Warm up @MCT: Straightline, Linterno, Pičke vrište, Rdeči alarm
facebook.com

Timeline Photos

Kmalu bomo ustvarjali! Kaj mislite, da bo nastalo iz tega?

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Mct Mladinski Center Trbovlje's post

Zasavski podjetniški Meetup včeraj v polnem zagonu! Srečevali se bomo enkrat mesečno s ciljem, da vsak od udeležencev do konca leta pridobi vsaj 100 novih kontaktov! Se vidimo junija!

Photos from Mct Mladinski Center Trbovlje's post
facebook.com

Dan zavedanja srčnega popuščanja

Jutri vas vabimo, da se udeležite dogodka, ki bo obeležil DAN ZAVEDANJA SRČNEGA POPUŠČANJA (Heart Failure Awareness Day). Aktivnosti bodo potekale v petek, 6.5.2016, med 13. in 18. uro v klubu Mladinskega centra Trbovlje.

Dan zavedanja srčnega popuščanja
facebook.com

Timeline Photos

Zasavski podjetniški "Meetup" premierno začenjamo jutri, v klubu Mladinskega centra, ob 19:00 uri. Namen je medsebojno spoznavanje podjetnikov iz Zasavja, ki bo potekalo po metodi "hitrih zmenkov", kjer se bo vsak lahko vsakomur predstavil. Na koncu pa še nekaj besed o novi Regionalni razvojni agenciji (Tadej Špitalar) in pospeševalniku Katapult (Jernej Pangeršič). Z jutrišnjim dnem se tako začenja prvi izmed serije zanimivih in družabnih dogodkov pod skupnim imenom "Zasavski podjetniški Meetup", ki cilja na ustvarjanja pozitivne, spodbudne in ustvarjalne podjetniške klime.

Timeline Photos
facebook.com

Bavarski večer / Bavarian night

Bavarski večer / Bavarian night
facebook.com

Timeline Photos

Prvi zasavski podjetniški "Meetup" bo potekal ta četrtek ob 19:00 uri v klubu Mladinskega centra Trbovlje. Namen dogodka je, da se podjetniki iz Zasavja med seboj spoznamo. Tako se bo po metodi "hitrih zmenkov" vsak lahko vsakomur predstavil. Na koncu pa se bo še posebej predstavilo novo Regionalno razvojno agencijo - Tadej Špitalar in podjetniški pospeševalnik Katapult - Jernej Pangeršič. Po dogodku sledi druženje v kavarni MCT. Prijetno bo! Vabljeni podjetniki in vsi tisti, ki se s podjetništvom spogledujete!

Timeline Photos
facebook.com

www.noexcuse.si

SLUŽBA: Brez izgovora išče strokovnega sodelavca za promocijo zdravja in zdrav življenjski slog Zainteresirane kandidate pozivamo, da nam pošljejo: - izpolnjen obrazec - prijavo na: www.noexcuse.si/razpisi - življenjepis ( zaželjena oblika Europass) in - motivacijsko pismo najkasneje do 9. maja 2016 s priporočeno pošto na naslov Brez izgovora Slovenija, gregorčičeva ul. 7, 1000 Ljubljana s pripisom: RAZPIS - Strokovni/a sodelavec/ka za promocijo zdravja in zdrav življenjski slog. Razpis in prijavni obrazec sta objavljena tukaj: http://www.noexcuse.si/data-si/file/razpisSSJZ_noexcuse_1.5.16.pdf http://www.noexcuse.si/data-si/file/PrijavaSSJZ.docx Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo po telefonu med 10.00 in 12.00 vsak delovni dan na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

facebook.com

Timeline Photos

Prvi zasavski podjetniški "Meetup" je namenjen spoznavanju podjetnikov iz Zasavja. Verjamemo, da je močna podjetniška mreža dobra opora slehernemu podjetniku. Vabljeni vsi podjetniki in tisti, ki vam je podjetniški način življenja blizu, da se nam pridružite v četrtek, 5.5.2016, ob 19:00 v klubu Mladinskega centra Trbovlje. Spoznavanje bo vodeno in bo potekalo po metodi "hitrih zmenkov", kjer se bo lahko vsak spoznal z vsakim. Ob zaključku srečanja pa se bosta predstavila nova Regionalna razvojna agencija (Tadej Špitalar) in podjetniški pospeševalnik Katapult (Jernej Pangeršič). Z zasebnim sporočilom potrdi svojo prisotnost!

Timeline Photos
facebook.com

Dan zavedanja srčnega popuščanja

V petek vas vabimo, da se udeležite dogodka, ki bo obeležil DAN ZAVEDANJA SRČNEGA POPUŠČANJA (Heart Failure Awareness Day) Predvideni program: 13.00 – 18.00 Druženje z bolniki in svojci ter obiskovalci ob manjši pogostitvi, ki bo pripravljena s primeri primerne prehrane za te bolnike ob uporabi vsakdanjih jedi ter z možnostjo sproščenega pogovora izven bolnišničnega in ambulantnega okolja z osebjem SB Trbovlje in strokovnjakinjo za prehrano. 14.00 – 14.30 Pomen telesne aktivnosti in vzpon bolnikov, svojcev in osebja SB Trbovlje po stopnicah od vhoda v Delavski dom do Knjižnice Toneta Seliškarja. 14.30 – 16.30 Predavanja: 1. Mehanizmi srčnega popuščanja – Leskovar 2. Diagnostika srčnega popuščanja – Furlan 3. Zdravljenje srčnega popuščanja – Poznič 4. Nega bolnika s srčnim popuščanjem in navodila za bolnike in svojce – Popošek, Kirič, Tesić 5. Načela zdrave prehrane s poudarkom na posebnostih za bolnike s srčnim popuščanjem – Strašek

Dan zavedanja srčnega popuščanja
facebook.com

Photos from Mct Mladinski Center Trbovlje's post

Utrinki iz današnje kreativne delavnice: Otroci so ves čas pridno sodelovali pri izdelavi letalc, s katerimi smo se kasneje tudi poigrali. Slikali so tudi s temperami in se prosto igrali. Bilo je res krasno vzdušje, tako da komaj čakam naslednjo ustvarjalnico. Hvala vsem, ki ste se prišli poigrat z nami.

Photos from Mct Mladinski Center Trbovlje's post
facebook.com

Nekaj za vas - otroci in starši - dedki in babice

Še malo pa začnemooo :)

Nekaj za vas - otroci in starši - dedki in babice
facebook.com

Quiz

BLIZU Mct Mladinski Center Trbovlje