Top Local Places

Skupina stroka.si

Koroška cesta 61a, Radlje ob Dravi, Slovenia
Computers/technology

Description

ad

Skupina stroka.si - podjetje Stroka produkt d.o.o. je specializirano podjetje za hitre in učinkovite informacijske (IT) rešitve za organizacije. Uspešno vzdržuje in podpira več kot 770 strank, lastno znanje in kreativnost pa dopolnjuje s sodelovanjem s priznanimi proizvajalci programske opreme, kot so Microsoft, Hewlett Packard, Samsung, Symantec in drugimi. Podjetje s sedežem v Radljah ob Dravi, s poslovalnicami v Ljubljani in Mariboru ter s podružnico v Tirani (Albanija) združuje 54 strokovnjakov s področja informatike in poslovnih ved.

Skupaj s svojimi naročniki razvija strategije rasti podjetij na področju informacijskih tehnologij, ponuja načrtovanje, izvedbo, namestitev in vzdrževanje celotnih informacijskih sistemov.

Podjetje se iz leta v leto konstantno razvija in sledi konkurenčnim razmeram na trgu. Skupina stroka.si je eden od vodilnih ponudnikov Microsoftovih storitev v oblaku Office 365, svoje inovativne produkte pa ponuja tudi na globalnem tržišču. Razvoj nove linije produktov ter strategija vpeljevanja računalništva v oblaku na slovenskem tržišču je Skupino stroka.si pripeljala do eminentnega naslova Microsoftovega partnerja leta 2013, v letu 2014 pa je temu sledila še pridobitev statusa Azure Circle Partner in Microsoft Cloud Deployment Partner. V letu 2015 je podjetje bilo znova prepoznano kot eno od najuspešnejših podjetij v Microsoftovi partnerski mreži, kar dokazuje dobljena Microsoftova nagrada za izjemne dosežke na področju oblačnih storitev za poslovno leto 2015.


V začetku leta 2014 je Skupina stroka.si sklenila tudi pomembno partnerstvo z drugim največjim telekomunikacijskim ponudnikom v Sloveniji, družbo Si.mobil in tako postala Premium Support Partner družbe Si.mobil za storitve Microsoft Office 365.

Skupina stroka.si tako s številnimi uspešnimi poslovnimi uspehi in z mednarodnim priznanjem dodatno podkrepljuje svojo filozofijo drugačnega, netipičnega pristopa k informatiki - »Do IT different«.

Poslanstvo: hitre in učinkovite IT rešitve za organizacije

Vizija: IT ljudem

Ključne vrednote
- visoka stopnja odgovornosti
- komunikacija in sodelovanje
- razvojna usmerjenost
- osebna rast zaposlenih

KONTAKT

Quiz