Top Local Places

Gostilna in picerija Logar

Hotemaže 3a, Preddvor, Slovenia
Pizza Place

Description

ad

Dostava hrane na dom, velika izbira pic iz krušne peči, ostala hrana, malice, kosila, prenočišča Z raznoliko ponudbo pic iz krušne peči ter ostale odlično pripravljene hrane vas vabimo vse, ki bi radi okusili dobro hrano, se družili s prijatelji ob žlahtni kapljici in uživali v prijetnem ambientu.

Sprejemamo tudi rezervacije do 50 oseb za zaključene družbe, rojstne dneve, poroke. Skratka vse, ki si želite biti v družbi svojih najbližnjih ob odličnii hrani in pijači.

Če pa raje jeste doma, je poskrbljeno tudi za to, saj imamo DOSTAVO HRANE NA DOM.

Z veseljem vas pričakujemo, in se bomo po najboljših močeh potrudili, da boste odšli domov siti, veseli in z željo po čimprejšnji vrnitvi.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 22:00
torek
09:00 - 22:00
sreda
09:00 - 22:00
četrtek
09:00 - 22:00
petek
09:00 - 22:00
sobota
09:00 - 22:00
nedelja
12:00 - 22:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon 10.6. - svinjska rebra s praženim krompirjem - piščančji paprikaš z žličniki - makaronovo meso - dunajski zrezek s pomfrijem Tor 11.6. - pica - vampi - zrezek v načo omaki z njoki - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre 12.6. - špageti carbonara - puranovi žepki v lovski omaki s kruhovim cmokom - tortilja - dunajski zrezek s krompirjevo solato Čet 13.6. - pica - perutničkje na žaru s pekovskim krompirjem - piščančja obara z žganci - dunajski zrezek s praženim krompirjem Pet 14.6. - pasulj s suhimi rebri - lazanja - gratinirane palačinke s kompotom - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon 27.5. - svinjska pečenka s praženim krompirjem - goveji golaž s polento - zrezek v gobovi omaki s kruhovim cmokom - dunajski zrezek s pomfrijem Tor 28.5. - pica - ješprenj s klobaso - kotlet po somborsko z žličniki - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre 29.5. - piščančje bedro z rižem - bograč - zrezek parma s pirejem in sladkim zeljem - dunajski zrezek s krompirjevo solato Čet 30.5 - pica - pleskavica s pomfrijem - piščančja obara z žganci - dunajski zrezek s praženim krompirjem Pet 31.5. - pasulj s suhim mesom - mesno zelenjavna rižota - oslič, krompir z blitvo - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon 13.5. - lovska pečenka s praženim krompirjem - bograč - piščančje kračke z rižem - dunajski zrezek s pomfrijem Tor 14.5. - pica - špageti bolonez - svinjski zrezek v gobovi omaki z ocvrtki - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre 15.5. - vampi - zrezek v pivskem testu s pirejem in špinačo - goveji stroganov s kruhovim cmokom - dunajski zrezek s krompirjevo solato Čet 16.5 - pica - pleskavica z duveč rižem - ješprenj s klobaso - dunajski zrezek s pekovskim krompirjem Pet 17.5. - pasulj s suhim mesom - kaneloni s krompirjevo solato - panga s slanim krompirjem - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon 6.5. - boranja - polpet s pire krompirjem in sladkin zeljem - makaronovo meso - dunajski zrezek s pomfrijem Tor 30.4. - pica - krompirjev golaž - svinjski zrezek v porovi omaki z rižem - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre 7.5. - jetrca s testeninami - kotlet po somborsko s kruhovim cmokom - pašta fižol s suhim mesom - dunajski zrezek s krompirjevo solato Čet 8.5 - pica -burger s pomfrijem - telečja obara z žganci - dunajski zrezek z njoki v smetanovi omaki Pet 9.5. - pasulj s klobaso - postrv, krompir z blitvo - mesni sir s krompirjevo solato - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon 29.4. - svinjska rebra s praženim krompirjem - jota s klobaso - mesno zelenjavna rižota - dunajski zrezek s pomfrijem Tor 30.4. - pica - špageti carbonara - zrezek v naravni omaki z njoki - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre 1.5. - PRAZNIK - ODPRTO OD 12 - 22 Čet 2.5 - PRAZNIK - ODPRTO OD 12 - 22 Pet 3.5. - pasulj s suhim mesom - piščančji paprikaš s testeninami - gratinirane palačinke s kompotom - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Sre 23.4. - zrezek v porovi omaki z ocvrtki - segedin - bosanski lonec - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Čet 24.4. - pica - svinjski vrat na žaru s prebrancem - čufti s pire krompirjem - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Pet 12.4. - pasulj s klobaso - ocvrt oslič z maslenim krompirjem - pečen piđčanec z rižem - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon 15.4. - lovska pečenka s pire krompirjem - ješprenj s klobaso - zrezek v čemaževi omaki z rižem - dunajski zrezek s pomfrijem Tor 16.4. - zrezek v smetanovi omaki z rižem - bograč - suho meso z matevžem in zeljem - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre 17.4. - špageti bolonez - kotlet po somborsko s pekovskim krompirjem - mineštra z mletim mesom - dunajski zrezek s krompirjevo solato Čet 18.4. - pica - čevapčiči z duveč rižem - grška enolončnica s feta sirom - dunajski zrezek s praženim krompirjem Pet 19.4. - pasulj s suhim mesom - ocvrt sir s francosko solato - musaka - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru -burger VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon 8.4. - pečenka s praženim krompirjem - makaronovo meso - piščančji paprikaš z ocvrtki - dunajski zrezek s pomfrijem Tor 9.4. - pica - zrezek v porovi omaki s kruhovim cmokom - golaž s polento - dunajski zrezek s pečenim krompirjem - burger Sre 10.4. - polpet s pirejem in špinačo - jota s klobaso - zrezek v pivskem testu z zeljnimi krpicami - dunajski zrezek s praženim krompirjem Čet 11.4. - pica - perutničke na žaru s pomfrijem - boranja - dunajski zrezek s krompirjevo solato - burger Pet 12.4. - pasulj s suhim mesom - ocvrt oslič, krompir z blitvo - gratinirane palačinke s čežano - dunajski zrezek s pomfrijem VSAK DAN PA VAM NUDIMO TUDI: - ocvrt sir s pomfrijem in tatarsko omako - solata s puranom na žaru VABLJENI.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon: - kebab krožnik - burger - mesna rižota - dunajski zrezek s pomfrijem Tor: - pica - telečja obara z žganci - zrezek v gobovi omaki z rezanci - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre: - giros z taziki omako - zrezek v naravni omaki z rezanci - čufti s pire krompirjem - dunajski zrezek z njoki v smetanovi omaki Čet: - pica - vratnik na žaru z duveč rižem - pašta fižol s klobaso - dunajski zrezek s praženim krompirjem Pet: - pasulj s suhim mesom - ocvrti kalamari s francosko solato - piščančje bedro z rižem - dunajski zrezek s pomfrijem VABLJENI.

facebook.com

Tedenski meni malic: Pon: - svinjska pečenka s praženim krompirjem - jota s klobaso - zrezek v smetanovi omaki z gratiniranimi testeninami - dunajski zrezek s pomfrijem Tor: - pica - hribova enolončnica - perutničke na žaru s pomfrijem - dunajski zrezek s pečenim krompirjem Sre: - tortilije - vampi po tržaško - zrezek v porovi omaki s kruhovim cmokom - dunajski zrezek s krompirjevo solato Čet: - pica - čevapčiči s prebrancem - segedin - dunajski zrezek s praženim krompirjem Pet: - pasulj s suhim mesom - oslič s krompirjevo solato - jetrca s pire krompirjem - dunajski zrezek s pomfrijem VABLJENI.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Snow line ❄️🤔

Snow line ❄️🤔
@, instagram.com

Quiz