Top Local Places

Pgd Mislinja

Gozdarska cesta 9, Mislinja, Slovenia
Nonprofit Organization

Description

ad

Prostovoljno gasilsko društvo Mislinja.
1903-2013 - 110let

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Današnji prihod na vajo v Veliki Mislinji. Kot vsako leto meseca oktobra izvajamo vaje v katerih uporabljamo zvočne ter signalne znake, za to opozarjamo vse udeležence v prometu, da upoštevate navodila ter spustite vozila naprej. Naslednja vaja bo v petek 13. Ter v nedeljo 15 Oktobra. Hvala za razumevanje!

facebook.com

Dežurstvo članic A

facebook.com

INTERVENCIJA 22/2017 Današnji obnovitveni tečaj TPO ter AED, nam je koristil že nekaj minut po predavanju, saj smo dobili poziv da Zdravstveno - reševalni center Koroške potrebuje našo pomoč z AED na Kozjaku. Osebi smo nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev, ter jim pomagali pri prenosu obolele osebe v reševalno vozilo.

facebook.com

Uspešen vikend je za nami. Pripravili smo dve razstavi v Tušu in Mercatorju na temo meseca požarne varnosti, prikazali gašenje z ročnimi gasilnimi aparati za občane v Šentilju pri Turjaku, ter pričeli z intenzivnimi vajami prve pomoči.

facebook.com

Intervencija 21/2017 Tehnična in druga pomoč 25.9.2017 20:05 MISLINJA Ob 20.05 so v Mali Mislinji, občina Mislinja, gasilci PGD Mislinja zaradi izpada električne energije v gospodarskem poslopju, na lokacijo dostavili agregat in pomagali pri priklopu aparatov. (Slika je simbolična)

facebook.com

Srečanje operative občine Mislinje je za hip prekinil poziv o požaru na stroju v delavnici...

facebook.com

Danes poteka že 24. Srečanje operativnih gasilcev občine Mislinja. Ogledali si bomo del Zoisove poti..

facebook.com

facebook.com

ZAHVALA! Ker je vozilo PGD MISLINJA poplačano, bi se radi zahvalili vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali oziroma donirali sredstva za nakup vozila GVGP1. Zahvala gre vsem občanom za pomoč pri nakupu novega vozila, prav tako gre zahvala svetnikom, Občini Mislinja in županu Bojanu Borovniku Skupaj smo dokazali, da lahko in zmoremo združiti moči. Še enkrat hvala vsem z gasilskim pozdravom "NA POMOČ" Gasilci PGD MISLINJA

facebook.com

Danes spet odlični na 11.regijskem tekmovanju v gasilski orientaciji. Naši najmlajši se bodo kar z 2 ekipama udeležili državne orientacije. Prinesli 5 pokalov. Mladinke 1.mesto, 3.mesto Mladinci 3.mesto Pionirji 2.mesto Pionirke 3.mesto

facebook.com

facebook.com

Danes se je naša mladina udeležila izleta GZMD.

facebook.com

Quiz