Top Local Places

Radež

Jelše 5, Mirna Pec, Slovenia
Agricultural Service

Description

ad

Stran je namenjena predstavitvi izdelkov in novosti naše predelave.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dragi vsi, novoletna praznovanja so za nami. In že se piše nova zgodba: naj bo kratka, ko bo solze spreminjala v smeh in naj bo dolga, ko bo štela iskrice v vaših očeh:) Naj lepega prinese obilo in le malo skrbi, poguma, energije, veselja za vse deževne dni. Upam, da ste si odpočili, se poveselili, naredili smele, pogumne načrte za 2018 in zdaj že komaj čakate, da jih začnete uresničevati. Tudi mi smo že pridni. Za jutrišnji, sobotni mirnopeški sejem imamo pripravljene za vas vse naše izdelke; raznoliko paleto jogurtov, skute, zorjene sire in sire za žar. Tole so bili pa naši siri predpraznično odeti za darilca. So vam všeč? Obiščite nas jutri dopoldne v Mirni Peči na naši stojnici.

facebook.com

Dear all, thanks a lot for you nice wishes! Have a great week:)

facebook.com

Dragi vsi, hvala iz srca za vse lepe želje! Naredite si čudovit teden:)

facebook.com

Dober večer, spet je prva sobota jutri in spet sejem v Mirni Peči. Že avgustovski. Če slučajno niste na morju in ste jutri zjutraj doma, nas obiščite na naši stojnici. Tile zorjeni sirčki in vsi ostali naši izdelki - jogurti, skute, siri za žar bodo čakali na vas. VABLJENI!

facebook.com

Če bo ponoči res deževalo in bo do jutra prenehalo, potem je zjutraj idealni čas za mirnopeški sejem, kjer bo naša kmetija tudi tokrat na stojnici z mlečnimi izdelki. Obiščite nas in si priskrbite sir za žar, zorjene sire, skuto in jogurte. Seveda pa ste vabljeni tudi k nam domov na kmetijo v našo trgovinico, kjer boste lahko poskusili poletni hit, zorjeni poltrdi sir z luknjami maasdamer:) Vabljeni!

facebook.com

Živjo, a si lahko mislite, da je jutri že spet prva sobota v mesecu in to mesecu juniju? Še malo in počitnice bodo tu. Končno;) Jutri zjutraj po 8.uri vas spet prijazno povabimo na našo stojnico na mirnopeškem sejmu. Na ogled bodo naša zlata priznanja in znak kakovosti z letošnjega državnega ocenjevanja na Ptuju. Pa degustacija novih svežih vrst (sadno-zelenjavnih!) jogurtov se bo odvijala. Seveda pa sejma ne bo brez našega dobitnika znaka kakovosti sira za žar ter ostalih zlatih izdelkov: zorjenih in mladih sirov, skut in jogurtov vseh vrst. Dobrodošli! Pa povejte in delite naprej s svojimi prijatelji, cenimo in nagradimo vašo pomoč:)

facebook.com

Pozdravljeni vsi ljubitelji sejemskega dogajanja v Mirni Peči. Ne pozabite, da je jutri spet prva sobota v mesecu. Na naši stojnici vas bo s svežimi domačimi mlečnimi izdelkih pričakoval in vas z veseljem postregel najmlajši član naše družine - Grega. Obiščite nas!

facebook.com

Dober večer, to soboto, 1.aprila v dopoldanskih urah bo spet sejem v Mirni Peči. Tudi tokrat bomo tam za vas z našimi mlečnimi izdelki, s skuto, zorjenimi in mladimi siri ter sirom za žar. Pa seveda tudi z jogurti, ki ste jih nekateri zadnjič zaman prišli iskat, ker jih je že zmanjkalo. Seveda pa ste vedno dobrodošli tudi pri nas doma v naši trgovinici Mlečni butik. Vabljeni!

facebook.com

Dober večer, da ne pozabite - jutri, torej v soboto bo spet sejem v Mirni Peči, kjer bo naša kmetija s svojimi mlečnimi izdelki in - novim prodajalcem - najvišjim in najmlajšim članom naše družine. Ne zamudite:)

facebook.com

Se vidimo na sejmu v Mirni Peči čez pol ure;)

facebook.com

Photos from Radež's post

Dober večer, zaradi napovedanega hudega mraza je jutrišnji mirnopeški sejem ODPOVEDAN. Njegova lokacija za mlečne izdelke je JELŠE 5:) Vljudno vabljeni v našo trgovinico na kmetiji Mlečni butik, kjer vas čakajo vaši najljubši izdelki. Pa še mnogo bolj toplo bo;) Obiščite nas!

Photos from Radež's post
facebook.com

Ne pozabite, da je ta teden spet prva sobota v mesecu in SEJEM v Mirni Peči. Pridite po svoje najljubše mlečne izdelke; jogurte, skuto, sire za žar, zorjene sire in sirotko. Pa k sosedom po kruh in mesnine, med, nogavice, suho robo in seveda na kavo in vroč čaj:) Veselimo se vašega obiska:)

facebook.com

Quiz