Top Local Places

Oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills

Razlagova 9, Maribor, Slovenia
Cosmetics Store

Description

ad

Oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills Ljubezen na prvi pogled ponavadi pripisujemo očem, redko pa pomislimo, da se lep pogled združi v popolnost prav na obzorju obraza – z lepimi, negovanimi in pravilno oblikovanimi obrvmi. Lahko bi si mislili, saj so »samo obrvi«. Vendar je to enako, kot bi dejali, saj je »samo ljubezen«, saj je »samo nebo«, saj je »samo čudež«. Kako jih torej ukrotiti in osvoboditi na način, da bodo postale del popolne zgodbe?

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Spoštovani! Predstavljam vam No- Age Juvenizer - priljubljeno anti-age sredstvo profesionalne nemške kozmetike Chris Farrell. Staranje kože je postopen progresivni fiziološki proces, ki vpliva na zunanji videz in notranjo funkcijo presnove kože. Mimične gubice, ekspresijske linije, »uvela« in siva koža, zmanjšan turgor so najbolj očitni znaki staranja. Imenujejo se tudi "letni obroči življenja". Koža izgubi čvrstost in elastičnost - zdi se nezdravo, obrabljeno in postarano. No-Age Juvenizer - serum proti gubicam – Bestseller. Aminomaslena kislina v sestavi seruma zmanjšuje nevronsko aktivnost. Živčni signal, ki je odgovoren za pretirano mišično napetost in s tem za nastanek gub, se znatno zmanjša. Hialuronska kislina pa omogoča optimalno raven vlage v koži skozi celi dan in preprečuje transepidermalno izgubo vlage. Glikosfingolipidi mehčajo kožo, jo naredijo svilnato na dotik. Spent grain wax pa je bogat z vitamini, ki zagotavljajo koži antioksidativno delovanje. Takoj po nanosu samo dveh kapljic seruma lahko opazite naravni lifting-učinek: površina kože se zgladi, pretirana mišična napetost se zmanjša, linije obraza se »zmehčajo«. Vaša koža je takoj videti sveža, mlajša in čvrsta. Serum se lahko uporablja neodvisno od starosti; ključnega pomena je stanje kože. No-Age Juvenizer odgovarja tako moškim kot ženskam. Po nanosu seruma lahko začutite rahel ščemeč občutek na koži – sredstvo deluje. Ta občutek hitro izgine. Izkušnje kažejo, da bo s časom ta občutek manj opazen. To je odvisno od splošnega stanja kože, vendar to ni pomeni, da se učinek zmanjša. Uporaba: Po umivanju in toniziranju kože obraza nežno nanesite kapljico seruma na obraz, počakajte minuto in nadaljujte s poljubno kremo. Ne vtirajte kremo v kožo v celoti. Drugo kapljico seruma ponovno nanesite na kožo. Zopet boste začutili občutek »mravljinčenja«. Po tem lahko uporabite Pure Silk Powder za zaključek nege. Pogled v ogledalo vam pokaže naravno gladko, svežo in sijočo kožo. Za dosego optimalnega učinka No-Age Juvenizer uporabite vsak dan. Za vsa vprašanja mi pišite na kozmetika@chris-farrell.si ali me pokličite na 040 309 955

facebook.com

facebook.com

Poklic kozmetičarke, ki ga imam zelo rada, pomeni lepoto, dobro razpoloženje, individualnost, samozavest … Posluh za želje stranke je pomembna lastnost dobre kozmetičarke , kakor tudi kvalitetno opravljena storitev. V kozmetičnem salonu Anubis bom poskrbela, da bo se bo vsaka stranka želela vračati. Verjamem, da tudi vam veliko pomeni, da se pri storitvi uporabljajo najkvalitetnejši kozmetični izdelki in aparati, ki zagotavljajo brezhiben rezultat. V Anubisu lahko tudi kupite vrhunsko nemško kozmetiko Chris Farrell. Z njo bo vaš vsakdanji jutranji in večerni ritual nege kože popoln! Vsa pridobljena znanja in izkušnje s področja kozmetike, z veseljem delim z vami že od leta 2011.

facebook.com

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

chisaki.ngbuyma,lipstick,lunch,makeup,新宿,cosmetic,あるでん亭,anastasia,anastasiabeverlyhills,センタービル,red

#anastasia #anastasiabeverlyhills#lipstick #cosmetic #buyma #makeup #red #あるでん亭 #lunch #新宿 #センタービル 加工じゃなくて本当に、この発色の赤💋 顎下ほくろ描き描き。 ほくろも描く時代なんだね。 萌香の真似❤️ これから、イタリアから帰国したお友達と久しぶりに 🍕lunch🍴 行ってきますっ!

buyma,lipstick,lunch,makeup,新宿,cosmetic,あるでん亭,anastasia,anastasiabeverlyhills,センタービル,red
@chisaki.ng, instagram.com

Quiz

BLIZU Oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills