Top Local Places

Ringana Maribor, Podravska regija

Malečnik 109, Malecnik, Slovenia
City

Description

ad

Učinkoviti, transparentni in etični produkti Ringana namenjeni negi in zdravju iz 100% svežih in naravnih sestavin.  Veganska kultna znamka Ringana iz Avstrije združuje edinstveno filozofijo 400% za zdravje in okolje. Njeni produkti so:

-100 % sveži,
-100 % učinkoviti,
-100 % dosledni,
-100 % etični.

Produkti Ringana so nastali iz želje in prepričanja ustvarjalnega in prodornega tima strokovnjakov v laboratorijih Ringane, da tržišče potrebuje povsem novo kozmetično linijo, ki bo temeljila na svežih in naravnih sestavinah. Začetki razvijanja produktov segajo v leto 1991 in z letom 1993 omogočijo prodor na tržišče prvim namenjenim kupcem.

Ringanina ponudba:

•sveža kozmetika za 100% nego - nega obraza, posebna nega, nega telesa, prhanje & kopel, nega za sončenje

•fresh PACKS – antiox, balancing, cleansing, d'etary, energy

•fresh caps – majhni paketki moči

•sveži napitki.
  
Ringana produkti so veganski izključno iz čistih rastlinskih učinkovin (ne vsebujejo sledov lanolina, mleka, jajc, niti medu), so brez vsakršnih dodanih dišav ali ojačevalcev okusa, ne vsebujejo konzervansov. Imajo točno takšen okus in barvo, kot si ga je zamislila Narava. Strokovnjaki v laboratorijih Ringane zagovarjajo tezo, da je mati narava naš najboljši učitelj. Učimo se od nje, vzamemo kar nam daje in ji damo nazaj največ kar lahko.

Okoljska in družbena odgovornost strokovnjakov v Ringani je izjemno visoka, prezentna  v previdnih pristopih do virov, sestavin, ustvarjanju pogojev za delo. Ne izvajajo eksperimentov na živalih, izogibajo se nepotrebnemu pakiranju, vzpodbujajo lokalno proizvodnjo pri dobavi svežih sestavin. Embalaža je reciklirana, roki uporabe so kratki, uporabniki prejmejo nadomestni izdelek po vračilu embalaže.


Ringana je protiutež sintetičnim produktom, ki so že dolgo na trgu… in bi se kot uporabniki morali
ob njih vprašati, koliko je kemije v njihovem okusu, barvi, izgledu, obstoju (roki uporabe).

Vrednost Ringane je kompleksna, odraža se skozi mnoge dejavnike usmerjene k posamezniku in naravi:

•profesionalno, transparentno, raznoliko, pristen učinek, avtentično, trajno, varovanje naravnih virov, varovanje okolja.

Sestavine za produkte Ringana se nabirajo na plantažah širom po svetu pod strogo kontrolo, dozorijo na soncu  in se obirajo izključno ob sončnih dneh. Gojene surovine so izključno iz trajnostne, kontrolirane biološke pridelave, določen delček surovin, ki se ne da  gojiti je nabran v divjini. Poleg njih se v proizvodnji uporablja samo še sveža, oživljena izvirska voda. Ko so sestavine obrane, so takoj odpeljane v Avstrijo. Predelava surovin je v inovativni, visoki tehnologiji, zaradi katere se maksimalno ohrani vrednost učinkovin ter doseže neprimerljiva kakovost in učinkovitost. Patentiran postopek RINGANA-Freeze-Dry (RFD®) na edinstven način ohranja dragocene vitalne snovi iz sadja in zelenjave. Vsi proizvodi so na koncu podvrženi strogi kontroli in testiranjem. Na tej poti nastaja mali, a pomemben prispevek k celostnemu, z naravo povezanemu življenju. Poleg tega je to dokaz, da so učinkovitost, etičnost in luksuz vsekakor združljivi.

Podjetje Ringana je vodilno podjetje v Avstriji, ki združuje:

   inovativnost, trajnost in uspešno gospodarsko dejavnost (podjetje je v vsakoletni rasti 30%).

Quiz

BLIZU Ringana Maribor, Podravska regija