Top Local Places

Društvo Vital Fit

Grossmanova ulica 7, Ljutomer, Slovenia
Nonprofit Organization
advertisement

Description

ad

Društvo za razvoj gibalnih sposobnosti in izboljšanje kakovosti življenja Vital Fit Društvo Vital Fit je bilo ustanovljeno z namenom ozaveščanja ljudi o pomenu gibanja, saj lahko le s strokovnim znanjem, poučevanjem in vzgojo naredimo korak v pravo smer – tako posameznik kot družba. Univerzalnega vzorca za vadbo in pravilno prehrano ni, zato je pomembno, da sta prilagojeni posamezniku, saj le tako lahko dosežemo želene rezultate. Za spremembo in izboljšanje kakovosti življenja je torej potreben celosten in individualen pristop. Društvo med drugim sodeluje s trenerji, fizioterapevti, zdravniki, prehranskimi svetovalci, maserji in drugimi strokovnimi delavci. Vadba z Vital Fit ni samo vadba, temveč je preobrazba posameznika od znotraj navzven.

Človeško telo je zaradi svojih funkcij, sposobnosti in delovanja najboljši in najbolj neverjeten stroj, ki si ga bomo kadarkoli lastili. Zato je z njim potrebno ravnati pametno in preudarno, saj imamo le eno, s katerim smo nerazdružljivi za vse življenje. Predvsem pa mu je potrebno zagotoviti triado zdravja – dovolj kakovostnega gibanja, kakovostne prehrane in kakovostnega spanca.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

V vročih poletnih dneh ne pozabite na ustrezno hidracijo in pijte veliko vode💧💧💧

facebook.com

V vročih poletnih dneh se osvežite z okusnim beljakovinskim sladoledom: http://www.vital-fit.si/recepti/beljakovinski_sladoled

facebook.com

facebook.com

facebook.com

V Fitnes ŠIC Ljutomer smo pridobili novo napravo. Pridi in jo preizkusi še ti 😉

facebook.com

Vas skrbi kako boste izgledali v poletnih mesecih? Zdaj je zadnji čas, da začnete z vadbo. Vital Fit ponuja: ✔️ Vital Fit program za izgubo maščobe ✔️ Vital Fit program preoblikovanja telesa ✔️ Ostali Vital Fit programi ✔️ Prehransko svetovanje Pokliči 031 323 471 še danes in si rezerviraj BREZPLAČEN uvajalni trening v Fitnes ŠIC Ljutomer.

facebook.com

Za vse sladokusce: http://vital-fit.si/recepti/kokosov_chia_puding

facebook.com

Stari ste toliko, kolikor je stara vaša hrbtenica, pravi starodavna modrost. Živčevje hrbtenice se razveji do vseh delov telesa, zato je njeno zdravje izrednega pomena.

facebook.com

Pridobili smo certifikat Priljubljeni izvajalec storitev 2017. Hvala za zaupanje! http://www.zurnal24.si/to-so-priljubljeni-trenerji-in-vaditelji-clanek-285360

facebook.com

facebook.com

Jajčni mafini za zajtrk ali malico, lahko tudi kot priloga: http://vital-fit.si/recepti/jajcni_mafini

facebook.com