Top Local Places

Maxi fashion

Trg republike 1, Ljubljana, Slovenia
Shopping Mall
advertisement

Description

ad

Trg republike 1
1000 Ljubljana, Slovenija  Maxi je v centru pozornosti že od samega odprtja blagovnice leta 1971. Kot prva veleblagovnica s celovito ponudbo v Sloveniji že od začetka skrbi za razvoj nakupovalne kulture in uspešno zadovoljuje izbrane okuse zahtevnejših kupcev.

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 21:00
torek
09:00 - 21:00
sreda
09:00 - 21:00
četrtek
09:00 - 21:00
petek
09:00 - 21:00
sobota
08:00 - 20:00
nedelja
09:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NAGRADNA IGRA - zelo trendovski model torbic, pravzaprav nahrbtnikov, ponuja tudi Alpina. Mi vam ga podarjamo v Alpinini nagradni igri. Všečkajte Maxi Facebook in se označite v objavi in morda bo nagrada vaša. Žreb bo 3. maja 2018.

facebook.com

V vroče modno poletje z blagovno znamko obutve Steve Madden 🌞🌞! #preverite #maxi #poletje

facebook.com

Tik pred prvomajskimi počitnicami ponujamo nekaj super kombinacij, ki bodo prava izbira na kateremkoli popotovanju te dni. Uživajte - maxi uživajte!! #pravakombinacija #maxi

facebook.com

Poletje je tu - katere bodo vaše najljubše kopalke letos?

facebook.com

Perle so brezčasna klasika in hkrati super trendi dodatek te sezone. Mi smo naredili kombinacijo z jeansom Only, sončnimi očali Fendi (poiščite jih v optičnem salonu Krstič, v pasaži Maxija) in čudovitim belim puloverjem Fracomina.

facebook.com

Imate doma pridne čebelice? Mi imamo zanje super majčke.

facebook.com

Ste za roza?? #superoutfiti #marcaurel #maxi #roza #vsakogar #topoletje

facebook.com

Kako lepo je počivati ob bazenu #nedeljskemisli #poletje #josephribkoff

facebook.com

Gioseppo - je nova blagovna znamka obutve v Maxiju. Bodite originalni to poletje.

facebook.com

V maxiju svojo kolekcijo razstavlja tudi Tanja Zorn, ki je svojo pomladno-poletno kolekcijo poimenovala La Dolce Vita, v kateri se kreativna energija šestdesetih zrcali v današnjem času. Elegantne silhuete, pas v pasu, poudarki na ramenih in rokavih in črte vsepovsod. Chic barvna paleta je v osnovi črno bela, peščena z močnimi akcenti žareče rdeče, pinky v vseh odtenkih, zlate, rumene in turkizno modre. Ženstvenost in svobodo nakazujejo tudi prosojne, čipkaste tkanine...

facebook.com

Mastercard vikend - sobota, ko lahko ob plačilu z Mastercardom ali Maestrom dobite dodatni 10 % popust. Maxi vam odpira vrata tudi na današnjo sončno soboto.

facebook.com

Predstavljamo vam SLAM - novo jadralno navtično športno linijo, ki bo z vami jadrala skozi poletje. Poiščite jo na ženskem in moškem oddelku.

facebook.com

Recommended Before and After transformation