Top Local Places

Center kulinarike in turizma KULT316

Prušnikova ulica 74, Ljubljana, Slovenia
Restaurant

Description

ad

Center kulinarike in turizma KULT316 predstavlja edinstven prostor za sodobne izobraževalne prakse na področjih gostinstva in turizma. Center kulinarike in turizma KULT316 predstavlja edinstven in reprezentativen primer sodobnih izobraževalnih praks na področjih gostinstva, turizma, živilstva in prehrane. Novi prostori Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana v velikosti 1300 m2 študentom in dijakom omogočajo pridobivanje praktičnih izkušenj v realnih učnih okoljih, saj so odprti tudi za širšo javnost. Predstavljamo se z demonstracijsko kuhinjo, učno kuhinjo, učno hotelsko sobo, konferenčno dvorano, vinsko kletjo, informacijsko točko, restavracijo in kavarno.

Nudimo sodobno opremljene prostore za izvedbo različnih dogodkov. Prirejamo seminarje, konference, delavnice, kulinarične tečaje in degustacije. V svoji razkošni gostinski ponudbi vas v restavraciji KULT316 razvajamo z okusnimi jedmi iz osrednjeslovenske gastronomske regije, v kavarni pa vas pogostimo z raznoliko ponudbo napitkov, pijač in slaščic, ki nastajajo v izobraževalnih procesih na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana. Med njimi so tudi hišno vino, pivo in koktajl. Poskrbimo tudi za elegantno nočitev v razkošni dvoposteljni hotelski sobi 316. Gonilo Centra kulinarike in turizma KULT316 smo študentje, strokovni sodelavci ter strokovnjaki s področij živilstva, prehrane, gostinstva in turizma. Dobrodošli pri nas.

DELAVNIK CENTRA KULINARIKE IN TURIZMA KULT316
Infotočka KULT316: od ponedeljka do petka, od 7. do 22. ure

Restavraciija KULT316: od ponedeljka do petka, od 12. do 22. ure / dnevna kosila: od 12. do 15. ure.
Kavarna KULT316: od ponedeljka do petka, od 7. do 16. ure

INFOTOČKA
Infotočka Centra kulinarike in turizma KULT316 je sprejemni prostor, kjer praktičen pouk opravljajo študenti turizma na BIC Ljubljana. Obiskovalcem nudijo informacije o centru ter jih popeljejo na ogled prostorov. Skupaj z usposobljenim kadrom našega centra poskrbijo za udobno bivanje naših gostov učne hotelske sobe 316. Infotočka deluje tudi kot turistična informacijska točka za obiskovalce in turiste v Ljubljani in okolici.

DELOVNI ČAS: od ponedeljka do petka, od 7. do 22. ure
KONTAKT: T: 00 386 (0)1 235 52 60 / E: kult316@bic-lj.si
WI-FI

RESTAVRACIJA
V elegantnem vzdušju restavracije KULT316 v zelenem ljubljanskem kotičku vam postrežemo s svežimi kulinaričnimi dobrotami, ki temeljijo na jedeh iz osrednjeslovenske gastronomske regije. Našo ponudbo sestavljajo lokalno pridelana hrana in sveže sestavine, saj gostom ponujamo sezonske jedilnike. Trendovska arhitekturna zasnova restavracije gostom omogoča tudi opazovanje postopka priprave jedi. Postreže vas strokovno usposobljeno osebje, ki vam hkrati svetuje pri izbiri vina. Restavracija KULT316 premore tudi bogato vinsko karto, ki vas popelje po vseh vinorodnih deželah Slovenije. Z veseljem vas bodo postregli študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, ki v restavraciji KULT316 pridobivajo neprecenljive praktične izkušnje na področjih kuharstva in strežbe.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Dragi prijatelji, želimo vam vesele praznike in veliko kulinaričnih dobrot v letu 2017!

Timeline Photos
facebook.com

Vabljeni k sodelovanju v natečaju v okviru prostovoljstva na BIC Ljubljana

BIC Ljubljana ob mesecu prostovoljstva na BIC Ljubljana za svoje dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih razpisuje LIKOVNI, FOTOGRAFSKI IN LITERARNI NATEČAJ. Najboljši izdelki bodo objavljeni na spletni strani BIC Ljubljana, prvouvrščenim pa bodo podeljene nagrade. Razpis traja od 19. 12. 2016 do (vključno) 26. 1. 2017. Podrobno vsebino natečaja, pogoje sodelovanja najdete na spletni strani BIC Ljubljana.

facebook.com

Timeline Photos

Naša restavracija je od 19. do 23. decembra vključena v kampanjo Okusi Ljubljane. Turizem Ljubljana (Visit Ljubljana) želi blagovno znamko, ki združuje tipične ljubljanske jedi, pripravljene na sodoben način, približati tudi domačemu trgu ter s tem podpreti lokalno izročilo in domače ponudnike. Obiščite nas in si v tem tednu privoščite srnin hrbet z brinjevo soljo, pečen štrukelj s krompirjem, slanino in suhim sadjem, mesna omaka z robidami, sezonske gobe in brstični ohrovt!

Timeline Photos
facebook.com

Center kulinarike in turizma KULT316's cover photo

Center kulinarike in turizma KULT316's cover photo
facebook.com

Photos from Center kulinarike in turizma KULT316's post

Takole se je naši ekipi s čudovitim zapisom po 400 urni praksi v naši restavraciji zahvalila študentka Špela Sadar.

Photos from Center kulinarike in turizma KULT316's post
facebook.com

Restavracija KULT316 - Center kulinarike in turizma KULT316

Ste že preverili naš nov decembrski degustacijski meni?

facebook.com

Timeline Photos

"Smo se v ponedeljek z ladjico peljali, v zmajevi družbi pravi, naredili kar veliko slik, da jih pošljemo v deželo zmajevo za stik, pa še eno za vpogled, saj je to en lep razgled." Študenti Višje strokovne šole na Biotehniški izobraževalni center Ljubljana - BIC Ljubljana.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vsak ponedeljek lahko na naši spletni strani preverite tedenski jedilnik dnevnih kosil!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Center kulinarike in turizma KULT316's post

Naša študenta Lucijan in Daša sta okrasila novoletno jelko z okraski iz lesa, ki jih je pripravil Lucijan!

Photos from Center kulinarike in turizma KULT316's post
facebook.com

Timeline Photos

Ste že poskusili zmagovalno kavo na Gostinsko turistični zbor Slovenije, ki je tudi naša hišna kava? #happinessbycoffe

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Takole sta Anita in Daša, študentki Biotehniški izobraževalni center Ljubljana - BIC Ljubljana, ki na naši infotočki opravljata prakso danes z etiketami opremili našo pivo.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Rok Marzic, Izidor Kržišnik, Marjeta Cevc, Boštjan Humski in Neli Selan pravkar na tekmovanju EuroSkills!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

BLIZU Center kulinarike in turizma KULT316

ZZB za vrednote NOB Slovenije

Ljubljana, Slovenia
Non-governmental organization (ngo)