Top Local Places

Zanos

.Slovenska cesta 54, Ljubljana, Slovenia
Psychotherapist

Description

ad

Svetovanja in psihoterapije, delavnice. Spodbujanje uvidov in širjenje srca. Negovanje sočutja. <3  Psihologinja in psihoterapevtka svetujem, izvajam psihoterapije in vodim delavnice. Objavljam in pišem - z zanosom. Specifična področja: Zavestno prehranjevanje (ter motnje hranjenja, hujšanje), Zavestno partnerstvo (partnerski odnosi), individualna osebnostna rast, raznovrstne kratkotrajne ali dolgotrajne težave. Ukvarjam se z dvigom motivacije ter izkoriščanjem potenciala ljudi in izboljševanjem kvalitete življenja ljudi.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Želim si, ampak...

A veste, kaj sem sanjala? Da sem znala leteti oz. da sem znala leteti tako, da sem v zrak zaplavala žabico. Drugi mi niso verjeli, zato sem jim pokazala kako to naredim in zraven dodala še: ˝Ampak letim lahko samo, če se navznoter počutim tako - bolj optimistična, vesela, srečna polna ljubezni. Potem gre, drugače pa ne.˝ A ni to tako zelo res? :) Ko smo, kljub strahovom, optimistični, lahko letimo tudi v spremembe, ob katerih smo sicer negotovi. Sicer pa nas kar nekaj ˝drži dol˝. Na voljo je nov zapis na temo delavnice - Želim si, ampak. Da ne bomo mešali strahu in intuicije in da bomo lažje sledili sebi. Saj veste - kar je najboljše za nas, je na neki ravni najboljše tudi za druge. Lep popraznični teden vam želim in - klik, klik na nov zapis! :)

facebook.com

Rečem ja, rečem ne

Pozdravljeni, včeraj smo o partnerstvu govorili v intimnem krogu (kot se za partnerstvo spodobi :D), danes pa vabim na delavnico, ki bo naslednji četrtek, 27. 4., na praznik. Dan upora proti okupatorju je IDEALEN dan za to, da govorimo o tem zakaj in kako učinkovito postaviti meje, da to vadimo, delimo izkušnje in se imamo fino! Upam na čim večje število za večjo razgibanost in več energije!

Rečem ja, rečem ne
facebook.com

Mateusz M

Se je že kdo kdaj počutil tako? Lahko vprašate mojega partnerja in družinske člane - vsak večer pred dnevom, ko imam kakšen javni nastop, se/jih sprašujem: ˝Pa zakaaaj? Zakaj se vedno spravim v takšne situacije? Saj mi ne bi bilo treba!˝ :D V bistvu pa vem, zakaj :) In javni nastop je le primer. Podobno se lahko počutimo še v veliko drugih situacijah :) Ampak veste, tudi tisti ˝strahovi dan prej˝ ne rabijo biti zgolj sovražniki in sami sebi namen. Če vzamemo papir in pisalo, se uležemo na posteljo, malo ˝zasanjarimo˝, jih začutimo in zapišemo, postanejo manjši. Niso le možni scenariji v naši domišljiji, ampak točno vemo, česa nas je strah. In že le to zmanjša njihov primež. Hkrati pa s tem ugotovimo, kako jih lahko pomirimo, kaj JE v naši moči (npr. bolj vaditi to, kar bomo povedali), kaj pa ni. Ko sprejmemo in dovolimo, da se zgodi tudi tisto, česar ne moremo kontrolirati (npr. se v občinstvu pojavi kdo, ki je nastrojen negativno, ki mu to, kar govorimo, res ni všeč ali se posmehuje), mu s tem damo mesto, to sprejmemo in nas ne preseneti. In ko ˝izčutimo˝ strah ter to, česar NE želimo, toliko lažje zaznamo, česa pa SI želimo. V katero smer in zakaj želimo delati. Kaj želimo dati. Ko izčutimo strah, lažje začutimo ljubezen. Pa srečno!

facebook.com

Goalcast

Otroci imajo svojo logiko in naredijo svoje zaključke - krivdo pa največkrat pripišejo sebi. In o njej ne govorijo z nikomer... :( <3

facebook.com

Skupaj ali narazen - Zavestno partnerstvo

Naj vas spomnim na dogodek, ki se bo odvil prihodnji teden! Lepo vabljeni k prijavi na mail mojca.majerle@zanos.si ali privat FB sporočilo.

Skupaj ali narazen - Zavestno partnerstvo
facebook.com

Photos from Zanos's post

Prva stvar ki jo moja hčerka vsako jutro tik za tem, ko se zbudi, vpraša, je: ˝Kam gremo danes?˝ :) A ni to lepo? Noben dan ne ve kaj jo čaka in vsak dan je nova dogodivščina. Kdaj pa je naše življenje nehalo biti dogodivščina? Ja, odrasli načrtujemo (če hočemo nekam iti, se morava starša najprej dogovoriti, rezervirati, pogledati pot, razmisliti o stroških ipd.), pa vendar. Načrtujmo tisto, kar začutimo, da bi. Ob čemer začutimo veselje in vznemirjenje. In četudi za nek dan ne načrtujemo nič posebej drugačnega, nikoli ne vemo, kaj nas preseneti tekom dneva ;) Lep začetek tedna vsem!

Photos from Zanos's post
facebook.com

Timeline Photos

Ste se že kdaj počutili anksiozno, tesnobno, ste imeli močnejšo tremo? Potem ste se počutili tako. Ostale ilustracije na strani http://www.huffingtonpost.com/entry/catherine-lepage-anxiety-illustrations_us_57279747e4b0b49df6abe658

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Zanos's post

Juhu, danes sem dobila šopek! :) Pa ne od mojega dragega, ampak od Društva enostarševskih družin! Na predavanju smo govorili o tem: - kako se odpreti za nov odnos kljub temu da smo bili v prejšnjem odnosu razočarani in prizadeti - kateri dvomi nam onemogočajo, da bi o partnerstvu govorili bolj odprto - kako omogočiti, da bomo v odnosu cveteli in pri njegovem cvetenju podprli tudi partnerja Vabljeni tudi na naslednje dogodke Društva enostarševskih družin, čeprav morda niste enostarševci - poskrbljeno je za otroke, ki imajo v času predavanja za starše, lastne delavnice in igre! https://www.facebook.com/enostarsevska.si/?fref=ts

Photos from Zanos's post
facebook.com

Timeline Photos

Klientka je rekla: ˝Nekoč sem mislila, da ne bom preživela. Ali da bom vedno živela le na pol zaradi svojih problemov. Zdaj pa vidim, da ni tako. In da prav uživam, vedno bolj živim. Zdaj sem se vpisala še na...˝ ...skrivnost :) Ooh, kako lepo. Čeprav sem jaz tam za to, da podprem kliente, oni vedno znova navdihnejo mene. In me spomnijo zakaj delam, kar delam :) Hvala!! Lep vikend vsem!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

:D Nekaj pa je, a ne? Nič hudega, samo, da boste poleti čiiim bolj uživali!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Zdravilec, terapevt, psiholog... ˝Zdravilec te ne pozdravi. Zdravilec je nekdo, ki drži prostor zate, medtem ko ti obujaš svojega notranjega zdravilca - in nato pozdraviš sebe.˝ (Maryam Hasnaa)

Timeline Photos
facebook.com

Guy Harvey

Teden se je komaj začel, pa vendar nam lahko pride prav sprostitev! :) Z mirnejšim umom in zaupanjem so rešitve (čeprav etapne in ne nujno dokončne) na dlani. <3

facebook.com

Quiz

BLIZU Zanos