Top Local Places

Kralji ulice

Pražakova 6, Ljubljana, Slovenia
Non-Governmental Organization (NGO)

Description

ad

www.kraljiulice.org, kraljiulice@gmail.com, info@kraljiulice.org

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 16:00
torek
08:00 - 16:00
sreda
08:00 - 16:00
četrtek
08:00 - 16:00
petek
08:00 - 16:00
sobota
10:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Še vedno iščemo enosed, ki se raztegne v ležišče, manjšo pisalno mizo in samostoječi štedilnik (kombinacija elektrika/plin-jeklenka). Omenjeno odpeljemo sami. Ponudbe lahko pustite v komentarjih ali na jean.nikolic@kraljiulice.org. Hvala. Slika je simbolična.

facebook.com

www.robaraba.si/objava/98 ZADRUGA Stara roba - nova raba, ima razširjeno ponudbo dejavnosti na trgu. Te so:  Selitve po Sloveniji  Kosovni odvoz  Prevozi »od vrat do vrat«  Montaža in demontaža pohištva  Čiščenje Info: ZS ali na jean.nikolic@kraljiulice.org.

facebook.com

Včeraj je naše obiskovalce ponovno razveselil Lakom lačen (https://www.facebook.com/lakomlacen.si/) z donirano hrano. V imenu naših uporabnikov se jim zahvaljujemo, kot tudi njihovim naročnikom, ki so tokrat pripravili in dostavili pasulj.

facebook.com

http://www.robaraba.si/objava/98 Selitve, demontaža in montaža pohištva, beljenje, čiščenje ... Cena? Sitnica. Več informacij na zgornjem linku oziroma na številki 068617130.

facebook.com

Damjanov svet

facebook.com

Dober dan. Zaradi pomanjkanja prostora za naše uporabnike iščemo: - dva enoseda raztegljiva v ležišče - peč na trda goriva (z dimnikom) Po omenjeno seveda pridemo sami. Kontaktirajte nas preko komentarjev ali na jean.nikolic@kraljiulice.org. Hvala, ker nas spremljate. Slika je simbolična.

facebook.com

IŠČE SE INVALIDSKI VOZIČEK Gospod, ki ima probleme s kolki išče invalidski voziček. Nima urejenega državljanstva, zato tudi ne zdravstvenega zavarovanja in ne more dobiti vozička na napotnico. Če ima kdo doma odveč, se priporočamo: Pišite na FB ali na monika.cerar@kraljiulice.org, 030 323 303

facebook.com

OTROŠKA OBLAČILA ZA DEČKA Mamica s 4 letnim fantkom prosi, če ima kdo za podariti fantovska oblačila-velikost od 95 do 105. Pišite na FB ali na monika.cerar@kraljiulice.org, 030 323 303

facebook.com

Video utrinek z otvoritve novih prostorov naše zadruge Stara roba nova roba na naslovu Studenec 41, Ljubljana Polje. Pridite kaj pogledat!

facebook.com

Pozdravljeni dobri ljudje. Imate morda odvečno srednje veliko televizijo ali dve? Iščemo tudi samostoječi štedilnik kompatibilen s plinsko jeklenko? Če je odgovor da, nas lahko kontaktirate preko komentarjev ali pišete na jean.nikolic@kraljiulice.org. Vnaprej hvala za odziv. Foto JeanN: Predstava KLOŠAR (ponovitev danes ob 20.00 v Kreatoriju DIC Tabor. Vstop prost).

facebook.com

Jutri (06.01.) ob 18.00 na RŠ-u zopet sedimo na Klopci pod svobodnim soncem. Prklop'te se. Avtorja oddaje: Rok Pibernik in Jean Nikolič https://radiostudent.si/dru%C5%BEba/klopca-pod-svobodnim-soncem/z-ljubljanskih-ulic-roman-in-tadeja

facebook.com

Vsi, ki ste zamudili prejšnjo Taubijevo predstavo in tudi tisti, ki ste jo že doživeli, si jo lahko ponovno ogledate v četrtek 11.1. ob 20. uri v Kreatoriju dijaškega doma Ivana Cankarja na naslovu Poljanska cesta 26 v Ljubljani. V aktualni januarski številki časopisa Kralji ulice si lahko preberete nekaj recenzij s prejšnje predstave, lahko pa tega tudi ne storite in greste na predstavo bolj prazne glave. V obeh primerih vam ne bo žal.

facebook.com

Quiz

BLIZU Kralji ulice