Top Local Places

ROPOTulice

Celovška cesta 108, Ljubljana, Slovenia
Event Planner
advertisement

Description

ad

Ustvarjalna igralnica (primerna za rojstnodnevne zabave otrok, starih od 1-8 let)
Prostor za ustvarjalne delavnice, predavanja, izobraževanja, urice,... Igralnica ROPOTulice je namenjena otrokom od 1-8 let. Prostor je butičen, vendar ravno prav velik za cca 10-12 otrok. K opremljanju prostora smo povabili dizajnerko Kristino, katera se nam je zdela prava, da naši igralnici pristavi svojo noto in da skupaj ustvarimo čudovit projekt.  V njem ni toboganov in napihljivih gradov. Otrokom želimo ponuditi prijeten ustvarjalni in kreativni prostor, v katerem do igre pridejo s pomočjo svoje domišljije. Mogoče bodo iz vrvice naredili kačo, mogoče jo zvili v polžka ali račko.  
Prazni okvirji na steni čakajo na njihove umetnine in živali na steni džungle čakajo, da jih polepijo z nalepkami in jim podajo svojo barvo.  Imeli bodo prostor za ustvarjanje, kjer se bo njihova domišljija srečala s svetom odraslih. Želimo pa pritegniti tudi starše, da se vrnejo v otroštvo in skupaj s svojimi otroci uživajo v "ustvarjalnem igranju".
V delu igralnice je velika miza, kjer lahko pogostite svoje goste in otroci upihnejo svečke na torti. Oblazinjene klopi vam nudijo sprostitev ob spremljanju svojega malčka med igro s prijatelji.

Igralnica ima hladilnik, vrč za gretje vode, na voljo so čaji in med. V prostoru pred sanitarijem je previjalna miza za najmlajše.
Nekaj korakov od vhoda je slaščičarna, kjer se lahko dogovorite za slastno torto ali naročite kavico.

Ker želimo v prostoru vzdrževati čistočo, so na voljo copati za starše, male copatke pa naj otroci prinesejo s seboj.

Igralnica pa je le del naše ponudbe. Želimo, da prostor živi - živi z dejavnostmi, ki so povezane z otroki (in/ali njihovimi starši) - nosečnost in nosečnice, porod, prehrana, dojenčki, joga/telovadba, psihična priprava, pomoč staršem, otroštvo, igranje, srečna družina,.... Vse to je združeno v našem ustvarjalnem prostoru - v obliki delavnic, tečajev, predavanj, na uricah... V pestri ponudbi bo vsak našel nekaj zase.. in prepričani smo, da se boste med nami počutili kot v svoji dnevni sobi.

(p.s.: Termine delavnic, predavanj in ustvarjalnic bomo sproti objavljali na naši fb strani)
RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

OBVESTILO! Žal vam sporočamo, da današnje delavnice "S pravljico okoli sveta" ter "Igrajmo se gledališče" danes odpadeta zaradi bolezni. Hvala za razumevanje, se vidimo naslednji četrtek ;) http://ropotulice.si/tecaji_in_vadbe/delavnice/

facebook.com

Sočutno postavljanje mej - delavnica

Starši, vzgojitelji, varuške in drugi skrbniki otrok, lepo vabljeni na delavnico SOČUTNO POSTAVLJANJE MEJ, na kateri bomo raziskovali, kako lahko postavimo meje otrokovemu vedenju brez nagrajevanja in kaznovanja. Ob zgodnji prijavi je cena delavnice nižja. Toplo vabljeni!

Sočutno postavljanje mej - delavnica
facebook.com

Timeline Photos

Vaši otroci lahko v naši igralnici praznujejo tudi svoj rojstni dan 😊🎉 Več informacij na: http://ropotulice.si/rojstni_dnevi/

Timeline Photos
facebook.com

ROPOTulasti dan odprtih vrat

Vabimo vas na kulturni dan odprtih vrat, ki bo potekal v prostorih ROPOTulic. KULTURNI PROGRAM 10.00 h Gledališko – lutkovna predstava Mojca Pokrajculja (izvaja gledališka otroška skupina Iz pravljične skrinjice) 10.30h Pravljično – ustvarjalna ura, prebrali bomo pravljico O miški, ki je iskala prijatelja (avtor Eric Carle), se pogovarjali o pravljici ter likovno ustvarjali in pripravili pravo mini razstavo naših del 11.15h Gledališko – lutkovna ustvarjalnica – prebrali bomo rusko ljudsko pravljico Babica Zima, peli in plesali, ustvarili lutke živali, ki nastopajo v pravljici in na koncu predstavo tudi sami uprizorili 12.00h Presenečenje: obisk Pike Nogavičke in gusarja Piratka ter iskanje skritega zaklada Program je v celoti brezplačen Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na e-mail: ropotulice@gmail.com ali info@igraidej.si Vse informacije o delavnicah na tel: 051/826-147 (Blanka)

ROPOTulasti dan odprtih vrat
facebook.com

Timeline Photos

🎅🏼🎉🎅🏼🎉

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vsi, ki ste sodelovali imate možnost fotografiranja po akcijski ceni - 45€ za 30 minut fotografiranja in kar 10 obdelanih fotografij. Pohitite s prijavami, saj je prostih le še nekaj mest :)

Timeline Photos
facebook.com

ZMAGOVALKA NAGRADNE IGRE :)

Zmagovalka naše nagradne igre je... SIMONA ŠKRBINC!!!! :) :) :) ČESTITAMO!!! Prosimo vas, da se nam javite v zasebno sporočilo :) Nismo pa pozabili tudi na ostale udeležene v nagradni igri. Vsi, ki ste sodelovali imate možnost fotografiranja po akcijski ceni - 45€ za 30 minut fotografiranja in kar 10 obdelanih fotografij. Pohitite s prijavami, saj je prostih le še nekaj mest :) Se vidimo! :)

ZMAGOVALKA NAGRADNE IGRE :)
facebook.com

Photos from ROPOTulice's post

Še vedno ste vabljeni tako na angleščino, kot tudi telovadbo :) Pridružite se nam vi in vaši otroci Prva ura je brezplačna.

Photos from ROPOTulice's post
facebook.com

Timeline Photos

Sodelujte v naši nagradni igri 😊 Čakajo vas čudovite fotografije, kot je ta 😊 https://www.facebook.com/Ropotulice/posts/1858260444452456:0

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

🎉🎉🎉NAGRADNA IGRA🎉🎉🎉 Miklavž je prinesel darilo tudi za enega izmed vas - slikanje v soboto 17.12.2016 s fotografinjo Nives Brelih Photography Vse kar morate storiti je: - všečkati FB stran ROPOTulice - javno deliti objavo - v komentar označiti 3 prijatelje/ice, ki bi si prav tako želeli slikanja svojih otrok Žerebanje bo v torek, 13.12.2016 ob 15. uri! 😊 Srečno!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Še ena četrtkova fotografija 😊🎅🏼 Naslednje slikanje s fotografinjo Nives Brelih Photography bo v soboto 17.12.2016 😊 Za termine nas kontaktirajte 😊

Timeline Photos
facebook.com

Photos from ROPOTulice's post

Utrinek iz včerajšnjega božičnega fotografiranja s fotografinjo Nives Brelih Photography 😊😊 Mala Iza in Maks sta bila super modela 😊🎅🏼 Naslednjič se vidimo v soboto, 17.12.2016. Rezervirajte si svoj termin 😉

Photos from ROPOTulice's post
facebook.com

Recommended Before and After transformation