Top Local Places

Astrološko svetovanje Artemida

15 Janeziceva Cesta, Ljubljana, Slovenia
Company

Description

ad

psihološka astrologija, tarot, sanje, regresija, darilni boni

psychological astrology, tarot, dreams, regression, gift cards Astrološko razlago, ki bazira na temeljih psihologije Karla Gustava Junga, alkimiji in grški mitologiji dopolnjujem s postavitvijo tarot kart.
S pomočjo tehnike regresije odkrivamo naša prejšnja življenja in čistimo karmične vzorce.
Ljudem pomagam pri spoznavanju svojih nezavednih vsebin in globoko vsajenih prepričanj ter dednih vzorcev, da ozavestijo kdo resnično so in posledično krmilo svojega življenja po svoji svobodni volji usmerijo v lepšo prihodnost.
Svetujem tudi glede zdravstvenih težav (npr. kdaj je primeren čas za zdravniški poseg), lahko me povprašate tudi o razlagi svojih sanj. Sanje so močna sporočila iz nezavednega sveta.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vesel in miren Božič vam želim <3

facebook.com

Nasvet za čas ko je merkur spet retrograden (do 23.12.): Če načrt A ne uspe, veš, da obstaja še drugih 24 črk :) Pa lep vikend ;)

facebook.com

SANJE O DOJENČKIH Sanjalka piše: Sanjala sem, da je pred našim blokom zelo veliko otrok oz. dojenčkov, nagih, ležijo na tleh, na tleh ni preveč čisto, Jaz hodim med njimi in se bojim, da bi na koga stopila. Draga sanjalka, sanje o dojenčkih so čudovite... dojenčki pomenijo nov začetek, nove priložnosti... v vašem primeru gre za možnosti, ki jih je še treba uresničiti oz. nekaj narediti za to ... iti v akcijo... vam se sicer zdi, da to ni za vas primerno (tla so umazana), vendar verjetno ni tako ... pomislite kaj bi to lahko bilo v resničnem življenju ... kaj bi vi rada pa si nekako ne upate? ... kaj si v resničnem življenju ogledujete, pa si ne upate narediti koraka v tisto smer? predlagam, da spremenite sanje: dvignite dojenčke s tal in jih dajte v zibelke in v vozičke in vsaj enega odpeljite s seboj (pot naj se nadaljuje na desno stran). Zelo pozitivne sanje :) za brezplačno razlago sanj pišite na: astrologija.artemida@gmail.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vabljeni :)

facebook.com

VABILO Če si želiš odkriti globje plasti svoje duše, se pridruži pogovorno – terapevtski skupini Artemida, kjer bomo s pomočjo razlage sanj, imaginacij, tarota in psihološke astrologije, skušali osvetliti Tvoj življenjski namen. Prvo srečanje skupine bo v PONEDELJEK 6. novembra 2017 ob 17.30 v Ljubljani, Janežičeva ulica 15 Nato pa se bo ista skupina srečevala 1x mesečno, vsak 2. ponedeljek v mesecu. Cena za posamezno (2-urno) srečanje je 20 eur. Prijave na: astrologija.artemida@gmail.com ali telefon 040 634 503 VABLJENI!

facebook.com

facebook.com

Prav prijetno je bilo <3

facebook.com

Južno nebo <3

facebook.com

Hvala Irena :)

facebook.com

Ste me videli na oddaji Dan na Planet TV? Tokrat je bilo govora o spanju in sanjah.. :)

facebook.com

Quiz

BLIZU Astrološko svetovanje Artemida