Top Local Places

14. Háromországos Pannon Maraton

Tomšičeva ulica 2a, Lendava, Slovenia
Sports & Recreation

Description

ad

14. alkalommal kerül megrendezésre a Háromországos Pannon Maraton, ahova szeretettel várunk minden tekerni vágyó bicajost! 14. alkalommal kerül megrendezésre a Háromországos Pannon Maraton, ahova szeretettel várunk minden tekerni vágyó bicajost!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

A Háromországos Pannon Maraton egy nemzetközi kerékpáros rendezvény, amely célja a kapcsolatok építése közöttünk és a szomszédaink között. A rendezvény tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre. A maraton egyes útvonalai eltérő nehézségi fokozatokat képviselnek, hogy a maratonon mindenki megtalálja az erőnlétének és teljesítőképességének megfelelő távot. A vállalt táv teljesítése után visszaérkezőket ebéddel, fürdéssel a termálfürdőben, frissítőkkel és éremmel varjuk. Gyere el a 14. Háromországos Pannon Maratonra, és fedezd fel környékünket egy kellemes kerékpározással és szórakoztató programokkal egybekötött nap során. A határátlépés miatt érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet minden résztvevő hozzon magával. RAJT: 09.00 Hosszutáv- 105 km; Horvatorszag-Szlovénia- Magyarország 09:10 Közeptáv – 55 km; Horvatorszag-Szlovénia 09:20 Mountainbike maraton 40 km 09:30 Családi maraton 15 km Nevezés : ONLINE NEVEZÉS http://bk-muraavantura.com/prijava-panonski-maraton-2017/ (nyelv váltás jobb alsó sarokban) nevezési dij 12 euró (90 kuna) kunában helyszínen fizetendő! HELYSZÍNI NEVEZÉS A helyszínen a rendezvény napján 07.00 -tól 8.45-ig A nevezési díj 15 euró (110 kuna) ami a helyszínen kunában(!) fizetendő. A rendezvény szervezői beszélnek magyarul. Általános szabályok: A maraton normális forgalomban indul, ezért a résztvevők kötelesek betartani a KRESZ-szabályokat és a szervező utasításait. A versenypálya egész útvonalán a fejvédő használata kötelező.14 év alatti résztvevő csak a szülő vagy nevelő felügyeletével vehet részt. A maraton résztvevője saját felelősségére kerékpározik és felel a károkért, amelyet magának, másoknak vagy harmadik személynek okoz. Anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.A maraton résztvevője elfogadja, hogy a versenyről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér.A jelentkezési lap kitöltésével elismeri, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre edzésekkel készült, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodás illetve balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

facebook.com

m.zaol.hu

A Zalai Hírlap is írt a Pannon Maratonról :-)

facebook.com

Timeline Photos

Reméljük holnap már szebb idő lesz, de a Maraton mindenképpen meg lesz tartva! Várunk benneteket!!! :-)

Timeline Photos
facebook.com

László

Júl. 11-ig még tudtok előnevezni, szóval ha valaki elfelejtett online nevezni, akkor még most megteheti! Ne maradj le!!! :-)

facebook.com

Online nevezes

ONLINE Nevezés INDULHAT!!! http://www.panonskimaraton.si/online-nevezes/ Elkészült a nevezési felület magyarul, szóval hajrá! Nevezni most kell, viszont fizetni csak a helyszínen (12 €)! Csak Euróban lehet fizetni!

facebook.com

Photos from 13. Háromországos Pannon Maraton's post

Itt vannak a részletek, sok szeretettel várunk mindenkit a 13. Pannon Maratonra! Három ország, egy maraton!!! :-)

Photos from 13. Háromországos Pannon Maraton's post
facebook.com

Timeline Photos

A héten jövünk a részletekkel!!! Nemsokára indul az előnevezés is! :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván Mindenkinek a Mocorgók Egyesület! :-)

Timeline Photos
facebook.com

13. Háromországos Pannon Maraton

facebook.com

Idén Lendváról (Szlovénia) indul a XIII. Háromországos Pannon Maraton. Időpont: 2016. 07. 17. Sok szeretettel várunk Mindenkit! Részletes nevezési infók később! :-)

facebook.com

Quiz