Top Local Places

Moja Masaža, Valerija Črnčec s.p.

Ilaunigova ulica 21, Lenart v Slovenskih Goricah, Slovenia
Massage Service

Description

ad

Z dotikom do zdravja.
Dobrodošli na moji uradni facebook strani. Obveščala Vas bom o ponudbi masaž, drugih tehnikah sproščanja in zdraviteljstva. Z dotikom do zdravja.
Dobrodošli na moji uradni facebook strani. Obveščala Vas bom o ponudbi masaž, drugih tehnikah sproščanja in zdraviteljstva.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Le veselje naj nam Velika noč prinaša, z njim pa ljubezen, prijateljstvo, telesno zdravje in notranji mir.

facebook.com

"Čas je, da ženske odstranimo ovire, ki smo jih postavile. Iz sebe lahko naredimo veliko več, kot smo kdaj koli sanjale" (Louise L. Hay). Vse najlepše ob dnevu žena!

facebook.com

REIKI Od trenutka, ko se rodimo, se zavedamo, koliko ljubezni, tolažbe, radosti in ugodja lahko prinese dotik človeške roke. Ta toplina in občutek varnosti sta osnova zdravljenja z dotikom. Polaganje rok z namenom prenosa življenjske energije, ki je v vseh nas, so ljudje uporabljali že v pradavnini, vendar so se ta znanja s časom izgubila in poniknila v pozabo. Za uporabo v današnjem času jih je v znova obudil zdravitelj, učitelj in filozof Dr. Mikao USUI, ki je to univerzalno življensko energijo poimenoval REIKI, Jap. beseda, ki pomeni Univerzalno življensko energijo. Reiki je v prvi vrsti namenjen samozdravljenju. Zdravi na duhovni, mentalni, čustveni in fizični ravni in steče tam, kjer ga najbolj potrebujemo v danem trenutku. Z Reikijem se aktivirajo naravni procesi samozdravljenja, kar v telesu uravnovesi energijske pretoke in sproži razstrupljanje in čiščenje. Človek se napolni z energijo, stres se začne sproščati, začnemo drugače razmišljati, čutiti, postanemo duhovno uravnovešeni in usklajeni z zakoni življenja. Za delo z Reikijem je potrebna uglasitev ali iniciacija, ki jo naredi mojster učitelj Reikija. Izvajamo ga lahko s polaganjem rok in brez fizičnega stika z delom na daljavo. Uporaba Reiki simbolov pomeni še večjo učinkovitost pri polaganju rok in možnosti dela na daljavo. Med tretmajem obdelamo celo telo, ker ne vemo kje se skrivajo vzroki za določeno neravnovesje. Pri zdravljenju nismo zdravitelji mi, ampak smo samo kanal za pretok energije, zdravilec je REIKI

facebook.com

Danes praznuje rojstni dan Mateja Glinšek. Draga Mateja moja masaža ti poklanja Darilni bon klasične masaže. Iskrene čestitke!!!

facebook.com

Tako, to sem "zrihtala". Sedaj pa po začrtani poti naprej do novih uspehov!!!

facebook.com

Pozdravljena Klementina Ploč. Moja masaža ti želi vse najlepše za rojstni dan in ti podarja Darilni bon za masažo hrbta. Vse najlepše!!!

facebook.com

Moja masaža za svoje masažne storitve uporablja samo kvalitetna biološka masažna olja, bio eterična olja, kakor tudi kvalitetne zeliščne kozmetične izdelke. Velik poudarek dajemo na učinkovitosti, varnosti, prijetnosti in prijaznosti do kože. Tako uporabljamo za masažo obraza, dekolteja in lasišča z liftingom VITAL JUST. Pri proticelulitni masaži stegen in zadnjice pa LYBRA JUST. Da bo prijetno počutje postalo vaš vsakdanji spremljevalec, si lahko JUST izdelke naročite tudi pri nas. Komplet VITAL JUST vsebuje micelarni odstranjevalec ličil, serum proti gubicam ter 24-H negovalno kremo in ga ponujamo po znižani ceni za 20%.

facebook.com

Vsem srčkom, ki se imajo radi in danes mislijo drug na drugega, želi Moja masaža veselega Valentina. Na voljo smo vam s prijetnimi masažami, najdražje pa lahko presenetite tudi z darilnimi boni Moje masaže.

facebook.com

Pa že je mesec naokrog. Tukaj je mesec februar. Rojstni dan praznuje Anja Donik. Moja masaža ti poklanja Darilni bon v vrednosti 20€. Iskrene čestitke Anja!!!

facebook.com

Tjaša Mlaker. Tudi ti praznuješ v mesecu januarju rojstni dan. Moja masaža ti podarja Darilni bon Masažo celega telesa. Iskrene čestitke!!!

facebook.com

Danes praznuje rojstni dan Martina Grosek. Moja masaža ji poklanja darilni bon Klasične masaže telesa. Martina ČESTITKE!

facebook.com

facebook.com

Quiz