Top Local Places

i-Rose

, Lasko, Slovenia
Computer Company

Description

ad

https://www.i-rose.si/en/ i-Rose je podjetje z vizijo prihodnosti

V podjetju i-Rose kreiramo nove dimenzije informacijskih poti, ki vodijo v optimizacijo časa in raznovrstnih procesov, ki se odvijajo pri poslu.  
Naša strast je razvijanje novih konceptov in visoko-tehnoloških rešitev za najrazličnejša področja v gospodarstvu. V več kot desetih letih smo vrsto novih idej transformirali v produktivne rešitve, ki so pomenile napredek za naše stranke.

Naš zadnji produkt MSP – Mobilna Storitvena Platforma je rešitev, zasnovana posebej za podporo podjetjem, katerih delovni proces se delno ali v celoti odvija na terenu. MSP namreč zagotavlja podporo mobilni prodaji, komercialistom na terenu, distribuciji, servisni službi in mnogim drugim, ki svoj delovni čas prebijejo zunaj pisarne.

Zaradi izjemne fleksibilnosti MSP okolja, ga z lahkoto prilagodimo posebnim potrebam, ki jih narekuje trg in specifičnim željam, ki jih ima podjetje. Z mislijo na prihodnost naši strokovnjaki nenehno stremijo k razvoju novih rešitev, vodje projektov pa skrbijo, da je izkušnja naših strank, ob implementaciji IT rešitev v njihov posel, prijetna in brez stresa.

/

i-Rose is the Company with vision for future.

We create new dimensions of information paths that leads to a time and processes optimization in the area of business.

Developing new concepts and delivering the high tech application industry solution is our passion. We have transformed a great deal of new ideas into productive solutions over the last decade.


Our latest invention MSP – Mobile Service Platform is the solution created to support all the business processes which take place out of office. MSP provides mobile assistance to mobile sales, distribution & deliveries, maintenances & repairs actions and much more. MSP’s wide basic structure allows us to modify the product to fit perfectly for your business needs and demands.

Besides working on MSP, our team of IT experts is constantly developing flexible solutions for the demands that market provides today and is requesting for the future.
For our service to be complete, group of project managers makes sure that our clients experience a pleasant and stress free process when our IT solution is integrated to their business.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kaj pravijo o #MSP? 👉 Finmart d.o.o.: "Potrebovali smo rešitev, ki bi funkcijsko zagotovila doseganje ključnih strateških ciljev. Naši zastopniki preko MSP, ki je povezan s klicnim centrom, dobijo podatke o strankah, ki jih morajo obiskati. Pri stranki nato izpolnijo celoten pristopni obrazec na tablici in poberejo potrebne podpise. Izpolnjeno ponudbo s splošnimi pogoji in ostalo ustrezno dokumentacijo zavarovanec prejme na svoj elektronski naslov. Rezultati uvedbe MSP v podjetju Finmart so opazni v lažjem in hitrejšem delu zastopnikov na terenu, s tem pa se je povečal tudi obseg prodaje." Company Finmart about MSP: "We needed a solution which would ensure the achievement of key strategic goals. MSP is connected to our call center, and our agents are receiving information about clients they need to visit. Application form is completed in MSP app by client, as well as general terms, and other relevant documentation. Insured person receives all documents directly on e-mail address. Introduction to FinMart MSP is noticeable in easier and faster work of agents on the field, and with that also in increased sales volume." #MobileServicePlatform #iRose #Finmart #fieldwork

facebook.com

🎃 HAPPY HALLOWEEN! 🎃 🕸️ 👻 🦇

facebook.com

"Rešitev je prilagodljiva glede na procese v podjetju, saj je platforma fleksibilna in jo je moč hitro prilagoditi potrebam in zahtevam posameznega podjetja. S tega vidika je MSP »podaljšana roka« zalednih orodij, ki s pomočjo tabličnega računalnika ali mobitela omogoča učinkovito rešitev, ki se razvija in nadgrajuje skupaj z razvojem podjetja. Ob tem partnerja, Telekom Slovenije in i-Rose, skrbita, da sta za podjetje prehod na MSP in njegova nadaljnja uporaba nemotena in brezhibna." (Časnik Delo, 18.10.2017)

facebook.com

V petek je bilo napeto, obiskali smo escape room. Seveda smo vključili tudi malo tekmovalnosti: katera skupina bo prva uspela pobegniti iz sobe? In kakšna bo "kazen" za zadnje? ... nič lažjega - ena "runda" 🍺 za vse. Pa na zdravje! 🍻 #iRose #TeamBuilding

facebook.com

Z uporabo MSP so pričeli tudi v podjetju Transportne storitve JUDEŽ. Uporaba Mobilne Storitvene Platforme je popolnoma prilagojena poslovnim procesom podjetja. Vozniki imajo na poti dostop do podatkov o strankah in lokacijah razklada, uporabljajo pa elektronske obrazce. Podjetju MSP zagotavlja nadzor nad človeškimi in materialnimi viri ter izvajanjem naročene storitve. Also transport company JUDEŽ started to use MSP. Mobile Service Platform is fully adapted to their business processes. Drivers have access to customer data and unloading locations, and they use electronic forms on tablet. An advantage for the company: MSP provide control over human and material resources and the performance of an ordered service. #MSP #MobilnaStoritvenaPlatforma #MobileServicePlatform #transport #logistika #logistic #iRose

facebook.com

Pozor! IŠČEŠ #ZAPOSLITEV? 🕵🏻 Zaradi vedno večjih projektov iščemo razvijalca ali razvijalko ANDROID aplikacij. Se spoznaš na programski jezik Java? Morda tudi na JPA, Spring, osnove build management-a in WEB tehnologij? Potem si vabljen oziroma vabljena v naš kolektiv! Če se najdeš v oglasu, ali si želiš več informacij, nas kontaktiraj na zaposlitev@i-rose.si, ali izpolni spletni obrazec na: https://www.i-rose.si/zaposlitev/index.html.

facebook.com

We are really proud to announce some good news: The international group Perutnina Ptuj will also start using #MSP! The decision was made in order to offer a better service, faster response to market changes and to provide the conditions for company growth. They needed an environment that would provide product marketing without conflicts between departments and coordinated contact with existing and potential customers, regardless of the sales channel. All of this will be possible with MSP mobile support. Want more information? Https://www.i-rose.si/en/i-track-modules #MobileServicePlatform #fieldwork #iRose #PerutninaPtuj

facebook.com

S ponosom sporočamo, da bodo z uporabo #MSP pričeli tudi v mednarodni skupini podjetij z dolgoletno tradicijo - PERUTNINI PTUJ! V želji, da bi ponudili boljšo storitev, se še hitreje odzvali na zahteve trga ter zagotovili pogoje za rast, so se odločili za spremembe v poslovanju. Potrebovali so okolje, ki bi jim zagotovilo trženje storitve in produktov brez internih konfliktov ter usklajen kontakt z obstoječimi in potencialnimi strankami, ne glede na uporabljen prodajni kanal ali partnerja. Odločili so se za uvedbo MSP mobilne podpore za terenske procese, ki jim bo vse to omogočila. Želite več informacij? https://www.i-rose.si/en/i-track-modules #MobilnaStoritvenaPlatforma #terenskodelo #iRose #Perutninaptuj

facebook.com

Kaj vse vam #MSP omogoča? #terenskodelo #teren #iRose

facebook.com

facebook.com

Uvedba mobilne podpore #MSP podjetju BTS Company omogoča: • elektronsko izpolnjevanje delovnega naloga, • formalizacijo in standardizacijo servisnega posega, • informacije o servisnih artiklih vedno na dosegu roke, • hiter prenos informacij (serviser je fizično na kraju dogodka, opravilo pa je že zaključeno – dogodek je že zabeležen v zaledni sistem), • registracijo delovnega časa na terenu (serviser se prijavi in odjavi preko aplikacije na terenu), • brezpapirno poslovanje. #BTS #MobilnaStoritvenaPlatforma #iRose #TerenskoDelo

facebook.com

Pozor! IŠČEŠ #ZAPOSLITEV? 🕵🏻 Išče se razvijalec ali razvijalka ANDROID aplikacij. Se spoznaš na programski jezik Java? Morda tudi na JPA, Spring, osnove build management-a in WEB tehnologij? Potem si vabljen oziroma vabljena v naš kolektiv! Če se najdeš v oglasu, ali si želiš več informacij, nas brez skrbi kontaktiraj na zaposlitev@i-rose.si, ali izpolni spletni obrazec na: https://www.i-rose.si/zaposlitev/index.html.

facebook.com

Quiz