Top Local Places

GAIA Slaščice

, Kranjska Gora, Slovenia
Grocery Store

Description

ad

V življenju se ne kopamo samo v čokoladi, pa vseeno upam, da vam bodo GAIA slaščice posladkale in polepšale delček vašega življenja. Tisti, ki me malo bolje poznate veste, da slaščičarstvo ni bilo moja prva izbira. V šoli mi je bila najbolj pri srcu likovna umetnost in matematika. Odločila sem se za matematiko in računalništvo. Da zgodba ne bo predolga; ko sem ugotovila, da mi delo za računalnikom ni preveč pri srcu, sem se posvetila umetniški plati.
Ker sem rada pekla in ustvarjala, sem se odločila, da se strokovno izobrazim in tako sem postala slaščičarka. Veliko znanja sem odnesla iz zunanje prakse, kjer mi je mentor Matjaž zaupal vsa dela, od peke piškotov do sodelovanja pri poročnih tortah.
Po tem pa sem dobila študentsko delo v čokoladnici (raj na zemlji :D). Bila je izpolnitev mojih sanj. Le kdo si ne bi želel delati: med omamnimi vonji sladkih pregreh in hkrati ustvarjati estetsko in natančno dovršene izdelke. Tam je bila tudi moja prva zaposlitev.

Zaradi želje po neprestanem izpopolnjevanju in odkrivanju novih okusov in tehnik, sem se po čokoladi seznanila s francoskimi slaščicami in sladoledom.
Sodelovala sem z odličnim slaščičarjem Blažem Drobnakom, ki je izpopolnil moje znanje; ne samo v slaščičarstvu, ampak tudi na področju vodenja slaščičarne.
Kasneje sem z nabiranjem izkušenj in znanja nadaljevala na obali, kjer sem se izpilila v presnih sladicah.

Seveda pa to niso vse moje izkušnje, veliko sem se naučila sama doma, ko sem delala torte za prijatelje. V -galeriji- si jih lahko ogledate.

In seveda z udeleževanjem različnih izobraževanj in strokovnih delavnic.

Kljub temu da v življenju ni vse rožnato in se ne kopamo v čokoladi, pa vseeno upam, da bo Gaia posladkala mojo poslovno pot in delček vašega življenja.

Kje nas najdete?
Poleg zasebnih naročil, lahko naše izdelke preizkusite tudi na spodaj navedenih lokacijah:
Planet bar
Mercator center Kranj Primskovo
Cesta Staneta Žagarja 69
4000 Kranj

Naročanje:
Če si želite delček sladkosti iz naše delavnice ali imate dodatna vprašanja, nas lahko kontaktirate preko telefona (070 761 619) ali elektronske pošte (info@gaia-slascice.si). Naročila posameznikov in gostinskih lokalov sprejemamo 3-5 delovnih dni v naprej.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vsi čokoholiki vabljeni v Radolco 🍫🍪 #festivalčokolade, #lovechocolate

facebook.com

Pouhn čokolade 😍 #festivalčokoladeRadolca

facebook.com

Letos smo sodelovali na tekmovanju za najboljšo pralino. Nismo bili med najboljšimi, smo pa vseeno ponosni da smo lahko sodelovali. In prepričana sem da smo eni redkih, ki čokolado temperiramo ročno. Kdor je že kdaj delal s čokolado ve, da to ni tako enostavno. #lovechocolate, #festivalČokoladeRadolca

facebook.com

Suho sadje v čokoladi. Kdo ugane katero?

facebook.com

Končno sem si vzela nekaj časa, da vam pokazem kaj letos pripravljam za festival čokolade Visit Radol'ca #čokoladnibonboni, #lovechocolate

facebook.com

Tudi letos se bomo sladkali :D

facebook.com

facebook.com

Mi ze čakamo Tamo :-)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Le zakrivljena palica mu manjka. Kdor jo prskrbi, dobi v zameno vročo čokolado. #kranjskagora, #kekec, #sneznaradost, #vrocacokolada,...

facebook.com

Danes nam je novo zapadli sneg spet dal nekaj veselja #zimskeradosti,#kranjskagora

facebook.com

Quiz