Top Local Places

Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

Novi trg 41a, Kamnik, Slovenia
High School

Description

ad

Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik - URADNA STRAN

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Maturantke in maturantje, naj vam bo nocoj lahek korak, ponosna drža in smejoč obraz! Da boste najlepši daleč naokoli, pa je itak vsem jasno.

facebook.com

Zakaj so se naši Žan Luka, David, Kristjan, Žan, Jernej, Nataša, Katja. Tadeja in Manca z bronastimi črkami zapisali v zgodovino, si preberite na: http://www.gssrm.si/wordpress/?p=13125

facebook.com

Glej, glej - MAISTRI do povsod :)

facebook.com

V četrtek zjutraj se vrača zadnja skupina dijakov(2. F in 2. G), ki je odšla na strokovno ekskurzijo v London. Ekskurzija je bila nepozabna, vračamo pa se polni novih izkušenj in znanja!

facebook.com

Dr. Peter Holozan IZZIVI UMETNE INTELIGENCE DANES Sreda, 11. 4. 2018, ob 11.55 in 12.45 v učilnici 66 za 2.a in 2.c Napovedujemo predavanje dr. Petra Holozana, raziskovalca in razvijalca v kamniškem podjetju Amebis. Kot dijak naše gimnazije je pri pouku psihologije napisal seminarsko nalogo o umetni inteligenci. Povabili smo ga, da o isti temi spregovori dijakinjam in dijakom 2. a in 2. c oddelka pri pouku psihologije.

facebook.com

Naši dijaki se bodo v torek mudili na radiu Ognjišče, kjer bo beseda tekla o letošnji izvedbi YPAC-a. #ypac2018 Načeloma ob 9.30. Če pa se vozni red spremeni, sporočimo :-)

facebook.com

RUDOLFI so v Kulturcu uprizorili svojo že 24. premiero. Če niste bili tam, si na kateri od ponovitev oglejte, kako izgleda ALPSKA IDILA, če se v piccolo hotelu z grande ponudbo srečajo slovenski, italijanski, avstrijski in hrvaški turisti. Do naslednje ponovitve pa pokukajte v galerijo na povezavi: http://www.gssrm.si/wordpress/?p=13071

facebook.com

Danes so naši dijaki programa predšolske vzgoje na pomladanskem Živ Žavu v športnem parku Radomlje. Pripravili so ustvarjalne delavnice, športne poligone in ozaveščajo obiskovalce o pomembnosti gibanja za zdrav razvoj otroka in aktiven življenjski slog tudi v kasnejšem obdobju.

facebook.com

V Domu kulture se že krohotamo na premieri Alpske idile. Če si danes zamudil, te jutri čaka prva ponovitev.

facebook.com

V marcu smo se odzvali povabilu Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo. Minister Elvir Kazazović je poudaril pomembnost sodelovanja na področju partnerstva v projektih Erazmus+ in prenosa dobrih praks uporabe informacijsko komunikacijske tehnologije pri pouku. Na delovnem srečanju z ministrom in pomočnico ministra Azemino Njuhović smo oblikovali prve zametke sodelovanja. V okviru delovnega obiska smo obiskali Srednjo ekonomsko šolo Sarajevo in Prvo gimnazijo Sarajevo.

facebook.com

facebook.com

SAMO ŠE NEKAJ DNI DO 24. PREMIERE RUDOLFOV. Nujno preveri na: http://www.gssrm.si/wordpress/?chunk=kvadrat

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Za vaju, ker sta taka soncka bom pa uporabila #happiness ❤ Najboljse sosolkice😘 #friendship #best #blackandwhite #photooftheday

Za vaju, ker sta taka soncka bom pa uporabila #happiness ❤
Najboljse sosolkice😘
#friendship #best #blackandwhite #photooftheday
@, instagram.com

#visit #president #honor #school #experience #work 👍👍👍

#visit #president #honor #school #experience #work 👍👍👍
@, instagram.com

#2nd#place💵😜🙈✌💶🏅🏆

#2nd#place💵😜🙈✌💶🏅🏆
@, instagram.com

Moje💞🔒

Moje💞🔒
@, instagram.com

Quiz