Top Local Places

Dobraguma.com

adamičeva 14, Grosuplje, Slovenia
Company

Description

ad

Produkti Dobra Guma so v večini izdelani iz 100% naravne gume, kar daje gumi izvrstne lastnosti.  Produkti Dobra Guma so v večini izdelani iz 100% naravne gume, kar daje gumi izvrstne lastnosti. Za razliko od podobnih produktov, ki so izdelani iz odpadnih materialov, se naravna guma ne obrablja v tolikšni meri in je zaradi tega obstojneša od ostalih podobnih produktov.

To pa ni edina prednost pred ostalimi »cenenimi substituti«. Glavne prednosti, ki jih je potrebno izpostaviti: izdelana je za intenzivno uporabo (v kmetijske ali komercialne namene), odporna je na temperaturo in vlago, ne vpija vonja, enostavno se jo čisti in dezinficira, ne drsi in je zelo trpežna. Poleg vsega tega pa se gumo zelo enostavno polaga in ne potrebuje posebnih lepilnih sredstev.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ekipa dobraguma.com na kmetijsko-obrtnem sejmu v Komendi. Šotor 8

facebook.com

Od 7. do 9. aprila bo potekal tradicionalni kmetijski sejem, na katerem bomo zopet prisotni tudi mi. Napoved lepega vremena za vikend in brezplačni vstop sta samo dva od več razlogov, zakaj obiskati ta sejem, na katerem se najde vedno kaj dobrega - na primer DOBRA guma.

facebook.com

Rešitev za varno in udobno počutje vaših živali je podlaga iz 100% naravne gume, ki je trpežna, masivna, obstojna in enostavna za namestitev. En klic in vaših težav je lahko že danes konec.

facebook.com

Timeline Photos

20. kmetijsko-obrtni sejem v Komendi je za nami. To je največji tovrstni sejem v osrednji Sloveniji, ki je v treh dneh privabil nad 70.000 obiskovalcev iz vse Slovenije. Z ekipo dobraguma.com smo nad odzivom potencialnih strank zadovoljni in odločni, da se sejma udeležimo tudi v prihodnjih letih. Za obiskovalce so bili najbolj zanimivi trije produkti, ki si jih lahko podrobno pogledate na sliki.

Timeline Photos
facebook.com

Jesenski sejem 2016 - Kmetijsko obrtni sejem Komenda

Ta konec tedna (7.10 - 9.10) bo v Komendi tradicionalni kmetijsko- obrtni sejem, kjer bomo med mnogimi razstavljalci s svojimi produkti prisotni tudi mi. Pridite in obiščite enega izmed boljših tovrstnih sejmov v Sloveniji. http://www.sejemkomenda.si/

facebook.com

Dobraguma.com's cover photo

Dobraguma.com's cover photo
facebook.com

Dobraguma.com

Dobraguma.com
facebook.com

Quiz

BLIZU Dobraguma.com