Top Local Places

Košarkarski Klub Grosuplje

Ljubljanska cesta 40 A, Grosuplje, Slovenia
Local Business

Description

ad

http://www.kkgrosuplje.si
http://www.kklub-grosuplje.si
http://www.kkgrosuplje.tv
http://twitter.com/kkgrosuplje

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Ekipa pionirjev je v četrtfinalu z rezultatom 56:40 premagala domačina KK Dubravo in se tako uvrstila v jutrišnji polfinale!!! Ob 11.30 se bodo naši borci pomerili z Zadrom, drugi polfinalni par je Maccabi - Darussafaka. Zopet se je "malo" Grosuplje uvrstilo v družbo velikanov evropske košarke! JUTRI PA VSI V ZAGREB!!!

Timeline Photos
facebook.com

LiveStats – XIV. Božićni Kup

1/4 finalno tekmo Božićnega kupa v Zagrebu med našimi fanti in domačini iz Dubrave, lahko spremljate preko livescore povezave. Tekma se začne ob 19:45! http://bozicnikup.kkdubrava.hr/livestats/

facebook.com

Timeline Photos

Tretja tekma, tretja zmaga. Tokrat so bili fantje boljši od Zagreba z rezultatom 58 : 47. Čakamo nasprotnika v 1/4

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Še zadnja tekma v skupinskem delu za fante na Božićnem kupu v Zagrebu. Nasprotnik KK Zagreb. Tekma se prične ob 12:45. Cilj je tretja zmaga!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Druga tekma skupinskega dela, druga zmaga na Božićnem kupu. Tokrat so fantje premagali Split z rezultatom 43 : 25. Zdaj pa zaslužen počitek do jutri.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Prva tekma v skupinskem delu turnirja Božićni kup je za fanti. Prvi nasprotnik BC Ratgeber Academia iz Madžarske, ki je padel z rezultatom 53 : 23. Druga tekma sledi že čez eno uro, ko bo nasprotnik Split. Livescore lahko spremljate preko strani KK Dubrava.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Že drugo leto zapored bo ekipa starejših pionirjev (letnik 2003 in mlajši) nastopala na prestižnem turnirju Božićni kup v organizaciji KK Dubrava. V prvi kvalifikacijski tekmi za nastop na glavnem turnirju so fantje premagali ljubljansko Olimpijo 49:30, na drugi pa KK Plama Pur iz Ilirske Bistrice 56:46. Tako bo KK Grosuplje v nadaljevanju turnirja igral v konkurenci velikanov evropske košarke, Cedevita, Cibona, Split, Partizan, Spars Sarajevo, Krka Novo mesto, Darussafaka, Maccabi Tev Aviv, Madrid, ... Lansko leto so z osvojitvijo turnirja košarkarji Grosuplja spisali prečudovito pravljico, držimo pesti, da se bodo uspešno odrezali tudi v letošnji izvedbi. SREČNO FANTJE!!

Timeline Photos
facebook.com

NBA - Most Dunktastic Time of the Year!

Vsem igralcem, navijačem in podpornikom kluba, klubskim delavcem ter vsem, ki imate radi košarko, želimo vesel božič ter srečno novo leto!

facebook.com

Photos from Košarkarski Klub Grosuplje's post

Včeraj se je na OŠ Louisa Adamiča odvijal drugi letošnji turnir Šole košarke za najmlajše, ki obiskujejo našo interesno dejavnost.Turnirja se je udeležilo 110 fantov ter deklet. Nasmehe na obraze pa je poleg košarke privabil tudi obisk Božička.

Photos from Košarkarski Klub Grosuplje's post
facebook.com

POZITIVEN IZKUPIČEK MLAJŠIH EKIP! V minulem vikendu smo bili priča 5 tekmam v 3 starostnih kategorijah. Mlajši pionirji B kažejo velik napredek in so z 2 odličnima predstavama pustili pozitiven vtis. Močno oslabljena kadetska A ekipa je pustila srce na igrišču, žal pa je bila za malenkost prekratka, da bi ekipi Ježica prizadejala prvi poraz v letošnji sezoni. Kadeti B so rutinirano odpravili goste iz Komende, težko delo pa so imeli pionirji A na gostovanju v Novi Gorici, katero pa so kljub temu zapustili z zmago. Mlajši pionirji: Kolpa Črnomelj : Grosuplje B 22 : 26 (2 - 10,8 - 9,7 - 2,5 - 5) Globus : Grosuplje B 35 : 26 (13 - 12,8 - 4,5 - 10,9 - 0) Starejši pionirji: Nova Gorica mladi : Grosuplje A 65 : 79 Kadeti: Grosuplje B : Komenda 65 : 52 (12 - 11,13 - 9,21 - 13,19 - 19) Grosuplje A : Ježica 67 : 71 (16:17,20:20,17:15,14:19)

facebook.com

Košarkarska zveza Slovenije

ZMAGA ČLANOV, NIZ PORAZOV PREKINJEN! Po kar 5 zaporednih porazih je članska ekipa KK Grosuplje prekinila negativni niz in dosegla močno potrebno zmago. Prvič po nekaj kolih je bilo že po pogledu na klop domačinov vidno, da se zdravstveno stanje ekipe počasi izboljšuje. Domača ekipa je tako silovito začela tekmo in po koncu 1. četrtine že vodila s 16 točkami razlike. Tempo v nadaljevanju ni padel, gostje so se uspešno kosali le zadnji 10 minut srečanja, ko pa je razlika že znašala 40 točk. Najbolj razpoložen pri naših je bil Čajič Tomo, ki je dosegel kar 30 točk. Sedaj ekipo čaka novoletni tekmovalni premor, s tekmami pa naši fantje nadaljujejo 7.1.2017, ko bodo gostovali v Mariboru.

facebook.com

Timeline Photos

Božiček razveseljuje otroke tudi na turnirju Šole košarke. #prazniki

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

BLIZU Košarkarski Klub Grosuplje

Fitnes Center Oz

, Slovenia
Local business