Top Local Places

RIC Bela krajina

Ulica heroja Stariha 19, Crnomelj, Slovenia
Local Business

Description

ad

Spoznajte delovanje in storitve Razvojno informacijskega centra Bela krajina in spremljajte novitete s področja razvoja podjetništva in turizma. Razvojno informacijski center Bela krajina (okr. RIC Bela krajina) je javni zavod, ki skrbi za promocijo in razvoj turizma in podjetništva v Beli krajini.

Na področju podjetništva skrbimo za obveščenost podjetnikov o aktualnih projektih in razpisih ter nudimo svetovanje in pomoč pri razpisni dokumentaciji. Uspešni smo pri prijavah na različne evropske razpise, s katerimi izboljšujemo kvaliteto življenja na podeželju in na gospodarskem področju.

V sklopu turizma skrbimo za pospeševanje razvoja in promocijo Bele krajine v Sloveniji in tujini ter organiziramo izlete po Beli krajini. RIC Bela krajina je organizator najstarejšega folklornega festivala v Sloveniji – Jurjevanje v Beli krajini.

RIC Bela krajina je upravljalec Krajinskega parka Lahinja, Mestne muzejske zbirke Črnomelj in Turistično informacijskega centra Črnomelj.
RIC Bela krajina je ustanovitelj in upravljalec Podjetniškega inkubatorja Bela krajina (na treh lokacijah: bivši Belt, stara Lekarna, Kanižarica) in Coworking-a.

RIC Bela krajina deluje na področju spodbujanja dodatnih razvojnih nalog v razvojni regiji JV Slovenija - Bela krajina, spodbujanja razvoja gospodarstva, promocije, informiranja in svetovanja na področju podjetništva ter Programu spodbujanja konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore Pokolpju v obdobju 2011-2016.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dogodki v Beli krajini

Kam ta vikend? Priporočamo: glasbeni koncert Let3 (21.1.2017, MKK), športni dogodek 8. DOBRODELNI NOGOMETNI SPEKTAKEL in kulturni večer na dobrodelni prireditvi 19. Antonov večer http://bit.ly/2jQjx5f.

facebook.com

Can you spare a few moments to take my survey?

Pičlih 30 sekund ti vzame reševanje neobvezujoče in anonimne ankete, s katero pridobimo dobrodošle povratne informacije v pomoč na pripravo za nov CLLD razpis. Hvala za sodelovanje!

facebook.com

Can you spare a few moments to take my survey?

Se ti zdi, da imaš hobi, ki lahko preraste v poklic? Potem ponujno klikni na 30-sekundno anketo! Pripravljamo se namreč na nov CLLD razpis, zato nam je vsakršna povratna informacija izredno dobrodošla!

facebook.com

Bela krajina se predstavlja na največjem sejmu v Beneluxu

facebook.com

Photos from RIC Bela krajina's post

TIC Metlika, TIC Semič in RIC Bela krajina že 6. zapored uspešno predstavljamo turistično destinacijo Bela krajina kot prejemnico Evropske destinacije odličnosti - EDEN 2010 in Zelene destinacije Slovenije - Slovenia Green na največjem sejmu v Beneluxu "Vakantiebeurs Utrecht 2017", ki poteka od 11. do 15. januarja. Glede na povpraševanje in izjemen interes obiskovalcev sejma, se bo trend rasti tujih gostov, ki se v Beli krajini že kaže, še povzpel.

Photos from RIC Bela krajina's post
facebook.com

Can you spare a few moments to take my survey?

Hobi kot poklic? Prijavljamo se na nov razpis, zato nam je vaš ''feedback'' zelo pomemben. Prosimo vas vzemite si 30 sekund časa in izpolnite kratko anketo. Hvala!

facebook.com

Photos from RIC Bela krajina's post

Še nekaj fotografij z uvajalnega tečaja upravljanja z laserskim rezalnikom, ki se nahaja v 2. enoti Podjetniškega inkubatorja Bela krajina - "Stara lekarna".

Photos from RIC Bela krajina's post
facebook.com

V "Stari lekarni", ki je 2. enota Podjetniškega inkubatorja Bela krajina in kjer je prostor kreativnih tekstilnih tehnologij ter uporabnih umetnosti smo bogatejši za laserski rezalnik! Laserski rezalnik omogoča rezanje in graviranje na različne materiale. Za več informacij smo vam na voljo. V videu spodaj pa si lahko ogledate kako laserski rezalnik deluje.

V "Stari lekarni", ki je 2. enota Podjetniškega inkubatorja Bela krajina in kjer je prostor kreativnih tekstilnih tehnologij ter uporabnih umetnosti smo bogatejši za laserski rezalnik! Laserski rezalnik omogoča rezanje in graviranje na različne materiale. Za več informacij smo vam na voljo. 
V videu spodaj pa si lahko ogledate kako laserski rezalnik deluje.
facebook.com

JAVNI POZIV za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Dolenjska in Bela krajina 2016 - LAS Dolenjska in Bela krajina

1. Javni poziv LAS DBk 2016: Rok oddaje izpolnjenih vlog se je s 16. januarja premestil na 10. februar 2017! 1.519.940,00 € razpoložljivih sredstev je na voljo kot podpora za izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost. Na povezavi spodaj: informacije, dokumenti, vprašanja & odgovori, pomoč pri izdelavi ideje operacije!

facebook.com

Timeline Photos

Druženje ter izmenjava idej med člani coworkinga sta zelo pomembna elementa za rast vseh skupaj. Tako smo se imeli danes na skupnem zajtrku v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina. :)

Timeline Photos
facebook.com

RIC Bela krajina's cover photo

Zima, zima bela...

RIC Bela krajina's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Ekipa RIC Bela krajina vam želi vse dobro in uspešno v letu 2017!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz