Top Local Places

PGD Borovnica

Ljubljanska cesta 14, Borovnica, Slovenia
Nonprofit Organization

Description

ad

Prostovoljno gasilsko društvo Borovnica.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

In gremo...

facebook.com

Intrade tonska vaja, karte so še na voljo

facebook.com

facebook.com

📢📢📢No tako. Mi smo pripravljeni za letošnjo #nočpodviaduktom2017. Jutri vas v dalmatinske kraje popelje Tomislav Bralić s klapo Intrade, da bo pa žur do jutranjih ur pa skupina Calypso. Vstopnice bomo prodajali tudi na vhodu. V soboto pa na isti lokaciji velika veselica z ansamblom Akordi. Pridite nas podpret! Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

facebook.com

Mi se s polno paro pripravljamo na Noč pod viaduktom 2017! V petek Tomislav Bralić in klapa Intrade, pohitite z nakupom vstopnic na spodnji povezavi ter na bencinskih servisih Petrol in OMW ter na TIC Vrhnika. https://www.mojekarte.si/si/noc-pod-viaduktom-tomislav-bralic-klapa-intrade/vstopnice-128954.html V soboto pa velika veselica z ansamblom Akordi! Lepo vabljeni in pride nas podpret, PGD Borovnica.

facebook.com

Iztirjenja vlakov 17.9.2017 20:16 VRHNIKA Ob 20.16 je na železniški progi Postojna - Ljubljana med Verdom in Borovnico, občina Vrhnika, iztiril vagon tovorne kompozicije. Vagon, ki je iztiril, je podrl precej železniške infrastrukture, njegov tovor pa se je razsul in delno padel v večjo globel. Po podatkih policije je to tovor sipke rude oz. fosfata, ki ni nevarna snov. Posredovali smo prostovoljni gasilci iz PGD Stara Vrhnika, Vrhnika, Verd in Borovnica ter poklicni gasilci GB Ljubljana. Na kraju smo izvedli varnostni protokol, pregledali razsut tovor, odvzeli vzorec in ugotovili, da je pH nevtralen. Do odstranitve poškodovanega vagona in vzpostavitve normalnega delovanja je železniški promet začasno ustavljen v obe smeri.

facebook.com

Samo še teden dni do velike zabave v Borovnici, petek 22.9. klapa Intrade in skupina Calypso, v soboto 23.9. pa prava veselica z ansamblom Akordi. Pohitite z vstopnicami, ki jih lahko kupite preko spleta na www.mojekarte.si, na servisih Petrol, OMW in na TIC Vrhnika. Na voljo še 3 VIP mize za petek. Za več informacij nam pišite. Se vidimo! 🙂

facebook.com

📢Še kdo komaj čaka letošnjo Noč pod viaduktom? Še 14 dni in se boste lahko zavrteli ob dalmatinaki glasbi klape Intrade in zažurali s skupino Calypso 😉 Potem pa spat in že je tu spet taprava gasilska veselica z ansamblom Akordi 🙂 Se vidimo! 🍻➡️➡️ https://www.facebook.com/events/1386870291394968/?ti=cl

facebook.com

Onesnaženja okolja in posegi v okolje 5.9.2017 14:37 BOROVNICA Ob 14.40 so opazili onesnaženje rdeče barve v manjšem potoku v Borovnici. Gasilci PGD Borovnica, Verd in GB Ljubljana smo pregledali vodotok, vendar izvora nismo našli. Po prvi oceni in vzetih vzorcih gre za barvo na vodni osnovi, povzročitelja pa nismo našli. Gre za enkratni izpust, do pogina ribjega življa pa ni prišlo.

facebook.com

‼️Skupina Calypso ➡️ NAGRADNA IGRA ➡️10 vstopnic ‼️ Za več info, klikni na njihovo FB stran. :) Vstopnice na voljo na prodajnih mestih Mojekarte (mojekarte.si, PETROL, OMV, TIC Vrhnika, ...) :D

facebook.com

Požari v naravi oziroma na prostem 31.8.2017 18:57 BOROVNICA Ob 18.57 je v bližini Pot v Jele v Borovnici, občina Borovnica, gorel železniški prag. Požar smo pogasili gasilci PGD Borovnica.

facebook.com

Požari v naravi oziroma na prostem 31.8.2017 16:14 BOROVNICA Ob 16.14 so na Poti na Malence v Borovnici, občina Borovnica, zagoreli železniški pragovi in trava ob železnici. Posredovali smo gasilci PGD Borovnica, ki smo pogasili 25 kvadratnih metrov goreče suhe trave in štiri železniške pragove na štirih lokacijah.

facebook.com

Quiz