Top Local Places

Høgskulen i Volda

Joplassvegen 11, Volda, Norway
Education

Description

ad

Høgskulen i Volda ligg mellom fjord og fjell på naturskjønne Sunnmøre i studiebygda Volda. Les om våre spennande studietilbod på www.hivolda.no Med om lag 4000 studentar er Høgskulen i Volda ein av dei største utdanningsinstitusjoneane mellom Bergen og Trondheim.

Høgskulen i Vola utdannar i desse fagområda:

* Lærarutdanningar
* Medie- og journalistfag
* Helse- og sosialfag
* Språk og litteratur
* Historie og religion
* Estetiske fag, kunst- og musikkfag
* Idrett og friluftsliv
* Administrasjon, planlegging og leiing

Dersom det er noko du lurer på kan Studentsørvis hjelpe deg med generelle spørsmål på tlf: 70 07 50 18 (kl 09.30-15.00) og e-post: studentsorvis@hivolda.no.

Studierettleiar Ingunn kan du snakke med om studie- og karriereval, oppbygging av grader, og anna som gjeld korleis du skal legge opp studia. Ho er også kontaktperson for tilrettelegging av studium og eksamen. E-post: Ingunn.Blindheim@hivolda.no

Kontor for samfunnskontakt står for postinga på denne sida. E-post: samfunnskontakt@hivolda.no

Twitter, Instagram og Snapchat: hivolda

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I løpet av studietiden arbeidet Kato Adolfsen med lyd og lys på Studenthuset Rokken. I dag har han drømmejobben på Nationaltheatret der han får bidra til scenekunst på et nasjonalt nivå.

facebook.com

Vi gratulerer våre tidlegare studentar med fjorårets beste barnedokumentar!

facebook.com

Kunnskap om skred er ein viktig del av undervisninga til studentane på friluftsliv. Vi vart med til Standaleidet som byr på eit fantastisk læringsterreng.

facebook.com

VEKA i Volda er godt i gang og onsdag kjem Silvana Imam til Volda og Studenthuset Rokken 🔥🔥 Tag ein du vil ha med på konserten og bli med i trekninga av to billettar. Vi trekk den heldige vinnaren mandag klokka 12.

facebook.com

Trine Lise Sviggum Helgerud blir glad av å være kreativ. Vi besøkte vår tidligere student i Tromsø der hun arbeider hos Fylkesmannen i Troms.

facebook.com

Volda har dei billegaste studenthyblane i landet.

facebook.com

For Sol Idland vart friluftsliv ein livsstil og karriere. Vi vart med vår tidlegare student på jobb i Odda der ho arbeidar for Trolltunga Active.

facebook.com

Bli med på eit humoristisk foredrag om rettskriving og orddelingsfeil med André Ulveseter. Gratis og ope for alle.

facebook.com

OL 2018 er endelig i gang! To av de som virkelig har gledet seg er Emil Gukild og Simon Nitsche! I studietiden var de en duo som fant på mye gøy, og siden da har de drømt om å få jobbe sammen igjen. Nå er de begge i Pyeongchang for å dekke OL for Eurosport!

facebook.com

Hurra! Vi har nådd 10.000 likarklikk på Facebook. Velkomen til feiring 🎈

facebook.com

For Karen Longva Buset er det viktig å hjelpe andre. Vi besøkte vår tidlegare masterstudent på jobb ved Medi 3 og heime på garden.

facebook.com

4000 studentar frå heile verda. 100 studietilbod. 20 lag og organisasjonar. 8 årlege festivalar. Landets lågaste hybelprisar. Sunnmørsalpane som bakgård. Søk studieplass i Volda ❤️

facebook.com

Quiz

NEAR Høgskulen i Volda