Top Local Places

Godset

Kroerveien 2, Vestby, Norway
Vintage Store

Description

ad

Godset er en butikk med salg av redesignprodukter og brukte ting. Den ligger sentralt til på togstasjonen i Vestby sentrum.

Godset-prosjektet drives av Vestby Frivilligsentral.

Godshuset på Vestby stasjon ble oppført i ca. 1875 og har vært et samlingssted for bygda.

Godset sysselsetter mange frivillige og genererer mange former for arbeidstrening. Det er mange som av ulike grunner ikke har et arbeid å gå til. Vi ønsker å skape en arena der mennesker i forskjellige livssituasjoner, selv skal være med å skape noe - et sted med aktivitet som skaper mening og trivsel i hverdagen, være et fast holdepunkt - noe å gå til. Det skal være et sted der  man blir sett, satt pris på, føler seg nyttig og får gode opplevelser sammen med andre.

Målsetning med Godset er å skape en arena med aktiviteter som gir mening og trivsel i hverdagen, for ulike grupper mennesker som kan gjøre en innsats og føle at de er til nytte.

Prosjektet drives av Vestby Frivilligsentral.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lyst til å være med på laget? Ta kontakt for å avtale om å komme innom på en prat :-)

facebook.com

Har du ryddet på loft og i kjeller i vinterferien? Noe du ønsker å kvitte deg med? Torsdag 1. mars har du mulighet til å levere pent brukte varer på Godsets lager i Støttumveien 9 (ved siden av Støttumveien barnehage) mellom 17 og 19. Velkommen innom 😃

facebook.com

Nå har vi 1/2 pris på alle vinterklær! Velkommen innom 😎

facebook.com

Stort BOKSALG på Godset! Alle bøker 1/2 pris - altså stort sett kr. 10 per bok :-) Fortvil ikke, det er fortsatt mange flotte bøker igjen i hyllene! (Foto lånt fra internet).

facebook.com

Denne gjengen fra systua ønsker alle en fin fredagskveld. 🤗

facebook.com

Vårlige farger inntar butikken. Velkommen innom mellom 10 og 16 😃

facebook.com

Stort BOKSALG på Godset! Alle bøker 1/2 pris - altså stort sett kr. 10 per bok :-) Å kjøpe brukt er nesten alltid mer miljøvennlig enn å kjøpe nytt. Brukte bøker kan brukes til så mangt, i tillegg til å lese de. Hvorfor ikke sortere de etter farge i bokhylla? (Foto lånt fra internet).

facebook.com

Stort BOKSALG på Godset! Alle bøker 1/2 pris - altså stort sett kr. 10 per bok :-) Å kjøpe brukt er nesten alltid mer miljøvennlig enn å kjøpe nytt. Brukte bøker kan brukes til så mangt, i tillegg til å lese de. Hva med å lage et røft salongbord hvor beina består av brukte bøker? (Foto lånt fra internett).

facebook.com

Stort BOKSALG på Godset! Alle bøker 1/2 pris - altså stort sett kr. 10 per bok :-) Å kjøpe brukt er nesten alltid mer miljøvennlig enn å kjøpe nytt. Brukte bøker kan brukes til så mangt, i tillegg til å lese de. Trenger du et sted å oppbevare smykkene? Det kan du lage av noen brukte bøker (Foto lånt fra internet).

facebook.com

Velkommen til Godsets verdensutstilling - hvor alt er til salgs 😃 Butikken er åpen til kl 16!

facebook.com

Stort BOKSALG på Godset! Alle bøker 1/2 pris - altså stort sett kr. 10 per bok :-) Å kjøpe brukt er nesten alltid mer miljøvennlig enn å kjøpe nytt. Brukte bøker kan brukes til så mangt, i tillegg til å lese de. En bok med et fint omslag kan for eksempel bli til et flott veggur (Foto lånt fra internet).

facebook.com

Stort BOKSALG på Godset! Alle bøker 1/2 pris - altså stort sett kr. 10 per bok :-) Å kjøpe brukt er nesten alltid mer miljøvennlig enn å kjøpe nytt. Brukte bøker kan brukes til så mangt, i tillegg til å lese de. Hva med å plante vårblomstene i brukte bøker? (Foto lånt fra internet).

facebook.com

Quiz