Top Local Places

Norsjø Golfpark

Romnesvegen 100, Ulefoss, Norway
Golf Course & Country Club

Description

ad

Norsjø Golfpark Norsjø Golfpark er en praktfull skogs-/parkbane som ligger idyllisk til ved Norsjø i Telemark. Vi kan tilby en av Norges mest utfordrende 18-hulls baner.

Banen har åpne fairways og flere utfordrende green-områder, slik at den burde appellere til alle kategorier av spillere.

Se video på http://youtu.be/Wpv6K14DqCY og http://golfparken.no/index.php/component/yendifvideoshare/video/1-my-first-video


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vil du prøve deg på banen som spillerne i 2017 kåret til Norges og Nordens beste? Velkommen til oss på Norsjø!

facebook.com

facebook.com

Er det noen som har sett en Brenderup tilhenger med reg. nr. NL 8278? Hengeren er stjålet på Norsjø Golfpark. vennligst ta kontakt om du vet noe. del gjerne videre

facebook.com

Norsjø Golfklubb er kåret Nordens beste golfbane 2017

facebook.com

Da var de blide golfdamene på plass for juleavslutning 🤶🤶🤶

facebook.com

Julesalg i shopen 9 des fra kl 11.00 - 15.00 og 10 des fra kl 12.00 - 15.00. Supertilbud hele helgen, lagret skal tømmes! 70% på alle sko unntatt Ecco(20%) 70% på alt av klær unntatt regnklær fra Galvin Green(20%) 50% på alle drivers!!!!! 50% på alle wedger!!!!! 30% på alle bager!!!! Ball tilbud Titleist: kjøp 3 dusin betal for 2!!!!(gjelder ikke prov1x) Diverse hansker fra Nike og Footjoy kr 50,- 20% på alle andre varer i hele butikken!!! Velkommen til en hyggelig handel, vi byr på kaffe, gløgg og kaker!

facebook.com

Stem på Norsjø golfklubb

facebook.com

facebook.com

Vi takker alle medlemmene som var med på turen til Marbella, gruppebilde som er tatt på Los Naranjos står i sterk kontrast til dagens bilde fra Norsjø. Mattias og Ragnar takker alle for en helt fantastisk tur.

facebook.com

facebook.com

Bli med Mattias på golfskole 10.-17. mars 2018

facebook.com

Hull 17🏌️‍♀️ Foto: Silje Kabbe

facebook.com

Quiz

NEAR Norsjø Golfpark