Top Local Places

Stange kommune

Storgata 45, Stange, Norway
Public Service

Description

ad

Velkommen til Stange kommunes offisielle Facebook-side!  Stange kommune ligger sentralt plassertl på østsiden av Mjøsa i Hedmark. I nord grenser kommunen mot Hamar og Løten, i øst mot Våler og Åsnes, i sør mot Nord-Odal og Eidsvoll. I Mjøsa grenser Stange mot Ringsaker, Østre Toten og Eidsvoll.

Stange er den største jordbrukskommunen i Hedmark. Av 14 gårder i fylket med over tusen mål jord ligger 11 av dem i Stange.

I Stange finner du også noen av Norges største og historiske kjente gårder, og det rike jordsmonnet er også årsaken til de mange kulturminnene som finnes i kommunen (bl.a. ca. 130 gravhauger). Stange er kanskje Hedmarkens ”grønneste” kommune, og et eldorado for natur- og friluftsinteresserte.

Her finnes også førsteklasses industriproduksjon og handel.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Viktig informasjon om nødfôring av hjortevilt

facebook.com

TV2 har nok en gang valgt Tangen og Hengerud gård til innspilling av Farmen. Vi gleder oss!

facebook.com

Bleier skal IKKE lenger kastes i matavfallet. Den skal i restavfallet. Dersom du har barn under 3 år - kan du be om større avfallsdunk uten å betale noe ekstra. https://www.sirkula.no/hjemme-hos-deg/toybleier/

facebook.com

Vi har behov for tilkallingsvikarer i barnehager - søk i vei!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

STATUS VANNLEKKASJE: Mannskap fra Hære og Stange kommune jobber på spreng for å reparere vannledningen i Romedal etter vannlekkasjen i dag tidlig. De aller fleste abonnentene skal være forsynt med vann fra andre vannbasseng, men det kan være dårlig trykk. Vi vet at området Lensmannsgutua, Rognstadvegen, Langmyrvegen og Sørbygdavegen er helt uten vann. Arbeidet vil pågå utover kvelden, men vi kan ikke nå si hvor lenge det tar. Har du spørsmål ta kontakt med vår vakttelefon 90088108

facebook.com

facebook.com

BRUDD i vannforsyningen i Romedal. Vannledningen som forsyner mange abonnenter i Romedal har dessverre blitt gravd over i forbindelse med E6 utbyggingen. Vi har mannskap på stedet, og kommer tilbake med mer informasjon da vi vet mer.

facebook.com

I dag signerte ordfører Nils Røhne en bredbåndsavtale med Eidsiva Bredbånd som kan gi 1000 husstander i Stange fiber.

facebook.com

Da er alle formaliteter i orden, og vår forskrift om ekstraordinær båndtvang er godkjent

facebook.com

Quiz

NEAR Stange kommune