Top Local Places

Kjærlighetsveien

Vallersund, Trondheim, Norway
Neighborhood

Description

ad

Kjærlighetsveien ved  Ingeborg Flakne  Ingeborg Flakne tar i mot klienter for Reconnective healing og eller samtale/ veiledning.Jeg skreddersyr også  kurs/foredrag etter ønske. Hun skrev i 2012 bok om sin oppvåkning "Kjærlighetsveien, dokumentasjon av min oppvåkning dag for dag". Denne er ikke lenger i salg. I august 2015 utga vi Ingeborg og Roger, boken "Tvillingsjeler i den åndelige revolusjon". I tilknytning til denne kan vi sammen ta oppdrag/foredrag ift denne. Vi bor i Vallersund på naturskjønne Fosen, og Ingeborg har kontor og behandlingssted i  kommunesenteret Bjugn. Kan også gjøre avtaler om behandling andre steder.
Er godkjent som healer av Det Norske Healerforbundet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vil gjerne tipse dere om denne supre appen for mindfulness. Å øve seg på å være tilstede her og nå, er viktig for alle mennesker. Det minsker følelsen av stress, skaper ro i sinnet og øker konsentrasjonen, for å nevne noen av de gode effektene det gir. Vi bruker alt for mye energi på å ergre oss over fortida og å bekymre oss for framtida. Så øv deg på å leve i fulle drag her og nå. Appen er på norsk, svært enkel å bruke og å tilpasse ditt behov. Den er også gratis og abefales virkelig på det varmeste😊😊😊

facebook.com

Ønsker dere alle ei god og fredfull jule og nyttårshelg❤ Ta vare på hverandre, kjærlighet er julens budskap.

facebook.com

Vi sier hverandre så mye uten å bruke ord. Det kan derfor være en fin måte å gi noe til ukjente på, som du møter langs din vei. Gi et smil og et godt blikk, til de du møter på gata, i kassa på matbutikken, de du kjører forbi som driver veiarbeid, til de på venterommet og på bussen. Og smil til barn, så de kan føle seg trygge og de vil gi deg et forsiktig smil tilbake❤Det vil gjøre dagen litt bedre for alle som møter nettopp deg i dag.

facebook.com

Numerologi er spennende:

facebook.com

En nydelig sang som vekker "hjemlengselen". Blir veldig rørt av slike tekster, og det er en blanding av gode men også vemodige følelser som brer seg i kroppen. Nyt❤

facebook.com

Må bare dele litt glede over samojeden Kaisa (7mnd) som vi er så heldige å ha i livet vårt❤Dyr er fantastiske læremestre i ubetinget kjærlighet. Og bivirkningene av det er både indre glede og redusert stressnivå i kroppen. Forskning har vist at samvær med dyr er bra for oss, fra vi er barn til vi blir gamle. Og spesielt når vi har det tøft i livet på ulike måter. En hund er alltid glad og hengiven over å se deg, og vil alltid muntre deg opp med lek eller kos.

facebook.com

Hvis mange nok gjør litt, er det faktisk mulig å gjøre store forandringer. Et helt fjell kan flyttes, hvis mange nok tar hver sin bøtte med stein og jord. Alle ønsker seg forandring til en bedre verden, men det krever endring av vaner. Det krever noe av oss, hver og en. Men tenk for en belønning og for en glede, hvis vi sammen kunne fått en bedre verden. Med fred mellom alle mennesker og en frisk jordklode å leve på. Når alt kommer til alt så er vi jo alle ett. Og når du koker alt ned, så er det jo kjærlighet både vi mennesker og kloden vår trenger❤ Å bli sett og respektert, mennesker, dyr og natur.

facebook.com

Gjør det som får hjertet ditt til å boble av glede. Bruk tid på dem som gjør tilværelsen lett og god, og som gjør luften lett å puste i. Det trenger ikke nødvendigvis å koste penger. Gå ut en tur, eller dra et sted du kan gi deg selv en ny opplevelse. Besøk noen eller inviter en god venn. Utfold din kreativitet: mal, syng, dans, skriv, bak. Følg hjertet ditt❤God helg!

facebook.com

Dolores Cannon var en dame som hadde mye å dele mtp tiden vi er midt oppe i nå, med menneskehetens bevissthetsøkning. Flere interessante videoer fra konferanser hun har deltatt på, ligger ute på you tube. I en av dem kommer hun med råd til deg som vil være med inn i den "nye verden" av økt bevissthet, kjærlighetsbevissthet. Du som har forstått at det er best å velge "det gode's" side, med medmenneskelighet og kjærlighet til alt liv, fremfor ego, frykt og drama. Hun har 3 råd: Kvitt deg med karma, og gi slipp på folk i livet ditt som du har et konfliktfylt forhold til. Tilgi dem og også deg selv. Og til slutt, ikke gå inn i drama men gi slipp på all frykt. Er du med?❤Altså ved store og små valg i livet, velg det gode. Det du har det godt med inni deg etterpå.❤ Hva ville kjærligheten ha valgt?

facebook.com

Av sol og regn kommer noe av det vakreste, nemlig regnbuen🌼Og av medgang og motgang kommer også noe vakkert, nemlig læring og utvikling. Fordi mennesker i utvikling lærer seg å ta stadig bedre valg, og blir gode medmennesker for alt og alle omkring seg🌼

facebook.com

Summen av mange små, gode valg gjør at forandringen vil bli stor❤

facebook.com

Menneskets utvikling er helt avhengig av hver og en sin frie vilje, med muligheten til å ta valg. Velger du å være god og gjøre godt? Velger du å lære av tidligere erfaringer, og bruke disse til å ta bedre valg neste gang? Du kan også overse konsekvensene av tidligere valg, og av bekvemmelighetshensyn overfor deg selv velge å unngå nye muligheter. Men, utvikling kommer først når du tør å legge bort frykten. Frykten for nye stier, nye løsninger. Vi er på full fart inn i utviklingen av "homo lupiens" det opplyste mennesket. Det er en del av vår evolusjon. Men som for hver og en av oss avhenger av vår frie vilje, som jo er en gudegave. Er du klar for å ta et steg videre? Det er ditt valg❤

facebook.com

Quiz