Top Local Places

Boxer

Kongens gate 19, Trondheim, Norway
Dive Bar

Description

ad

Nede i kjelleren på Alma’s finner du Boxer.
Her kan vi by på to shuffleboards og kickerbord, i tillegg til en trivelig bar og byens beste spillelister over anlegget.
Se opp for shuffleboardturneringer, samt konsert-vorspiel og nachspiel.

Vi har også matservering i kjelleren.

Du kan også leie Boxer til private arrangement utenom våre faste åpningstider. Og om du vil spille shuffleboard, så kan det være lurt å reservere bordet i forkant. Men bordreserveringen kanselleres om man ikke møter opp til avtalt tid.

Kontaktinfo
Mail: boxer@byscenen.no
Tlf: 90750336


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Skal du ut med jobben? Visste du at dere kan leie hele Boxer? Vi kan fikse med mat, drikke, shuffleboardturnering og en hyggelig kveld 😊 For spørsmål om booking, send en mail til almas@byscenen.no eller boxer@byscenen.no

facebook.com

Visste du at du blir dobbelt så god i shuffleboard om du spiser tunfiskpizza??? Neida.. Joda.. Kanskje🤷🏻‍♂️ den er uansett sykt digg, så kom innom oss i helgen og prøv😁

facebook.com

Happy valentines day <3 Hva med å ta med din kjære på Boxer ikveld? Vi har pizza og drikke som kan bestilles i baren. Eller har vi alltids shuffle, dart, kicker og en god kompis i baren :) Velkommen!

facebook.com

God helg! Trondheim Calling er i full sving på huset og vi koser oss masse med kongemusikk og trivelig folk! Er du småsulten under kvelden så kan du stikke ned på Boxer og bestille litt ”Dirty Ølsnacks” eller noe annet digg 😊 Velkommen!

facebook.com

Kun 2 dager igjen til Trondheim Calling! Trondheim Calling er tilbake på riktig side av byen, og tilbake på BYSCENEN! Vi kicker igang aktivitetshelg med DJ, konserter, nattmat og generell god stemning! Trondheim ringer. Byscenen, Alma’s & Boxer svarer!

facebook.com

Grunnet lukket selskap på lørdag så åpner din favorittbar kl 20, etter det er things back to normal! Velkommen 😊 Ps. Vet du at det er mulig å bestille pizza fra Almas ned til Boxer? PizzaBonanza kaller vi det!

facebook.com

Trondheim Calling er tilbake på riktig side av byen, og tilbake på BYSCENEN! Vi kicker igang aktivitetshelg med DJ, konserter, nattmat og generell god stemning! Trondheim ringer. Byscenen, Alma’s & Boxer svarer!

facebook.com

Vi har fortsatt noen ledige tid til shuffle i helgen! Booke på boxer@byscenen.no, her på facebook eller ring 907 50 336 😊 Shuffleboard til folket! Ps. Det går også att stille sig i kø, snakk med kompisen i baren!

facebook.com

Har dere husket att booke shuffleboard til helgen? Bestill på almas@byscenen.no, boxer@byscenen.no eller ring 907 50 336 😊 Velkommen!

facebook.com

Boxer har gratis dart og kicker, bare spør kompisen i baren så får dere spill! Åpent fra kl 20 onsdag og torsdag, fra kl 18 på helgen, velkommen 😊

facebook.com

Peace Out! I kveld er siste mulighet for shuffle, kicker & rock på Boxer før julaften tar deg. Vi stenger sjappa et par dager, men åpner 2. dagen med Trondheims versjon av St.Nikolas: Håvve. Vi snakkes i baren i kveld, hvis ikke: GOD JUL!

facebook.com

Quiz