Top Local Places

Sæteråsen Hytter & Camping

Trysilvegen 5839, Tørberget, Norway
Travel Company

Description

ad

Sæteråsen Hytter & Camping har attraktiv beliggenhet langs FV 25 ca. 10 km sør for Trysil sentrum og tilbyr hytteutleie og camping året rundt. Velkommen! Sæteråsen Hytter & Camping har attraktiv beliggenhet langs FV 25 ca. 10 km sør for Trysil sentrum, rett ovenfor Trysil flyplass. Vi tilbyr både bål- og grillplass, kort vei til turområder, egen fiskedam og skiløype til Trysilfjellet om vinteren.

Vi har 16 flotte og vinterisolerte hytter med overbygd terrasse og teltområde på gress til skolegrupper, leir og alle som har behov for stor plass med naturen som nærmeste nabo. Felles peisestue inviterer til hygge og kos med familie og venner om kvelden og kan også bookes til sammenkomster som dåp, konfirmasjon og bryllup.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Selv om snøen ser ut til å komme tilbake igjen og igjen i år takker vi alle våre gjester for en fantastisk vintersesong og mange hyggelige minner. Nå venter vi spent på sommeren - noe av det som er planlagt er bl.a. noe temaoppussing av hytter, mer plass til camping og større skogs- og elgsatsing. Også Trysil har noen overraskelser som venter på dere. Velkommen tilbake hos oss også på sommeren! :) #naturensfornøyelsespark #sæteråsenhytter #trysil

facebook.com

Trysil Sykkelservice As

Trysil Sykkelservice As
facebook.com

Last-minute hytte i Trysil i påsken! 2 rom, 4 senger, kr 700,- pr natt eller kr 2.000,- fredag til søndag! Ring 400 54 741 - det er den beste prisen du vil noensinne få i påsken! #elskersnø #trysil #sæteråsenhytter

facebook.com

Forside - http://saeterasenhytter-trysil.no

Dessverre har vi hatt et virusangrep på vår nettside www.saeterasenhytter-trysil.no og nettsiden er inntil videre kun delvis i funksjon. Aktuelle tilbud vil bli lagt ut på facebook inntil videre. Tusen takk for din forståelse. Unfortunately we had a major virus attack on our webpage www.saeterasenhytter-trysil.no and the page is temporarily out if order. Current offers will be posted on facebook until the page is up an running again. Thank you for your understanding.

facebook.com

Timeline Photos

I morgen blir det stas på Sæteråsen - lasskjørerne kommer! Om du vil få det med deg stikk gjerne innom på ettermiddag/kvelden. Vil du ha en matbit sammen med oss og lasskjørerne og hilse på hestene si gjerne fra i dag! Velkommen!

Timeline Photos
facebook.com

Vi takker alle være svenske gjester denne uken og gleder oss til å se dere igjen neste år! Det var hyggelig å se peisestua og lekekroken så mye brukt :)

facebook.com

Trysil - hva skjer

facebook.com

Det er på fjellet det skjer

facebook.com

Photos from Sæteråsen Hytter & Camping's post

Enda en fantastisk dag her på Sæteråsen, og vi takker alle våre gjester som har besøkt oss i vinterferien. Vi hadde det fantastisk gøy og vil savne dere! Samtidig ønsker vi alle våre svenske gjester den kommende uken hjertelig velkommen :)

Photos from Sæteråsen Hytter & Camping's post
facebook.com

Timeline Photos

And the finished result 😊 #sæteråsen #snø #snow #wintermorning #winter #trysil #elskersnø

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

A bit hard to get to the garage door 😉 #sæteråsen #snow #trysil #wintermorning #winter #elskersnø #snø #workout

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Lots of lovely snow means lots of exercise 😉😊 #saeterasen #elskersnø #trysil #snø #snow #winter

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Sæteråsen Hytter & Camping