Top Local Places

Gaurhovd Kiosk

Gaurhovdstølane, Torpo, Norway
Grocery Store

Description

ad

I påsken på Torpoåsen har Gaurhovd kisoken åpent. Her håper vi å tilfredsstille deg som skigåer det som måtte friste mens du nyter den fantastiske naturen. Gaurhovd Kiosk har i over 50 år jobbet for at du som turgåer, skal få en best mulig opplevelse når du besøker Torpoåsen. Her prøver vi og bidra med å selge det som måtte friste i løpet av en skitur. I påsken selger vi brus, varme drikker, vafler, varme pølser og sjokolade. I tillegg selger vi dagens aviser. Naturen på Torpoåsen er noe vi er svært stolte av. Vi håper dermed at flest mulig benytter anledningen i påsken til og utforske dette skiparadiset.
Den 24. mars (skjærtorsdag) er det muligens en ekstra grunn for å besøke Gaurhovd. Vi forsetter med bygge opp det vi startet i fjor. Nemlig et rebusrenn på Gaurhovd for hele familien. Dette rennet starter kl 12.00, og hovedpremieringen skjer kl 14:30. Etterhvert som dere kommer i mål vil uansett alle få premie. Enten dere var litt uheldige med spørsmålene eller har lyst til å reise hjem igjen før premieringen.
Det vil også bli premiering av årets påske bildet. For å delta i konkurransen merkes bildet med emneknagg #Gaurhovdkiosk på instagram. Vinneren vil bli kontaktet og vil få mulighet til å hente premien hos oss på påskeaften.
Tilleggsinformasjon:

Utover i påsken vil man også ha mulighet til å utføre betaling med Mcash og vanlig Bankort (Det kommer beskjed her på siden, når dette er klart.) I år har vi i tillegg åpent 2 april når det skal arrangeres Slarverennet. Rennets trase er en svært populær påsketur. Her starter man ved Holdeskaret eller ved toppen av heisen i Hemsedal for å så gå til Grønlio eller til skiheisen i Gol.
Vi må heller ikke glemme Torpo Skiløypelag. De legger ned en fantastisk innsats. Om vinteren prepareres det over 60 km med turløyper på Torpo- og Oppheimsåsen. Disse løypene holder en svært høy standard og er veldig familie vennlige. Dersom også du er fornøyd med løypenettet kan du støtte løypekjøringen på Torpoåsen. Dette gjøres ved å betale løypebidrag til konto 2324.07.13365.
Parkering og veibeskrivelse:
Ta av fra RV 7 ved Torpo til Torpo Kirke, ta derfra Oppheimsvegen til toppen av Oppheimsgrenda der du kjører mot venstre til stølsvegane, følg Nørdre Volelivegen til Øknevegen, ta av til venstre ovanfor Kolsrudstølen. Kjør Øknevegen til vinterparkeringsplass på Øknin der løypene starter. Du kan også kjøre Nørdre Volelivegen til vinterparkeringen ved Ringhovd og gå herfra. Det er betalingsbom. Det er også en mulighet å komme ifra Grønlio eller Skaråsen for så og gå innover fjellet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Da er rebusen stikka og klar! Vi håper på en fin dag i fjellet med mange grublende familier. Rebusen begynner nå klokken 12:00, og klokken 14:00 blir det premieringen. Der de tre beste vinner gavekort fra Intersport Gol

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Med solide varmegrader minker det fort på løypene, men vi prøver så godt vi kan med å holde liv i de lengst mulig🚜🐥 Det er tross alt meldt snø utover i uken☃️

Timeline Photos
facebook.com

Kiosken på Gaurhovd er åpen i påsken, hver dag fra klokken 11 til 16. Skjærtorsdag den 13 går den årlige påskerebusen for hele familien. Vi håper på fint vær og mange folk i fjellet. Ønsker alle en riktig god påske!🐣🐥

facebook.com

Endelig er ventetiden over, i morgen åpner vi på nytt for Slarverennsjentene og andre skigåere. Vi kan tilby varm drikke, varme vafler, pølser, sjokolade og annet godt fra kl 11 til kl 17. Det er meldt litt vind, men dette legger ingen demper på festen. Vi vil lage til ulike sittegrupper i le, og for dem som fryser vil det være muligheter for å gå inn og varme seg. Musikken er som vanlig i gang, og alt er til rette for allsang. Nytt for året er at man nå har mulighet til å betale med kort. Vi håper at alle får en hyggelig og minnerik tur i fjellet. Med vennlig hilsen Gaurhovd Kiosk

facebook.com

I morgen hadde kiosken planer om å ha oppe p.g.a Slarverennet. I dag ble det bestemt at Slarverennets trasse måtte legges om på grunn av vind. Det skal dermed gå fra Gravset til Oset. !!! På grunn av dette kommer Gaurhovd kiosk ikke til å ha oppe imorra !!! Vi beklager dette, men med mye vind i fjellet i tillegg til omlegging av trassen. Så vi dette som best mulig løsning.

facebook.com

Da var dagens rebusrenn over. Vi takker de godt 300 som deltok. Løypa var 1,35 km lang og bestod av 11 spørsmål. Det var veldig høyt nivå hvorav alle hadde 5 riktig eller mer. De ble delt ut premier til de tre beste. Førsteplassen var klar, mens andre og tredje plass ble trekt ut blant de med ti riktige. 1.plass: Harald Håbrekke fra Isdalstø, som vant et gavekort hos Intersport på kr 500. 2. plass: Ole Vidar Liahagen fra Torpo, som vant et gavekort hos Intersport på kr 300. 3. plass: Lene Henriksen fra Blaker, som vant et gavekort hos Intersport på kr 200. Her kommer fasiten på rebusen: 1. Hvilken av disse inngår som en av de ni fjellvettreglene? Riktig svar - B: Vær forberedt på uvær og kulde, selv på korte turer. 2. Hvor mye kvikk lunsj blir det solgt i påsken? Riktig svar - C: ca. 4-5 tonn 3.Hvilken farge er det vanligvis på en påskelilje? Riktig svar - A: Gul 4. Hvilken romer bestemte ifølge Bibelen at Jesus skulle korsfestes? Riktig svar - A: Pontius Pilatus 5. Hvor mange fylker er Norge delt inn i? Riktig svar - C: 19 6. Hvilken gullsmed ved det russiske hoff ble verdenskjent for sine juvelbelagte påskeegg? Riktig svar - B: Carl Fabergè 7. Hva heter Emil fra Lønnebergets lillesøster? Riktig svar - C: Ida 8. Hva heter den høyeste fjelltoppen i Ål kommune? Riktig svar - A: Raudbergnuten 9. Hvilken dag er Stølsdagen på Gaurhovd i 2016? Riktig svar: B: Lørdag 6. august 10. Hvor mange km med turskiløyper prepareres på Torpo- og Opheimsåsen? Riktig svar: ca. 60 km 11.(ORDREBUS) Hvilken setning skal vi fram til på rebusen? Riktig svar: "I påsken skal vi på skitur". NB! Det kom en feil i fasiten på oppgave 10. Her er det slik at Torpo-, Oppheim og Skaråsen til sammen har rundt 90 km med turskiløyper. Derimot har Torpo- og Opheimsåsen 60 km. Vi beklager ovenfor dem som ble fortalt at de hadde en mer riktig/feil enn det de hadde.

facebook.com

Minner om rebusrennet på skjærtorsdag fra kl 12:00. Rebusrennet er for hele familien. De tre beste vil vinne gavekort hos Intersport. Etterhvert som dere kommer i mål vil uansett alle få premie. Enten dere var litt uheldige med spørsmålene eller har lyst til å reise hjem igjen før premieringen, som starter kl 14:30. Dagen i dag ser ut til å bli den fineste i hele påska! Så idag må man ut å nyte god været :) Håper at flest mulig har anledning til å komme imorgen. Dere er hjertelig velkomne.

facebook.com

Untitled Album

Håper at flest mulig følger fjellvettreglene. De er tross alt for alles beste.

Untitled Album
facebook.com

Endelig er dere hjertelig velkomne til også betale med kort hos oss. Med izettle kan enn nå betale med VISA, V Pay, MasterCard og Maestro. Håper alle får en fin dag, og en forsatt god påske! 🐣Velkommen🐣

facebook.com

Torpo skiløypelag

Torpo skiløypelag
facebook.com

Timeline Photos

Mye vind idag også, selvom sola er helt perfekt idag.😎I tillegg kjøre løypemaskinen i parr for å frese løypene ekstra. Så nå er det blitt myke fine løyper 👍🏼

Timeline Photos
facebook.com

Gaurhovd Kiosk har i over 50 år jobbet for at du som turgåer, skal få en best mulig opplevelse når du besøker Torpoåsen. Her prøver vi og bidra med å selge det som måtte friste i løpet av en skitur. I påsken selger vi brus, varme drikker, vafler, varme pølser og sjokolade. I tillegg selger vi dagens aviser. Naturen på Torpoåsen er noe vi er svært stolte av. Vi håper dermed at flest mulig benytter anledningen i påsken til og utforske dette skiparadiset. Den 24. mars (skjærtorsdag) er det muligens en ekstra grunn for å besøke Gaurhovd. Vi forsetter med bygge opp det vi startet i fjor. Nemlig et rebusrenn på Gaurhovd for hele familien. Dette rennet starter kl 12.00, og hovedpremieringen skjer kl 14:30. Etterhvert som dere kommer i mål vil uansett alle få premie. Enten dere var litt uheldige med spørsmålene eller har lyst til å reise hjem igjen før premieringen. Det vil også bli premiering av årets påske bildet. For å delta i konkurransen merkes bildet med emneknagg #Gaurhovdkiosk på instagram. Vinneren vil bli kontaktet og vil få mulighet til å hente premien hos oss på påskeaften. Tilleggsinformasjon: Utover i påsken vil man også ha mulighet til å utføre betaling med Mcash og vanlig Bankort (Det kommer beskjed her på siden, når dette er klart.) I år har vi i tillegg åpent 2 april når det skal arrangeres Slarverennet. Rennets trase er en svært populær påsketur. Her starter man ved Holdeskaret eller ved toppen av heisen i Hemsedal for å så gå til Grønlio eller til skiheisen i Gol. Vi må heller ikke glemme Torpo Skiløypelag. De legger ned en fantastisk innsats. Om vinteren prepareres det over 60 km med turløyper på Torpo- og Oppheimsåsen. Disse løypene holder en svært høy standard og er veldig familie vennlige. Dersom også du er fornøyd med løypenettet kan du støtte løypekjøringen på Torpoåsen. Dette gjøres ved å betale løypebidrag til konto 2324.07.13365. Parkering og veibeskrivelse: Ta av fra RV 7 ved Torpo til Torpo Kirke, ta derfra Oppheimsvegen til toppen av Oppheimsgrenda der du kjører mot venstre til stølsvegane, følg Nørdre Volelivegen til Øknevegen, ta av til venstre ovanfor Kolsrudstølen. Kjør Øknevegen til vinterparkeringsplass på Øknin der løypene starter. Du kan også kjøre Nørdre Volelivegen til vinterparkeringen ved Ringhovd og gå herfra. Det er betalingsbom. Det er også en mulighet å komme ifra Grønlio eller Skaråsen for så og gå innover fjellet. Til slutt vil fra Gaurhovd Kiosk ønske alle en riktig fin påske. Dere er hjertelig velkomne.

facebook.com

Quiz