Top Local Places

Sira-Kvina kraftselskap DA

Postboks 38, Tonstad, Norway
Energy Company

Description

ad

Sira-Kvina kraftselskap produserer fornybar energi i 7 vannkraftverk der vi benytter vannet fra de tre fylkene Rogaland, Vest- og Aust-Agder.  Sira-Kvina kraftselskap, en av de ledende kraftprodusentene i Norge, har sju kraftverk, hvorav Tonstad kraftverk er landets største målt i produksjon. Kraftselskapet dekker vel fem prosent av det elektriske energiforbruket i landet. Det har en viktig rolle i driften av hovedlinjenettet på Sørvestlandet, og anleggene ligger sentralt i forhold til kraftutvekslingen med Europa.

Selskapets mål er høyest mulig verdiskapning med basis i energi- og effektressursene i Sira- og Kvina-vassdragene, og de menneskelige og teknologiske ressursene i selskapet. Verdiskaping sees i et langsiktig perspektiv. Kraftselskapet skal bidra til å dekke eiernes behov for kraft, produsere denne til lavest mulig kostnad over anleggenes levetid og levere den til eierne i henhold til eiernes behov.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sira Kvina

Tonstad har heldigvis ikke "falt tilbake i sin tornerosesøvn"! 😄Her kan du se den flotte filmen som ble laget under Sira-Kvinas pionertid!

facebook.com

Istykkelse pr. magasin - SiraKvina

Skal du på fjellet i påsken? På vår hjemmeside finner du informasjon vedrørende ferdsel og istykkelse pr. magasin i vårt reguleringsområde. Vi ønsker alle en god påskeferie! 😊

facebook.com

Lærlinger i energioperatørfaget - SiraKvina

Er du på jakt etter læreplass i energioperatørfaget? Fra høsten skal vi ta inn to nye lærlinger. Søknadsfrist er 10. april.

facebook.com

Timeline Photos

Sånn har damene det i vår bransje! 😉

Timeline Photos
facebook.com

Vikariat Lønningskonsulent - SiraKvina

Vi har ledig et vikariat som lønningskonsulent i Avdeling Organisasjon og Økonomi med oppstart 1. mai. Søknadsfrist 22. mars 2017.

facebook.com

Timeline Photos

Årets vinterferie er i gang og mange turister inntar nå fjellheimen! Vi har foretatt ismålinger på våre regulerte magasiner. Gå inn på vår hjemmeside for å se de siste varslinger. Vi ønsker alle en god ferie! http://www.sirakvina.no/Varslinger/Siste-varsling/Istykkelse-pr-magasin/

Timeline Photos
facebook.com

2-årsvikariat Fagarbeider Mekanisk verksted - SiraKvina

Vi har ledig et 2-årsvikariat som fagarbeider ved Mekanisk verksted. Søknadsfrist 6. mars 2017.

facebook.com

Enighet om beregning av konsesjonskraftpris - SiraKvina

Sira-Kvina har kommet til enighet med konsesjonskraftmottakerne.

facebook.com

Høyspenningen 04/16 - SiraKvina

Årets siste utgave av Høyspenningen er kommet! Les om hva som skjer av løst og fast, smått og stort i Sira-Kvina! Vi ønsker alle en god jul og et energirikt nytt år!

facebook.com

En liten film om mijlødesign fra forskningssenteret CEDREN

Miljødesign på 3 minutter! All kraftproduksjon påvirker naturen, spørsmålet er hvordan og hvor mye. Se filmen som oppsummerer miljødesign på tre minutter. Dette har vært Sira-Kvinas metodikk når det gjelder arbeidet med vilkårsrevisjonen og vanndirektivet. Sira-Kvina har vært en viktig bidragsyter i utarbeidelsen av «vinn-vinn»-konseptet og miljødesign.

facebook.com

Høyspenningen 03/16 - SiraKvina

Årets tredje utgave av Høyspenningen er klar! Les blant annet om revisjonsavtalene, ny kabelsjakt i Tonstad kraftverk, høstfest og mye mer :-) http://www.sirakvina.no/Om-Sira-Kvina/Bedriftsmagasinet-Hoyspenningen/2016/Hoyspenningen-0316/

facebook.com

Timeline Photos

Vi er på plass på Sirdalsdagane! 🐏Kom innom vår stand og delta på Sira-Kvina-quizen 😊📝

Timeline Photos
facebook.com

Quiz