Top Local Places

Geiteberg Kulturbruk

Myraveien 142, Tomter, Norway
Performance Art Theatre

Description

ad

Geiteberg Kulturbruk er en gård som tilbyr kulturopplevelser og lokaler for konferanser, events og private selskap. Vi har bytta bort kua og innredet fjøset til stilige lokaler med særpreg.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

HURRAHØLET er et faktisk sted i Askim, men navnet finnes bare på folkemunne. Det ligger strategisk plassert i ei dump mellom riksvei 128 og kraftanleggene langs Glomma. Med den voldsomme kraftutbyggingen i Norge på begynnelsen av 1900-tallet kom det svensker i hopetall; rallarene - som satte livet på spill. I Hurrahølet fant de seg en oase - et fristed med fest og spetakkel før neste skift. Gjør dere klare for tragikomisk musikkteater om rallarenes heftige liv på siden av det etablerte samfunnet. Om kameratskap og kjærlighet, eventyrlyst, blodslit og arbeidsulykker. De to utøverne har med seg gitar, munnspill, dynamitt og dukker og beveger seg sjangermessig i et landskap hvor Monthy Python møter Twin Peaks. Les mer her: http://www.kulturutvikling.no/hurraholet/

facebook.com

Intim solokonsert i fjøset på Geiteberg.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nå kommer sola til Geiteberg og pølsene skal på grillen! Vi åpner tunet kl 1830 og Ingrid Bjørnov går på scenen kl 20. Har 8 ledige billetter som går til de første som ringer Kjetil på tlf 92291365.

facebook.com

facebook.com

Ingen sommer uten Ingrid Bjørnov på Geiteberg! Fredag 16. og lørdag 17. juni kl 20 er hun tilbake med ny konsert på låven. Også i år har hun med seg en hemmelig gjesteartist. Låven på Geiteberg Kulturbruk er et intimt og uformelt lokale hvor Ingrid gjerne tester ut nytt materiale sammen med gode artistvenner. Her vet ingen hva som vil skje. Det er bare å glede seg!

facebook.com

facebook.com

Teater i fjøset med både alvor og hysterisk komikk. En voksen kvinne møter seg selv gjennom en promillereise fra o - 4,0. På scenen står Tiril Pharo med glasset i hånda, full av forventning til kveldens fest. Til cellospill fra medaktør Isak Anderssen blir publikum med på en heidundrande fyllekule - fra det første glasset med røde glade kinn, gjennom pinlige bekjennelser og fyllehistorier og til full følpefest der hun danser på bordet og synger skrålende. Forestillingen er produsert av Scenekunst Østfold. Fjøsbaren åpner kl 19:00

facebook.com

facebook.com

Ingrid Bjørnov er tilbake på Geiteberg med nye sommerkonserter på låven. Også i år har hun med seg en hemmelig gjesteartist. Vi venter i spenning på hvem som skal etterfølge Øystein Sunde, Kari Slaatsveen og Oslo Fagottkor som makker for Ingrid.

facebook.com

Store artister til Geiteberg Folk Festival i år

facebook.com

Quiz

NEAR Geiteberg Kulturbruk