Top Local Places

Voss Resort

Bavallstunet 26, Vossevangen, Norway
Ski Resort

Description

ad

Norges beste skiterreng med 11 heisar, 23 løyper, 3 barneområder, skiskule, skiutleige servering og afterski.
www.vossresort.no
Dette er den offisielle Facebooksida til Voss Resort.

Voss Resort er lokalisert berre 4 km frå Voss Sentrum og 99 km frå Bergen. Me har 10 heisar, 40 km trakka løyper og 23 nedfartar, alle med ulike vanskegrad så her finn ein noko som passer for alle. Her er og 3 eigne område spesielt tilrettelagt for born og kvar laurdag og sundag (samt ferier) har me badnaskirenn med premie til alle som deltek. I tillegg finn ein uendelege off-piste moglegheiter i umiddelbar nærhet til heisen. 4 serveringstilbod, skiskule, skiutleige og afterski.

Forutenom skianlegg har Voss Resort hytteutleige gjennom heile året. Her bur du i moderne sjølvhushald hytter og leiligheiter med fjellet som nærmaste nabo og det er kort avstand til Voss sentrum, som har eit mangfald av aktivitetar for heile familien.

På våre Facebook-sider kan du halde deg oppdatert om aktivitetar som finn stad i sjølve anlegget, tilbod og informasjon elles som kan vera interessant for våre gjester.

Lurer du på noko? Me svarer på meldingar og spørsmål her på Facebook så raskt som mogeleg!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det er no lettskya, vindstille og -6 grader oppe. Heile fjellet er ope og det er nydelege forhold. Parken er shapa og turløypa vart trakka til Raugstad torsdag. Hangursrestauranten, Storastovo og Varmestovo er open for servering. Skirenn for dei minste i Badnakrokjen kl 13, påmelding innan 12.30. Me minnar om 40% studentrabatt i midtveke og Gratis skibuss frå Voss Stasjon: Avgang kl 09:10, 10 og 11:20, retur kl 14, 15 og 16. Buss til kveldskøyring går frå stasjonen 15.15 og 16.15:) I dag kan de nyta finveret heilt fram til kl 21:) Ekspressen, Badnakrokjen og Grebbesbakken går på kvelden, Storestova er open for servering og Afterski Velkommen til nok ein herleg dag i Norges beste skiterreng :)

facebook.com

Berre 2 dager igjen til det vert full rulle i Voss Resort med Familiehelg med Grebbe og venene 2018 😀 Dette vil du ikkje gå glipp av! Mange kjekke aktivitetar for både store og små - og, det er meldt sol ☀️ Bli med på familie-skiorientering, familie-skicross, barneskirenn og minirebus! S Endeve Sportsforretning Voss kjem og - dei har skidemo heile helga. For ungdommer kan me anbefala Session Banked Slalom (for både ski og brettkøyrarar) på laurdag og pudderkurs med skiskulen på sundag. Velkomne til ei kjekk helg i Voss Resort! 😀

facebook.com

LAST MINUTE TILBOD PÅ OVERNATTING! Sola skin og det er nydelige forhold! ☀️ Me har fått nokre ekstra hytter på utleige til helga og køyrer eit knalltilbod. Bu hjå oss frå fredag - sundag for berre 4000,-! Hyttene har 3 soverom og 8 sengeplassar. Utvask og sengetøy kjem i tillegg. Dette er helga å reise til fjells. Det er meldt sol og me har mykje på programmet då det er Familiehelg med Grebbe og venene 2018. Første mann til mølla! Ta kontakt med post@vossresort.no / 4700 4700. 📷: Erik Østlie

facebook.com

Det er no skyfri himmel, vindstille og -6 grader oppe. Heile fjellet er ope og det er nydelege forhold. Me held ope fra 9 30 til 2030 .Parken er shapa og turløypa vart trakka til Raugstad i går. Hangursrestauranten,Storastova og Varmestova er open for servering. Skirenn for dei minste i Badnakrokjen kl 13, påmelding innan 1230. Minnar om 40% studentrabatt i midtveke Gratis skibuss frå Voss Stasjon kl 09:10, 10 og 11:20, retur kl 14, 15, 16. Buss opp til kveldskøyring 1515 og 1615:) Me feira finveret og held ope samanhengande fram til kveldskøyring stenger kl 2030. Ekspressen, Badnakrokjen og Grebbesbakken går på kvelden samt Storestova er open for servering. Velkommen til ein herleg dag i Norges beste skiterreng :)

facebook.com

For nokre ubeskrivelig flotte dagar i det siste og for ein magisk vinter me har på fjellet i år ❄️ Kom og opplev den sjølv då! Det er meldt sol i uendelig tid framover ☀️

facebook.com

Kom til Voss i vinterferien! 😀 Bu godt og stå på ski i norges beste skiterreng! I veke 9 kan du bu hjå vår gode samarbeidspartner Store Ringheim hotell & restaurant og få rabattert pris på overnatting med heiskort. Pris kr. 2460,- for 2 personar i superior-rom, inkl. heiskort og frukost. Det sjarmerande og unike boutiquehotellet ligg berre 5 minutt med bil frå Voss Resort og skibussen vår, som er gratis, kan plukke deg opp ved førehandsbestilling på faste avgangar.

facebook.com

Det er no lett snjover, 5cm nysnjo, svak vind og -5 grader oppe. Det vert nok ein nydeleg solskinsdag då sola kikkar fram frå kl 9 Heile fjellet er ope og det er nydelege forhold. Parken er shapa og turløypa vert trakka no på morgonkvisten. Hangursrestauranten, Storastova og Varmestova er open for servering. Aking fra Bavallstoppen kl 1545, påmelding innan kl 14 Skirenn for dei minste i Badnakrokjen kl 13, påmelding innan 1230. Minnar om 40% studentrabatt i midtveke Gratis skibuss frå Voss Stasjon kl 09:10, 10 og 11:20, retur kl 14, 15, 16. Velkommen til ein herleg dag i Norges beste skiterreng :)

facebook.com

Prøv noko nytt i vinterferien! 😀 I morgon, onsdag 21. februar, kan du vera med på guida aking frå Hangurstoppen! Løypa er på heile 5 km og ender opp i Bavallen. Ekspressheisen tek dekan opp. Aldersgrense 10 år i fylgje med vaksen. Kr. 200,- per person inkl. utstyr og heis. Ta med hjelm, briller og vintersko. Oppmøte kl. 15.45 ved skiutleiga i Bavallen. Påmelding seinast 21. februar kl. 14.00 i resepsjonen på Bavallstunet eller ring/send sms 991 29 907. Med atterhold om godt vêr.

facebook.com

Ikkje gløym at me held ope heilt til kl. 20.30 i dag! Me feirer det fine været og starter kveldskøyringa kl. 16 ☀️🎉

facebook.com

Fantastisk start på vinterferien her på Voss! 🙌 Nok ein dag med skyfri himmel og strålande sol ☀️ Velkomne til fjells! 📷: Birger Rokne

facebook.com

Det er no skyfri himmel, vindstille og -6 grader oppe. Heile fjellet er ope og det er nydelege forhold. Me held ope fra 9 30 til 2030 .Parken er shapa og turløypa vart trakka til Raugstad i går. Storastova og Varmestova er open for servering. Skirenn for dei minste i Badnakrokjen kl 13, påmelding innan 1230. Minnar om 40% studentrabatt i midtveke Gratis skibuss frå Voss Stasjon kl 09:10, 10 og 11:20, retur kl 14, 15, 16. Buss opp til kveldskøyring 1515 og 1615:) Me feira finveret og held ope samanhengande fram til kveldskøyring stenger kl 2030. Ekspressen, Badnakrokjen og Grebbesbakken går på kvelden samt Varmestova er open for servering. Velkommen til ein herleg dag i Norges beste skiterreng :)

facebook.com

Nydelig dag med sol frå skyfri himmel og flotte forhold! 😍 Kom dekan til fjells de som kan! 📷: Birger Rokne

facebook.com

Quiz