Top Local Places

Messafestivalen

Stenmalveien 32, Tønsberg, Norway
Community Organization

Description

ad

Messafestivalen er etterfølgeren til Tønsbergmessen og er en festival for barn og unge. Fokuset vil ligge på underholdning og opplevelser i alle aldre.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

11. mai hos oss. 👍😄

facebook.com

Vi gleder oss til mai måneds store happening for barn og ungdom. Gjør DU?? 😄🎤🎤

facebook.com

ARTISTER: Messafestivalen i mai ønsker seg "bare" slike dager, men vi trenger DIN hjelp. Hvilke artister kan fylle vårt område og hvem ønsker DU deg?? Foreløpig er FREDDY KALAS, THE MAIN LEVEL og CIR.CUZ klare!!! Vi trekker ut noen tivoli-dagspass blant dere som kommer med gode og fornuftige forslag. Husk, konsertene våre er GRATIS. 😄😄

facebook.com

Messafestivalen 11. mai. Velkommen til STOR konsert, GRATIS. 😄👍

facebook.com

Disse gutta er alltid ønsket i Tønsberg, og de leverer alltid. Fredag 11. mai entrer THE MAIN LEVEL scenen på Messafestivalen, og det blir garantert fullt trøkk!!!! Vi tilbyr som alltid, GRATIS inngang og konsert. Velkommen skal dere være.

facebook.com

Disse gutta ble sterkt ønsket av vårt publikum i fjor, og har etter hvert blitt et "husband" å regne hos oss. Alltid populære CIR.CUZ kommer til Messafestivalen, søndag 6. mai 2018. Dette blir som alltid, helt TOPP. Husk alltid GRATIS inngang og konsert. Velkommen.

facebook.com

Vår kjære og sterkt ønskede artist, FREDDY "Jovial" KALAS kommer til Messafestivalen, Lørdag 5. mai 2018. Det blir garantert minst like mye trøkk i år som i fjor. Og husk, her er det GRATIS konsert. Velkommen.

facebook.com

Onsdag 27. DES slår "gullgutten" til Messafestivalen til i Tønsberg igjen. Denne gangen med julekonsert på Støperiet. Er dette en forsmak på hva vi kan vente oss i mai, mon tro?????? Få med deg julekonserten. 👍😄

facebook.com

4-13 MAI, 2018 Har messafestivalen 50års jubileum, og Axels Tivoli feirer 90 år! Vi gleder oss til å feire sammen med deg!

facebook.com

Fra Tønsbergmessens glansdager. Noe å strekke seg etter når vi i 2018 feirer 50 år som arrangør??👍😄

facebook.com

Vestfold Idrettsgalla! Stiftelsen Tønsbergmessen overrakte et stipend på kr 20.000,- til friidrettsutøver HENRIK FLÅTNES fra Tønsberg Friidrettsklubb. Koselig.😄👍

facebook.com

Våre gode samarbeidspartnere/parkeringsvakter . Møt opp!!!👍😄

facebook.com

Quiz