Top Local Places

Jægtvolden Fjordhotell

Jektvollvegen 89, Straumen, Norway
Hotel

Description

ad

Jægtvolden gir en intim og rolig ramme. Perfekt for konferanser, bryllup og selskap.
Se http://jegtvolden.no eller ring 741 24 700 · Hjertelig Velkommen! ATMOSFÆREN LIGGER I VEGGENE

Gjestene våre skryter av atmosfæren på Jægtvolden. Det setter vi selvsagt pris på, men hvor kommer atmosfæren fra? Kanskje er det beliggenheten, helt ned mot Trondheimsfjorden. Kanskje sitter atmosfæren like mye i veggene.

Grua på Lillegården står der den sto midt på 1800-tallet. Når du kjenner varmen ved frokostbuffeten en kald høstmorgen, kan du drømme deg tilbake til riktig gamle dager og hente krefter til nye utfordringer. Jægtvolden har alltid vært, og skal fortsette å være, et hotell helt for seg selv. Kjedehotellenes profil slipper du å møte hos oss.

For 150 år siden lå den eldste delen av hotellet, Lillegården, på storgården Sundnes. Der var kjentfolk som Asbjørnsen og Moe, Ole Bull og Aasmund Olavsson Vinje hyppige gjester. I dag har Jægtvolden nye gjester, men veggene er de samme. Det er i veggene og i grua atmosfæren sitter, og den har vi tenkt å ta vare på.

Til Jægtvolden er du velkommen enten du skal arrangere kurs eller konferanse, feire bryllup eller jubileum, eller bare har planlagt en svermerisk kveld.

http://jegtvolden.no

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vi dekker vårt tradisjonelle familiejulebord 4. søndag i advent! Her finner du et rikt utvalg av god, hjemmelaget julemat. Og kanskje kommer nissen? :)

facebook.com

Vi dekker vårt tradisjonelle familiejulebord. Her finner du et rikt utvalg av god, hjemmelaget julemat. Og kanskje kommer nissen? :)

facebook.com

facebook.com

Snøen har ikke kommet, men vi er straks i gang med julebord. Ta kontakt for et hyggelig tilbud på et hyggelig og rikholdig julebord med god, hjemmelaget mat!

facebook.com

Vi gratulerer brudeparet! Bryllup på en mandag er også mulig! Vi stiller opp for både små og store selskap!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nyt sommeren hos oss! Dobbeltrom med frokost fra kun kr.990! Opplev DEN GYLDNE OMVEI, på Inderøy kan vi fylle mange dager med spennende innhold! PS! Det er lov å bare slappe av i hagen med en god bok også. Vår restaurant er åpen hver dag fra 15-21. Velkommen skal dere være ☀️☀️😀

facebook.com

Kom og opplev en kjempehelg på Inderøya! www.inderoyfest.no

facebook.com

Hyggelig med besøk!

facebook.com

Quiz

NEAR Jægtvolden Fjordhotell