Top Local Places

This Is Entertainment

Steinhågån 1, Segalstad, Norway
Arts & Entertainment

Description

ad

LydLysScene og DJ-/Artistbooking This Is Entertainment leverer alt du trenger for å arrangere en fest eller konsert på et hvilket som helst lokale, stort eller smått! Vi har flere DJ's med forskjellig grad av erfaring, og dersom det trengs har vi stort anlegg og fett lysshow som vil være med å gjøre din fest fetest mulig. For spørsmål send gjerne e-post til post@thisisentertainment.no, eller ring 414 61 609 - om vi ikke svarer, så legg igjen en kort beskjed, så ringer vi opp igjen når vi blir ledig.

T*I*E driver også management- og booking-virksomhet for artister helt i startfasen, og disponerer et studio der disse kan spille inn demo/EP når det blir aktuelt. Høres dette ut som noe du kunne være interessert i - ta kontakt! E-post til post@thisisentertainment.no eller ring 414 61 609!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gratulerer så mye med dagen, alle som en! Hipp, hipp!!

facebook.com

This Is Entertainment's cover photo

This Is Entertainment's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Riktig god påske fra alle oss i This Is Entertainment – Nina, Håkon, Anders og Erik 🐣

Timeline Photos
facebook.com

Photos from This Is Entertainment's post

This Is Entertainment gjør mye forskjellig, og den siste uken er et fint eksempel! Forrige helg leverte vi DJ med anlegg på vegne av Lillehammer Lyd og Lys til lukket arrangement i Kvitfjell. Mandag var vi på Vinstra og installerte skjermer og høyttalere med Bravo Audiovisual As, og resten av uken har gått med til Russerevy på Gjøvik Kino & Scene. Revyen har siste forestilling nå klokken åtte, og det er noen billetter igjen! I tillegg til utleie, DJ-formidling og installasjoner, gjør vi også store og små konserter og arrangementer, og er med russen og reparerer og bygger anlegg i bilene deres! Kikk litt på bildene våre, og nøl ikke med å ta kontakt dersom vi kan hjelpe dere med noe!

Photos from This Is Entertainment's post
facebook.com

This Is Entertainment's cover photo

This Is Entertainment's cover photo
facebook.com

Vi ønsker Gjøvikrussen alt vel med premieren i kveld, og gleder oss til å komme på forestilling i morgen! Vi har vært så heldige å få levere lydanlegg for anledningen! Takk til Ørjan Haugsdal ☊/ Haugsdal Media As for oppdrag! Break some legs!

facebook.com

FATSTONE TV

I helgen var det vinterens siste helg på Losna Isbane, og FATSTONE TV tok turen for å filme Hansen Driftingteam og Kenneth Formo i twin! Det er noen kule klipp her!

facebook.com

Hansen Driftingteam

Ny Hansen Driftingteam-video! Takk til Thomas Juneau Wiik for at vi får bruke musikken – den andre låten er spilt inn i vårt gamel studio! Ta kontakt om du vil spille inn noe!!

facebook.com

Lillehammer Lyd og Lys

UKA på Lillehammer er i gang, og vi fikk være med som underleverandør til Lillehammer Lyd og Lys under åpningskonserten med OnklP & De Fjerne Slektningene! Vi leverte en rigger og to monitorkanaler! Tusen takk for kult oppdrag!

facebook.com

Hansen Driftingteam

Vi er superstolte over det gutta i Hansen Driftingteam får til, og gleder oss stort til en ny sesong!! Må skryte litt – med Øystein (sjåfør) i spissen modder de understell, sveiser bur og bygger driftingbil etter alle kunstens regler – og gjør nesten alt selv! Og se lakkjobben på disse bilene som Lars Birger har gjort – de gutta er flinke! :-) Forrige sesong hadde de mye uflaks, men sesongen før beviste Øystein også at han hører hjemme bak rattet i en driftingbil, og avsluttet sesongen med andre plass i R3 på Gardermoen – da i en svensk stasjonsvogn med 400 hk mot japanske superbiler med nesten dobbelt så mye power!! Vi laget video, følg linken til YouTube! https://youtu.be/LGqHdR7QBo0 Om det er noen der ute som har igjen penger i markedsbudsjettet, så er de ute etter sponsorer nå! Se originalinnlegget for kontaktinfo, eller kontakt oss, så videreformidler vi gjerne!

Hansen Driftingteam
facebook.com

Timeline Photos

I helgen var vi på Spidsbergseter Resort Rondane i forbindelse med venners venner helgen der oppe, og hadde med lydanlegg, lys og røyk, og ikke minst spilte DJ Esset hele kvelden og sørget for god stemning! Takk for hyggelig oppdrag!!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from This Is Entertainment's post

Ukens oppdrag: Mandag var vi på Åreppen barneskole på Kløfta ifm. at 6. og 7. trinn hadde juleball. Dette oppdraget har vi gjort i over ti år nå, og det er like hyggelig å komme tilbake hver gang! I natt (lørdag) var vi på Nore på Nordkisa i et 30-årslag. God stemning og god kok på dansegulvet! Ta kontakt for tilbud til ditt arrangement! :-)

Photos from This Is Entertainment's post
facebook.com

Quiz

NEAR This Is Entertainment