Top Local Places

Stjørdal kommune

Kjøpmannsgt. 9, Stjørdal, Norway
City Hall

Description

ad

Denne facebook- kontoen ivaretas av servicetorget på vegne av Stjørdal kommune. Du finner våre kjøreregler under. Hyggelig at du vil følge med oss :-) Du er velkommen til å stillle spørsmål eller kommentere på veggen vår. Husk at du er personlig ansvarlig for innholdet i veggmeldingene og kommentarene du publiserer.

Respekter meddebattanter, også de som er uenige med deg. Trusler, stygge ord og kallenavn, banning og personangrep aksepteres ikke.

Innlegg og kommentarer som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt eller på annen måte er i strid med norsk lov vil bli slettet. Overtramp kan føre til utestengelse.

Diskuter sak ikke person. Hold deg til tema som er relevant for Stjørdal kommune.

Stjørdal kommune driver ikke ordinær saksbehandling på Facebook.
Ønsker du et formelt svar eller at det skal settes i gang en saksbehandling ber vi om at du sender en henvendelse til postmottak@stjordal.kommune.no
Vi minner om at taushetsbelagte opplysninger ikke skal legges ut på denne siden eller sendes som e-post. Henvendelser som inneholder taushetsbelagte opplysninger kan sendes til:
Stjørdal kommune, Postboks 133, 7501 Stjørdal.

Vennligst kommenter veggmeldinger ved å legge inn kommentar under innlegget, og ikke med ny veggmelding.
Spamming aksepteres ikke.

Lenker til eksterne nettsider med upassende innhold aksepteres ikke.


Stjørdal kommune forbeholder seg retten til å justere disse reglene etter behov.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Onsdag 28. februar får Servicetorget ny telefoniløsning. Dette kan medføre noe ustabilitet i telefonsystemet vårt. Vi har fortsatt samme telefonnummer 74 83 35 00 og telefonen er betjent fra kl 08:00 - 15:00 mandag - fredag.

facebook.com

Ønsker dere barnehageplass? Husk søknadsfrist 1. mars

facebook.com

NY OG SPENNENDE STILLING I KOMMUNEN VÅR: Har du erfaring med strategisk ledelse og omstillingsprosesser? Da kan du være den vi vil ha med på laget! Del gjerne slik at vi når flest mulig. Søknadsfrist: 18.03.2018

facebook.com

Det er fortsatt ledige billetter til Hekla Stålstrenga på fredag 2. mars. Billetter kan kjøpes på kimenkulturhus.no

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Velkommen til biblioteket i vinterferien.

facebook.com

Park gjengen var ute før det ble ordentlig lyst og laget «trikkeskinner» i Remarka i dag😉❄️⛷. Kjøringen kan du følge på skisporet.no😊 Veiavdelingen melder om fine forhold på skøytebanen ⛸ som ligger på den gamle travbanen. God vinterferie til de som har det!

facebook.com

Det meldes om sol 🌞og fint turvær i helga. Vi håper mange kommer seg ut og nyter fine februardager😊 På Skisporet.no kan du se hvor og når det er kjørt skispor. Vi ønsker dere alle ei riktig god helg.

facebook.com

Allsang på kimen 19 februar. kl 12.00 til ca kl 13.00 Mat og drikke kan kjøpes i Kafè Kulissen.

facebook.com

facebook.com

Quiz