Top Local Places

Oasen Søgne

Linneflaten 7, Søgne, Norway
Pentecostal Church

Description

ad

Oasen Bibelsenter er en pinsemenighet i Søgne og Mandal.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi er super-klare for Gudstjeneste i Søgne søndag 25 februar 11.00. Barn, unge, eldre og alle midt imellom er varmt velkommen! Vi tror du skal få noe skikkelig ekte og godt når Victoria Kolltveit skal tale fra Bibelen denne søndagen! Ta gjerne med en venn. Og det hele starter med herlig lovsang! Kaffe kvart på! Vi sees!

facebook.com

Både unge og eldre - Vi fortsetter Bønnekampanjen torsdag 18.00. Du får med deg lovsang, blir med på å forandre verden - og går skikkelig «gira» ut!😊 Nye ekstra velkommen!

facebook.com

Dagens gudstjeneste bød på Jesusbegeistring, alvor & oppmuntring i skjønn forening! Nils med team «satte tonen» herlig helt fra start. Julie innledet inspirerende om å sette fokus på Gud som møter oss med under når vi våger og ta risker i tro. Rebecca kom med «gull» om hva felleskap virkelig kan være, hva det kan koste og at vennskap og åpenhet behøvs masse av midt i kirka. #Takkallesammen# Ha ei nydelig uke!

facebook.com

Da vil vi annonsere Søndagens møte i kirka ; Oasen kl 11.00! Gleder oss til frisk lovsang ledet av eget team. Ellers et kjærkomment møte med Rebekka Jacobsen som snakker fra hjerte til hjerte på en nydelig måte. Ta gjerne med en venn! Kaffe klar kvart på - Du er varmt Velkommen!

facebook.com

Fredag blir det aktivitetskveld med PreTeens. Alle kan møte ved Oasen Søgne kl. 18, og så går vi ut i skogen. Der blir det hinderløype / oppgaver, med bålkos og pinnebrød til alle. Kle deg etter vær og føre! Ta med lomme- eller hodelykt om du har.

facebook.com

Torsdag 18.00 - 19.15. Superenkelt «å bare dette inn» og vel investert tid! Du er Velkommen! #JOY #EXPECTATION

facebook.com

4 torsdager framover går vi for en spesiell kampanje hvor alle er invitert til BØNN. Det blir lovsang og vi ber for aktuelle temaer som du både kan engasjere deg i når vi ber og like når resultatene kommer. Vi sees! Søgne & Mandal sammen!

facebook.com

SØNDAG Da går vi for en nydelig Gudstjeneste i Oasen kl. 11.00. Vi gleder oss stort til at inspirerende Morten Abrahamsen skal tale. Og hold deg fast!!!.... for Barnekoret «Bevar meg vell» entrer scena og om ikke før blir det helt klart jubel da! Så blir det flott å ta imot to familier som skal ha Barne velsignelse denne søndagen. Vi håper å se deg. Varmt velkommen - gjerne til kaffe kvart på.

facebook.com

Vi sitter igjen med takknemlighet og gode følelser etter en nydelig jentekveld i går. Det var kjempefint og treffes på tvers av alder og bakgrunn. Teamet som sang fra Oasen Mandal satte fokuset på Jesus så veldig bra! Å få høre Beth Tungland som med herlig blanding av humor og alvor fortalte om livet sitt og veien hun gikk for å få dette ekte livet med Jesus selv i godt voksen alder vakte stor begeistring og mange kunne kjenne seg igjen. Rebekah Helmersen utfordra oss alle på en ekte og personlig måte til å ta nye steg sammen med Jesus. Omtrent 70 jenter og damer var samlet på noe som virkelig gav mersmak. Hold av fredag 16 mars 19.30. Da går vi for JENTEKVELDS på Tangvall nærmere bestemt Frk.Lyng. Spennende og kjempegøy at Heidi Gellein kommer🌿

facebook.com

Jenter og damer - sees I KVELD.

facebook.com

Fiiiiin søndag i kirka Oasen i dag! Herlig praise&worship. Gull fra Øyvind Haugland om hva menighet er og hvilke enorme planer vår gode Gud har for oss og de vi enda ikke kjenner. Nydelig å være sammen. Takk til hver eneste en! #Blessedweek

facebook.com

Velkommen til møte i Oasen søndag hvor du kan senke skuldrene og få nye friske impulser. Spesielt gøy at Øyvind Haugland fra Finsland skal snakke til oss. Han er en mann «very much alive» - en plogspiss både fra ungdomsarbeid i Filladelfia Kr.sand, Salt Bergenskirka, og nå Hillsong. Gled deg til en søndag som kan sette spor! Håper å se deg. Varm Kaffe klar!

facebook.com

Quiz