Top Local Places

Bardu Treningssenter As

Altevannsveien 14, Setermoen, Norway
Sports/recreation/activities
ad

Description

ad

Bardu Treningssenter A/S
NO 995 460 440MVA

Endelig er planene klare og vi har gleden av å lansere ett helt nytt og modere treningssenter i Bardu. Det vil bli lokaliser i Bardu Senter.
Hele senteret blir å inneholde PRECOR apparater. PRECOR har patenterte løsninger og regnes som verdens beste kondisjonsapparater. SATS og Elixia bruker samme kondisjonsapparater. PRECOR har også en av verdens beste magasinapparat park. Denne kommer også til Bardu!

Vårt treningsutstyr er det eneste i sitt slag i Nord Norge. I vår maskinpark inneholder og en avanserte kroppsanalysemaskin. Den er kun tidligere utplassert på SATS i Tromsø.

Vi tilbyr bedriftstrening, variert gruppetrening og et stort utvalg apparater i apparatsalen. Av gruppeaktiviteter vil Zumba, Spinning, Aerobic, Step, Yoga, BOSU, Body pump, Styrke, Stabilitet, med mer bli aktuelt.

Vi får kondisjonsapparater med bl.a en verdensnyhet. Maskin heter AMT www.amtfitness.com
AMT skreddersyr en treningsøkt etter medlemmets bevegelse. Den tilfredsstiller ethvert behov for bevegelsesfrihet uten engang å trykke på displayet.

Om tredemøller og PRECOR generelt

PRECOR
PRECOR leder ”eliteserien” når det gjelder kondisjonstreningsprodukter. Tredemøllene fra PRECOR er anerkjent over hele verden od de desidert beste og mest bruksriktige for gang- og løpstrening enten det gjelder mosjonister eller toppidrettsutøvere.


Med sitt unike og patenterte Ground Effect™ støtabsorberende system og FootPlant TechnologyTM gir PRECOR et unikt og enestående realistisk løpsopplevelse uten at båndet driver brukerens ben. PRECORS kondisjonsapparater har en solid og driftsikkert motor og elevasjonssystem. Med sitt svært holdbare, enkelt forståelige display og gjennomførte kvalitet i alle detaljer er det ikke overraskende at PRECOR`s tredemøller er ledende på verdensmarkedet.

PRECOR leder også an når det gjelder innovasjon og utvikling.
PRECOR EFX (Elliptical Fitness crosstrainer) satte helt ny standard for kondisjonstrening! I kjølvannet av EFX fulgte alle produsenter opp med en variant av elliptisk maskin, men ingen annen elliptisk maskin gir samme unike, 100 % elliptiske og behagelig bevegelsesbane uansett motstand. Og ingen av konkurrentene kan tilby elliptiske maskiner med elevasjonsmulighet (0-25 %) for optimal treningsvariasjon og effekt. Den største forskjellen på PRECOR EFX og alle andre såkalte elliptiske maskiner blir dermed at EFX gir mulighet for trening med løypevariasjoner og profiler. PRECOR`s sterke patenter sikrer denne markante forskjellen.

Om Tanita Kroppsanalyse…
Tanita Kroppsanalysemaskin er en avansert maskin som nøyaktig måler bl.a.:
•   Muskelmasse i kg
•   Fettmasse i kg og prosent
•   Hvileforbrenning i kcal
•   Total vannmengde i kroppen

Opening Hours

Monday
08:00 - 22:00
Tuesday
08:00 - 22:00
Wednesday
08:00 - 22:00
Thursday
08:00 - 22:00
Friday
08:00 - 20:00