Top Local Places

Dyrsku'n Arrangement AS

Nordbygdivegen 60, Seljord, Norway
Festival

Description

ad

Velkomen til www.dyrskun.no
2018: 14.-16. september
2019: 13.-15. september
2020: 11.-13. september Dyrsku'n er ein møtestad og kunnskapsarena med alt frå omsetnad av landbruks- og anleggsmaskiner i stor målestokk, kniv- og klokkehandel til lokalmat og ei husflidutstilling med utstillarar frå heile landet. Dyra det heile starta med, finn du sjølvsagt fortsatt her. Vi ynskjer deg hjarteleg velkomen til Dyrsku'n, som alltid startar 2. fredag i september!  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Årets kanskje viktigaste konferanse Mat og landbruk blei arrangera i dag, og arrangøren Norsk Landbrukssamvirke invitera til ein dag fylt med inspirasjon, utdeling av prisar og spennande debattar med m.a. Jon Georg Dale og Lars Petter Bartnes. Dyrsku’n var sjølvsagt på plass for å plukke med seg kva som skjer innan mat- og landbruksnæringa.

facebook.com

Det Norske Måltid hadde delfinalar på Dyrsku’n 2017 med Årets bakst og Årets det grønne, foredlet. I kveld var det matgalla og ein storslagen finale i Stavanger, der Dyrsku’n var på plass. Vi gratulerer alle dei fabelaktige vinnarane!🏆

facebook.com

Ein stor takk til alle gjester på Dyrskuplassen i året som gjekk, alle dyktige lag og organisasjonar, alle gode samarbeidspartnarar og leverandørar: Vi ynskjer dykk eit godt nytt år! Takk for i år, vi håpar å sjå deg i 2018😍

facebook.com

Vi på Dyrsku'n vil få ynskje deg ei riktig god jol, saman med alle dine nære og kjære. Vi gler oss til eit nytt år saman med dykk!

facebook.com

Skal du gifte deg i 2018? No har du moglegheita til å søke om å vere årets brurepar på Dyrsku'n 2018 (Offisiell)! Eller har du planar om dåp i september? Det kan du òg gjere på Dyrsku'n! Send oss ein søknad på post@dyrskun.no der du fortel litt om dykk sjølve, og bakgrunnen for at de ynskjer ein annleis vri på den store dagen. Les meir her: https://www.dyrskun.no/nyheiter/2017/arets%20brurepar

facebook.com

Planlegginga for Dyrsku'n 2018 (Offisiell) er i full gang. Kva for artist vil DU gå på konsert med Dyrsku-sondagen? Skriv din favoritt i kommentarfeltet! Alle som svarar er med i trekninga av 1 inngangsbillett sundag og Meet & Greet etter konserten. Vi trekker ein heldig vinnar blant dei som har svara innan 3. januar.

facebook.com

Mette frå Himla godt og Marit frå Hoppestadtunet er lokalmat-utstillarar på Dyrsku'n. Høyr dei fortelje om korleis det er å vere til stades på hektiske marknadsdagar i Seljord :) Vil du søke om standplass? Registrer ein elektronisk søknad på vårt kundesenter innan 1. april 2018!

facebook.com

facebook.com

Er du utstiller og ynskjer å søke om standplass for Dyrsku'n 2018? No er søknadsskjemaet lagt ut på kundesenteret vårt😁 Les meir her: https://www.dyrskun.no/nyheiter/2017/soknadsskjema%202018

facebook.com

facebook.com

Totalt antal besøk på Dyrskusundagen var 21.021 personar, noko som gjev ein total på 80.616 besøkande. Atter ein flott Dyrsku er ved vegs ende og vi takker alle som besøkte Noregs største handels- og landbruksmesse denne helga. Velkommen tilbake til Dyrsku'n 2018 (Offisiell) 14.-16. september!

facebook.com

Er du snart klar for Katastrofe? Kom til Hovudscena i Fjoset 🎉

facebook.com

Quiz

NEAR Dyrsku'n Arrangement AS