Top Local Places

Haugane Hytteforening

Svandalen, Sauda, Norway
Community Service

Description

ad

Opplysningside for alle med tilknytnig og interesse for Haugane Hyttefelt.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Minner om årsmøte i morgen Lørdag 17 februar kl 1700 i Buhuset ved Elgen. Grilling kl 1500 i gapahuk. Ta med grillmat så ordner vi grillen.

facebook.com

💥💭Vær obs på at store hauger med brøytet snø er ustabile. Barn må ikke lage snøhuler i disse. 💥💭

facebook.com

Årsmøte Haugane hytteforening lørdag 17.02.18 kl. 1700 i Buhuset. Felles grilling ved gapahuk kl 1500 samme dag. Info fra Haugane Hytter AS/Grunneier. Info fra Sauda Skisenter. Valg av ordstyrer og referent Åpning av årsmøte med godkjenning av innkalling Godkjenning av årsbereretning Valg av hyttestyre Løypekjøring Svandalen/Bårdsen - Skal vi betale en samlet sum fra hytteforeningen. Hjertestarter. Fartsgrense og fartsdump. Asfalt/asfaltgranulat for vei frem til første kryss. Grilling og påskerenn Dugnad - Har noen ønsker aktivitet/tiltak Eventuelt (send også saker inn så tar vi det opp)

facebook.com

Vinterferien 2018 - Program

facebook.com

Bytting/salg av skiutstyr. Legg inn her om dere ønsker å selge/kjøpe eller bytte utstyr.

facebook.com

Nå har Haugaland kraft priser på altibox med fritidsbolig abonnement 299,- nett og 398,-for både TV og nett. Hvis alle som ønsker sender forespørsel i løpet av uke helg så kanskje de ser at de behov for å bygge ut (nettet ligger klart og inn i hyttene).

facebook.com

facebook.com

Brøyteinfo: Ola Djuv har vært uheldig og fått feil på brøyteutstyr. Det er bestilt/lånt nytt utstyr til å ta innkjørsler i løpet av dagen. Hovedveier ble utført i går kveld av innleid utstyr. Kom selv til 50 cm snø på innkjørselen, men snøen var lett å fin så måkingen gikk unna. Ønsker at dere er tolmodige så ordner dette seg. Mvh Håkon - Mao

facebook.com

Fartsgrense på Haugane og bruk av ATV/Snøskuter. Har fått tilbakemelding på høy fart i feltet og kjøring med ATV/Snøskuter i høy fart. Politiet blir kontaktet dersom det ikke bedrer seg. Tips vil bli gitt. Ved innkjøring til feltet står det fartsgrense på 20 og en kan forstå at dette kan provosere da det er veldig lav hastighet. Burde kanskje hatt 30 og flere skilt inne på feltet. Kom med innspill.

facebook.com

facebook.com

Hurra for Stig & Co som nyåpner Intersport Sauda i morgen 👏🏻👏🏻👏🏻

facebook.com

Hei. Her en eldre instruks for brøyting av feltet. Tenker at vi forenkler litt. Er det noen som har synspunkter så legg dem inn som innlegg her. Etterpå tar styre en prat med Ola og Øyvind.

facebook.com

Quiz

NEAR Haugane Hytteforening